КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 507
  • 716
  •   1
Отговори
# 165
  • in Wonderland
Еййй , каква е интригантка Бочко !!!! Мале , малеее

# 166
Нещо такова, но на първия отбор е измерил точно времето. И Андрей му подари пясъчен хронометър  Mr. Green
Срамота. Crossing Arms Такава мащабна продукция,а един свестен хронометър да не могат да си купят. Mr. Green

# 167
  • София
Само едни и същи ни дават. Тази русата Христина още ли е там?Нито веднъж за тази седмица не са я дали Thinking

# 168
Само едни и същи ни дават. Тази русата Христина още ли е там?Нито веднъж за тази седмица не са я дали Thinking
Изгониха я преди 2 седмици.

# 169
Еййй , каква е интригантка Бочко !!!! Мале , малеее

Много противна ми стана. Tired

А Христина и Бочко се чудят как Индира си ляга до Боби след като я бил унижил пред цяла България, а Христина как си ляга до Емил. Mr. Green

# 170
  • София
Не беше ли Роксана това?

# 171
Не беше ли Роксана това?
На следващата седмица Кети я елиминира. Peace

# 172
  • София
Индира от  партията на солариумите  ли е или си е така?Не знам хубава ли ми е или не.

# 173
Индира от  партията на солариумите  ли е или си е така?Не знам хубава ли ми е или не.
И Бориса е оранжева. Rolling Eyes

# 174
Индира от  партията на солариумите  ли е или си е така?Не знам хубава ли ми е или не.
И Бориса е оранжева. Rolling Eyes

Да, пък те вече 3-4 седмица са там, няма откъде солариум. Или са се намазали с много ФДТ, или препичането на слънце тези дни е дали ефект.
А и цветовете на ТВ7 като че ли са по - различни  Grinning

# 175
  • in Wonderland
Уффф , пак нищо по същество !!!!!! Самоооо тъпотии.
Някой може ли да ми каже всички жокери до сега ??? Първи беше русса пекура , после тениска с мотиви на американското знаме, после някакъв надпис дето се чете отпред назад и обратно ( но какъв беше ???) ???

# 176
  • София
Лелеее , май наистина е голяяяяма боза това предаване !!!! Христина Т . излезе още преди 2 седмици  Wink
Joy ами не съм забелязала, а цяла седмица се възмущавам защо не я дават.

# 177
  • До сърцето...
Лелеее , май наистина е голяяяяма боза това предаване !!!! Христина Т . излезе още преди 2 седмици  Wink

Е, как ще е излезнала Христина Т. ?!

# 178
  • КиТ
Ми излезе  Rolling Eyes

# 179
  • До сърцето...

На официалния сайт го няма. Какво е станало, аз не съм в час..

Общи условия

Активация на акаунт