КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 071
  • 716
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Кирячето не ми е заподозрян, ще е много нечестно той да е къртицата.
Човечеца е без грам самочувствие, влиза в играта да покаже на семейството си и на зрителите, че все още е способен на много неща и му е много важно да се докаже, и изведнъж да е предателя.
Не мисля, че биха му го причинили.
Не ми се вързва.

# 406
Два пъти вече гласувам, че Христина е къртица. Индира игра с Бориса и загуби. Също така си мисля, че ако някой от семейството не е къртица, защо ще се събират с някои от участниците преди предаването и ще се наговарят да не се номинират и подкрепят.

# 407
  • София
Два пъти вече гласувам, че Христина е къртица. Индира игра с Бориса и загуби. Също така си мисля, че ако някой от семейството не е къртица, защо ще се събират с някои от участниците преди предаването и ще се наговарят да не се номинират и подкрепят.

Ако никой от тях не е къртицата, а само участници, които влизат в игра с парична награда, няма защо да се наговарят и да не искат да се номинират, за да продължат по- напред в играта като имат повече съюзници ли?  Thinking

# 408
  • Bulgaria
Има нещо гнило около годините на Бориса. В уикипедия е родена 11.10.1990 (23г.) , в сайта на Къртицата във визитката пишат, че е на 23г. отново, но в една от мисиите в стаята за разследвания на паното с нейната снимка и информация обаче пишеше 24г. Скъпи продуценти на НАЙ-НАЙ-НАЙ- мащабното шоу престанете на ни обърквате, след като и без това не давате достатъчно информация за участниците.

Ето снимки към това което написах по-горе

http://i347.photobucket.com/albums/p461/Krasimira_Dimitrova/bori … t_zps6393f7ea.png

А Индира вчера при Жени и Мая пък каза , че Бориса не била зодия Везни , а Козирог.  newsm78

# 409
  • Bulgaria
Има нещо гнило около годините на Бориса. В уикипедия е родена 11.10.1990 (23г.) , в сайта на Къртицата във визитката пишат, че е на 23г. отново, но в една от мисиите в стаята за разследвания на паното с нейната снимка и информация обаче пишеше 24г. Скъпи продуценти на НАЙ-НАЙ-НАЙ- мащабното шоу престанете на ни обърквате, след като и без това не давате достатъчно информация за участниците.

Ето снимки към това което написах по-горе

http://i347.photobucket.com/albums/p461/Krasimira_Dimitrova/bori … t_zps6393f7ea.png

А Индира вчера при Жени и Мая пък каза , че Бориса не била зодия Везни , а Козирог.  newsm78

Това пък го копирах от страницата й във фейсбук, мистерията е пълна - Кога е родена Бориса?
Borissa Tiutiundjieva (Official)
14 октомври 2012 г. от Sofia
Happy Birthday to me :]]

# 410
На тия пана пишеше, че Евгени Иванов носи обукви номер 45 при 2,10 м. височина.

# 411
Пак си гласувах за Евгени в анкетата. Аз в събота не гледах...  Идват в повече кой какви корекции имал, пък кой с кого спал, пък триъгълници, петоъгълници... Не, това не е Къртцата! Не! Не знам и дали ще го гледам до край. Може би само накрая да видя все пак кой е кърта.

ПП дори игрите се размиват в това кой в кои чаршафи е бил, жалко. А 1 - ви сезон не пропусках епизод.

# 412
Относно гласуването на зрителите, според мен гласуват толкова малко хора, че всичко е възможно. Не ми се вярва да го манипулират, все пак трябва да може да се провери това.
Това, че тук мнозинството смята едно, а на гласуването излиза съвсем друго, не означава, че е манипулирано. Тези, които пишат тук дали пускат смс-и?  Малко ми прилича на това, че всички негодуват срещу власта, която е избрана, но въпреки това не отиват да гласуват ...  
Доколкото си спомням от предния сезон, също имаше доста нелогично заподозряни хора, определени с гласуването на зрителите .. Аз лично не гласувам никога, интересно ми е предаването, но нищо не ме мотивира да гласувам. Обаче и не рева, че гласуването е нагласено, именно по тая причина.
Също мисля, че къртицата не е от семейството. Интересно ми е обаче с кой е изграл Емил на теста. Не е ли споменал нещо?
Все още си мисля за Костя, ако е той ще е идеално, почти не го споменават за къртица, стои си встрани и си трае..

# 413
Епизода на живо свърши с обсъждане кой град колко население имал,
според съквартирантити (Евгени, Георги, Ивайла, Сано, Каменов):

Атина - 5 млн., Солун (3 млн.) > София (2 млн.),
Варна - 500 хил., Бургас - 300 хил.

Според официалните данни от преброявания:

Атина - 3 млн., София (1,25 млн.) > Солун ( 800 хил.),
Варна - 335 хил., Бургас - 200 хил.

doh

# 414
  • Bulgaria
Мм даааа ... грешка след грешка на НАЙ-Мащабното предаване, но този път я поправиха за по-малко от минута. Явно и калкулатора им не смята точно. Трябва едно сметало да им дадем от тези, с които смятахме в училище като малки.  hahaha

# 415
  • КиТ
Пак ще има бъзици,че зрителите повече са наблюдателни от тях  hahaha

# 416
  • София
Кирячето не ми е заподозрян, ще е много нечестно той да е къртицата.
Човечеца е без грам самочувствие, влиза в играта да покаже на семейството си и на зрителите, че все още е способен на много неща и му е много важно да се докаже, и изведнъж да е предателя.
Не мисля, че биха му го причинили.
Не ми се вързва.
"Човечецът" е силен играч, стабилен е емоционално и физически и макар да не се бие в гърдите притежава лидерски качества. Освен това всички ще цунат доста сериозен хонорар, нека не ги жалим.

Иначе голям цирк, голямо нещо doh
Жоро с тоз девствен мустак мяза на Бичето.  Mr. Green
Относно пресния скендъл - всичко ми изглежда така, сякаш продукцията заема страна, а и тоз адвокатин в студиото се държи като личния на Бориса. Каменов постъпи доста умно като запази мълчание, даже неочаквано. С тези колажи и видеомонтажи могат доста да наклонят везните и да сменят посоката на копията, доста манипулират вота на състезателите.
Фаворити за къртове за мен остават Евгени, Кирячето, ММея и Костя. Бориса замина, явно не успя да задържи Индира в игра. (Яд ме е, че Индира замина.)
Ивайла на светица ли го играе?

# 417
  • София
"Човечецът" е силен играч, стабилен е емоционално и физически и макар да не се бие в гърдите притежава лидерски качества. Освен това всички ще цунат доста сериозен хонорар, нека не ги жалим.

Ще видим, за мен Кирячето не е кърта.

# 418
  • Варна
Вампи,  абсолютно съм съгласна с теб, че с тези "импровизирани" клипчета преди номинациите
въздействат на състезателите, но замислете се те правят същото и със зрителите.
В петък пуснаха анонс за новия жокер, но така и не го показаха - удобно го забравиха точно преди зрителския вот, които няма как да бъде направен информирано, тъй като нито жокерите показват, нито пък коментарите и подозренията на участниците, които те дават в стаята за разследване.. само режисирани предварително скандали гледаме преди номинации и ние зрителите и участниците.
В крайна сметка тези сюжети са всичко друго, но не и свързани с търсенето на къртицата.. а после се жалват продуцентите, че никой не търсел Къртицата..

# 419
Ивайла откровенно ме издразни  Mr. Green На клипчето ясно се вижда, че казва - Това всички го знаем. И - Няма да си имаме дълго проблеми с нея. А след това аз съчувсвтвам на Бориса, бля бля бля... Лицемерна работа.

Общи условия

Активация на акаунт