КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 511
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
Да заплашиш някого, че ще го нарежеш на джоланчета не е ли наказуемо? Не мога да повярвам какви неща се дават в 8-9. Този Емил е животно, абсолютно непригодно за човешко общество. Не би ли трябвало цивилизацията да го върже и обезвреди някак?

В смисъл, много е лесно да си естествен, първичен, с други думи - маймуна. Далеч повече усилия изисква да си цивилизован човек. Защо толерираме и се радваме на такива вместо да ги изолираме? Сигурно аз нещо не разбирам.

И аз ПОДКРЕПЯМ!!!!

# 151
  • Русе/София
Скоро даваха Гери да меси хляб.Майко мила.Направила едно твърдо тесто,после долива вода,пак сипва брашно и така няколко пъти.Лелеееее,то не че е задължително да месиш,ама влизат на място където може и да им се наложи да го правят,поне малко да се беше позагледала в нета за какво иде реч.

# 152
После ядоха ли го?  Wink Каменов сигурно ги е заставил.

# 153
http://blife.bg/article-28595 Бившият на Джумпарова:Скъсахме още през декември

# 154
Имайте в предвид, че на интервюта едно се говори и после е до украсено, заради рейтинг (знам, защото и аз съм журналист в електронна медия)! Гаджета бивши и др не се знае точно какво са говорили  Thinking и аз го четох това, но се чудя дали е така

# 155
Имайте в предвид, че на интервюта едно се говори и после е до украсено, заради рейтинг (знам, защото и аз съм журналист в електронна медия)! Гаджета бивши и др не се знае точно какво са говорили  Thinking и аз го четох това, но се чудя дали е така
А ти наистина ли си давала интервю, в което си споделила същите неща за Кети, които каза на нас?

# 156
  • София
http://blife.bg/article-28595 Бившият на Джумпарова:Скъсахме още през декември
Е да и ми кажете после, че и тая не е хахава и не лъже и тя. Е в пъти по-малко от Емчу де Simple Smile

# 157
  • КиТ
Оправиха грешката с втората игра с дървената змия,където хронометъра даде грешка  Mr. Green Joy

# 158
Охх, този Емил К. Sick Stop

# 159
Оправиха грешката с втората игра с дървената змия,където хронометъра даде грешка  Mr. Green Joy
Как? Изпуснах началото.

# 160
  • Стара Загора
Емил Каменов с официално предупреждение за изгонване от ‪‎Къртицата‬!

# 161
Как? Изпуснах началото.

Казаха, че имало някакъв проблем с хронометъра и мисията им не е била успешна.

# 162
Как? Изпуснах началото.
Иван се извини. Каза, че хронометърът му не бил верен. Благодари на зрителите за сигнализацията и върна парите в сметката на Къртицата.
Каза, че и в Господари на ефира са го излъчили.

# 163
Как? Изпуснах началото.
Иван се извини. Каза, че хронометърът му не бил верен. Благодари на зрителите за сигнализацията и върна парите в сметката на Къртицата.
Каза, че и в Господари на ефира са го излъчили.
И как точно хронометъра не е верен? Thinking
Той или работи или не. Освен да му е забил софтуера. Whistling

# 164
Нещо такова, но на първия отбор е измерил точно времето. И Андрей му подари пясъчен хронометър  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт