КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 070
  • 716
  •   1
Отговори
# 420
  • Bulgaria
Ивайла откровенно ме издразни  Mr. Green На клипчето ясно се вижда, че казва - Това всички го знаем. И - Няма да си имаме дълго проблеми с нея. А след това аз съчувсвтвам на Бориса, бля бля бля... Лицемерна работа.

И на мен ми направи това впечатление,че Ивайла сякаш се опита да замаже думите си пред Бориса.

# 421
А забелязахте ли на номинациите Костя как реагира, когато Георги му заби копието. Не го прие на шега, а започна да се обяснява за някакви лагери и сценарии. И после го заби на Емил, сигурно да се застрахова, че Емо ще отиде на тест. Видя ми се много странно поведението му. Интересно ще ми бъде да се засилят подозренията към него, да видим как ще реагира...

# 422
  • Bulgaria
Единствения човек, който може да отстрани Русев е жена му !!!!  Naughty

Затова искаме Русев vs  Русева на Тест!!!!! #2gunfire #Cussing out Crossing Arms

# 423
  • Варна
Единствения човек, който може да отстрани Русев е жена му !!!!  Naughty

Затова искаме Русев vs  Русева на Тест!!!!! #2gunfire #Cussing out Crossing Arms

+1  Peace
А някой между другото не намери ли информация за зодията му ?  newsm78

# 424
Аз тоя сезон нещо не мога да го схвана още Laughing
Кога, какво правят ми е тъмна индия.
Обаче вземането на страна в случая Бориса/Емил е супер идиотско. 1-во си докарали адвокат в студиото, 2-ро можеше и да не го излъчат това, ама нали скендъли и сеир трябва да има. Не може ли Емил да съди тях, щото за рейтинг ( пари ) са способни и задниците си да продадат. Ама ще се изкефя шефовете му да застанат на негова страна в случая ( въпреки издънката му ) и да покажат на опосумите откъде изгрява слънцето. За 1-ви път ще симпатизирам на ТИМ, ако им натрият носовете.
А не че това за Бориса не се знае, та тая пикла мизерна чак ще съди. Още ги има статиите от 2011г., ама тогава още не е била оплакнала влиятелни ...., та да набере самочувствие ooooh! Да съди себе си за поведението си, а не хората, които казват истината. ОФца!!!

# 425
Продукцията този сезон крие страшно много информация от обикновения зрител, опитва се да манипулира зрителите / участниците по-трудно, защото те са заедно 24 ч. и имат личен поглед в повечето случаи/.
Дори и свестни коментатори не могат да си намерят за живите предавания - общо взето се излагат.
Никой не желае да участва в тяхната помия.
Според мен искат да дадат едни пари на някой, предварително уговорено е всичко, а нас ни използват за параван!
Определено съм разочарована!

# 426
  • София
Сега го гледах и ми се ще да попитам:
Вас думите на Пушката заболяха ли ви? Заклейте се, че не  Joy Joy Joy

П.П.:Съгласна съм, ##bvlgari##, то цялото предаване не мяза на риалити, а на сериалче.

# 427
Гледахте ли днешното промо, момичета? Най-накрая ще покажат списанието... След 3 дни чакане  Mr. Green

# 428
  • Ямбол
.... Не може ли Емил да съди тях, щото за рейтинг ( пари ) са способни и задниците си да продадат. Ама ще се изкефя шефовете му да застанат на негова страна в случая ( въпреки издънката му ) и да покажат на опосумите откъде изгрява слънцето. За 1-ви път ще симпатизирам на ТИМ, ако им натрият носовете.
.....
Мислиш ли, че в договорите на всички участници няма точки, в които да са съгласни, че продукцията може да си прави с тях каквото си иска?

Аз смятам за грешка на Емил, ако се е изтървал някъде да каже имена. Не може така да се говори за всеки, да се злослови и да не си понесеш последствията. Ако не е вярно - да го съди. Ако е вярно или ако Емил не е споменавал имена - стискам му палци да се защити в съда и да я подреди както си заслужава.

# 429
Аз смятам за грешка на Емил, ако се е изтървал някъде да каже имена. Не може така да се говори за всеки, да се злослови и да не си понесеш последствията. Ако не е вярно - да го съди. Ако е вярно или ако Емил не е споменавал имена - стискам му палци да се защити в съда и да я подреди както си заслужава.

Име на холивудската звезда не е казвал. Име на герой негов каза Борислав, като с ехидна усмивка каза, че знае за това ( не че е тайна, нали ). Емил повече каза, че няма да говори. А дали е споменал на Бориса името, не си спомням Rolling Eyes

# 430
Емил К. не е толкова прост, на колкото се прави.

# 431
Вижте, че никъде не е споменавал имена -
http://karticata2.tv7.bg/Новина/Бориса-правила-компания-на-холив … html#.UzBOSLT-siI

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 17:41 от Мама жаба

# 432
Аз що не мога да го отворя това, Жабке Thinking

Все забравям да кажа, че Сано е къртицата Laughing

# 433
  • Ямбол
И аз не мога да го отворя.
По-важното е да не е споменавал името на Бориса. В съда може да каже че е говорил за друга жена.

# 434
Емил К днес каза, че имена не е споменавал. Ако Бориса трябва да съди някой то това са ИиА, защото те излъчиха допълнителни кадри за кого уж се отнасят думите.
Ивайла откровенно ме издразни  Mr. Green На клипчето ясно се вижда, че казва - Това всички го знаем. И - Няма да си имаме дълго проблеми с нея. А след това аз съчувсвтвам на Бориса, бля бля бля... Лицемерна работа.
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт