КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 929
  • 716
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Прилича на млада версия на жената котка Confused  Не бих я нарекла грозна чак, ама тези несполучливи пластики ме заслепяват. Отделно, че ми е тъповата, простовата и истерична.
Индира същата работа без пластики.

# 196
  • Русе/София
имам чувството,че очилата на Бориса са на някой друг-много са и големи

# 197
  • Bulgaria
Искам да видя утре Русев vs Русева на тест. Има ли и други, които споделят моето желание?    Twisted Evil

# 198
  • София
Марина е на 26год.,но изглежда на повече...каква ли е била преди процедурите newsm78
и Индира е на 26год.
Лелеее, аз съм на 34, без пластики по лицето и без ботокс до момента и изглеждам в пъти по-добре от Марина  ooooh!

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 22:57 от tzvety26

# 199
  • Berlin
Почвам да се замислям за Русеви, дали не е някой от тях....

Марина на 26!?

# 200
Цитат
Лелеее, аз съм на 34, без пластики по лицето и без ботокс до момента и изглеждам в пъти по-добре от Марина

Дай снимка да се убедим в думите ти. И аз изглеждам по-добре от Брад Пит на думи.

PS Маринка е много готина мацка. Само комплексар може да го отрече.

# 201
  • in Wonderland
Вктория яде ли чушки ,че нещо не я видях май ....

# 202
Ива Екимова е чела темата май.

# 203
  • София
Цитат
Лелеее, аз съм на 34, без пластики по лицето и без ботокс до момента и изглеждам в пъти по-добре от Марина

Дай снимка да се убедим в думите ти. И аз изглеждам по-добре от Брад Пит на думи.

PS Маринка е много готина мацка. Само комплексар може да го отрече.
Ти пък защо реши, че точно теб искам да убеждавам  ooooh! Ей сега ще си накача снимки, за да ме гледаш ти  Mr. Green Иначе на думи и аз изглеждам по-добре от Анджелина, но наживо - по-добре от Марина!
Принципно ти от родата й ли си? Много ме кефи някой като започне да приема толкова лично коментари по някакво реалити.  Mr. Green
И обикновено красотата е въпрос на вкус, но конкретно - гледай си МаринкаТА и ме остави мен - има кой да ме гледа, пък и  комплексите ми да гледа и да се грижи за тях.  ooooh!
Това е поредната готина тема, която се превръща в някаква боза от ей такива лични нападки. Чак се чудя на някой хора, ама то за простотията...

# 204
Цитат
Ти пък защо реши, че точно теб искам да убеждавам  ooooh! Ей сега ще си накача снимки, за да ме гледаш ти  Mr. Green Иначе на думи и аз изглеждам по-добре от Анджелина, но наживо - по-добре от Марина!
Принципно ти от родата й ли си? Много ме кефи някой като започне да приема толкова лично коментари по някакво реалити.  Mr. Green
И по принцип красотата е въпрос на вкус, но конкретно гледай си МаринкаТА и ме остави мен - има кой да ме гледа, пъки  комплексите ми да гледа и да се грижи за тях.  ooooh!
Това е поредната готина тема, която се превръща в някаква боза от ей такива лични нападки. Чак се чудя на някой хора, ама то за простотията...

Ами човек като твърди нещо трябва да може да го докаже. Простотията се създава от всички пишещи в темата. Не познавам Марина или някой от родата и не нападам никого лично. Аз ако например кажа, че еди кой си е гей нали трябва да имам някакви доводи за да го докажа. Иначе е празнословие.

# 205
Много странен избор. Нито с наказателен вот я свързвам, нито пък за най-подозрителен участник я възприемам. Thinking

# 206
  • София
А пак да попитам - на кой трябва да доказвам каквото и да било и защо?!? Доколкото е известно на комплексираната ми същност доказателствата са за съдебна зала, ама може и да бъркам. Вече като пиша нещо, ще правя преди това задълбочено проучване и лично, ако кажеш разбира се, ще ти представям доказателствен материал  ooooh!
Не мога да си обясня как някои хора се взимат толкова насериозно. И специално ще пиша на Мамма и ще помоля  да предупреждава вече всички, че изказвания, неподплатени с доказателства да се трият от форума!

Простотията се създава от всички пишещи в темата.
Е какво правиш тогава тук?!?

Не познавам Марина или някой от родата и не нападам никого лично.
Да бе, "Само комплексар може да го отрече" не е лична нападка, а комплимент  ooooh!

А относно празнословието - ами писането в такива теми е празнословие. Ние сме тук да си чешем езиците. Нямаме намерение да мислим нова теория на относителността примерно. Не знам дали схващаш смисъла на такива теми.
Виж, не се занимавай повече с мен. Прескачай ми постовете, не се натоварвай с тях, защото няма да напиша, че МаринКА е красавица неземна, не очаквай!

# 207
Цитат
А пак да попитам - на кой трябва да доказвам каквото и да било и защо?!? До колкото е известно на комплексираната ми същност доказателствата са за съдебна зала, ама може и да бъркам. Вече като пиша нещо, ще правя преди това задълбочено проучване и лично, ако кажеш разбира се, ще ти представям доказателствен материал  ooooh!
Не мога да си обясня как някои хора се взимат толкова насериозно. И специално ще пиша на Мамма да предупреди всички изказвания, неподплатени с доказателства да се трият от форума!

Ти сериозно се издразни от думите ми, щом пишеш цели фермани като отговор. Хайде не се впрягай толкова. Както ти пишеш каквото ти дойде на акъл, така и аз мога да напиша нали ?

Цитат
Е какво правиш тогава тук?!?

Очевидно и аз съм част от тази простотия.

PS Публиката очевидно не търси къртица, ами гледа да разкара първо по-слабите участници, за да стане екшън накрая. Логично е. Индира не показва нищо запомнящо се в играта до момента.

# 208
  • КиТ
Аз нещо пропуснах,кога показаха списанието,анонсираха го,ама с толкова дълго предаване,да не съм го изпуснала като превключвах  Crazy hahaha

# 209
  • София
В други дни бих подминала, може би дори без коментар, ама днеска се впрягам, защото ми писна от коментари не по темите /не говоря за тук/ и ми омръзна стари лелички с котки, яхнали метлите си да ходят и да се чудят с кой да се скарат. И то го правят все с момичета с проблеми, имащи нужда от приятелско рамо или с въпроси или искащи просто да се оплачат, за да им олекне.
Спирам да спамя и за да е по темата - напълно съм съгласна с dido1302 за избора на Индира, въпреки че се учудих.

Общи условия

Активация на акаунт