КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 514
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
На официалния сайт го няма. Какво е станало, аз не съм в час..

Христина Тушева е русата. Напусна си по стандартния начин - отпадна на тест.

# 181
Еййй , каква е интригантка Бочко !!!! Мале , малеее

Много противна ми стана. Tired

А Христина и Бочко се чудят как Индира си ляга до Боби след като я бил унижил пред цяла България, а Христина как си ляга до Емил. Mr. Green

Да бе, чак говори за достойнство, а на нея къде й е било достойнството като си е лягала до Емчо.

# 182
  • До сърцето...
Христина Тушева е русата. Напусна си по стандартния начин - отпадна на тест.

Мислех, че се чудите за Русева  Crazy

# 183
Уффф , пак нищо по същество !!!!!! Самоооо тъпотии.
Някой може ли да ми каже всички жокери до сега ??? Първи беше русса пекура , после тениска с мотиви на американското знаме, после някакъв надпис дето се чете отпред назад и обратно ( но какъв беше ???) ???

Ето го.
"Ядох не сърми, а бозава зоб, а и мръсен ходя"

# 184
Оф,получих си обяснението за грешката с времето в играта с анакондите.Олекна ми. Laughing

# 185
  • in Wonderland

Ето го.
"Ядох не сърми, а бозава зоб, а и мръсен ходя"
Мерси , а други има ли ??? След него ? Иска ми се малко да ги систематизираме нещата . то малко няма нужда , ама все пак да се пробваме ние тук да си го направим интересно , те като не могат ....

Ей , тази игра по регламент ми звучи мн интересно и .......... лелеее ако съм аз не зная дали , ще участвам . Ако се навия , сигурно ще умра!!! Имам невероятен страх от кучета , ама панически ( не съм хапана , но нз, от малка мн ме е страх) . Та поради тази причина , мисля ,че играта е доооста подла , гадна , а от моя гледна точка- ужасяваща!

# 186
Интересна мисия и обичам кучета  Laughing newsm10

# 187
Мерси , а други има ли ??? След него ? Иска ми се малко да ги систематизираме нещата . то малко няма нужда , ама все пак да се пробваме ние тук да си го направим интересно , те като не могат ....
Тези са за сега. Май тази вечер ще покажат нов. На рекламата се виждаше да разлистват някакво списание.

Я да видим как ще се справят сега.

# 188
  • София
Марина има много странен фейс. Прилича на човек жестоко злоупотребявал с пластичната хирургия.

# 189
Друг жокер бяха цифрите 273493.

# 190
  • Ямбол
Марина има много странен фейс. Прилича на човек жестоко злоупотребявал с пластичната хирургия.
И на мен ми направи впечатление.
А днес имам чувството, че жените са така фризирани, че изглеждат все едно са пред изкривени огледала.
Това разделяне и повдигане на косата прави главите им несиметрични и изглеждат нелепо, особено на повече инчов телевизор. Като някакви плашила са - Индира, Марина, Ивайла.

# 191
Е, какво го обвиняват сега Попай. Как може някой да е сигурен, че са го сложили да бяга за къртицата, много тъпо. Tired

# 192
  • София
Е, какво го обвиняват сега Попай. Как може някой да е сигурен, че са го сложили да бяга за къртицата, много тъпо. Tired
Вече всеки започна да яде всеки. Иван е прав, че това е най-добрия каст /за сеир обаче/- още в самото начало ще се изпоядат.
И на мен Марина ми изглежда странна. А тя колко е голяма, че не ми се рови. Индира също ми е много неприятна-има нещо в устата й, нещо в говора й и естествено самочувствието и леко плоските й разсъждения, оранжевия цвят на лицето. Изглежда ми и много състарена.

# 193
  • Bulgaria
Новия жокер е списание, в което има статия за Вини. Някои от коментарите е че Къртицата е жена, защото жените четат списания или е играла в отбора на Вини.

Между другото аз не мисля че кода 273493 , който им дадоха когато търсеха скрити помещения е жокер.

Христина Русева е модел на мъжкото списание „FHM” . Тук го пише  

http://www.bulphoto.com/events/18966/

# 194
  • Sofia
Марина е на 26год.,но изглежда на повече...каква ли е била преди процедурите newsm78
и Индира е на 26год.

Общи условия

Активация на акаунт