КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 039
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
Гери е Рак, Емил Р. е Лъв, Георги е Рак, Бориса споменава Везни. Но тук Георги е 1981 г. http://fightlife.ru/en/fighter/2925-Georgi-Stoyanov

Тук говорят за зодии:

Ивайла иска да направи хороскоп на Георги

Евгени видя жена си в Бориса

Вики прави собствено разследване за зодиите на Участниците

Ронката, да. Laughing

# 481
  • София
И на мен ми беше много зловещо като Русев заплашваще Иван и Андрей  Mr. Green

Имаше вид на абсолютен психопат.

Доста по-страшно от заканите на Каменов.  Rolling Eyes

# 482

Доста по-страшно от заканите на Каменов.  Rolling Eyes
Оооо да! Определено беше по-зловещо. Каменов е първичен, той казва каквото му дойде на акъла, без да се замисля. А Русев уж е интелектуалец, но погледът му беше като на сериен убиец. Като каза това с колите ми беше зловещ, обаче като почна да говори за мазетата ... направо  Shocked Интересно ми е как Иван и Андрей ще го изкоментират това.  Grinning

# 483
  • in Wonderland

Хората на които все още незнаем зодиите са Емо Русев, Георги и Гергана. Ако някой ги знае да помага.

Гери е рак . Можеш ли да напишеш на другите участници зодиите ?

# 484
Написах на някои зодиите. Другите се чуват.

# 485

Това кога е станало?

# 486

Това кога е станало?
Снощи го даваха, като го вкараха в изолатора. Каза че знаел на Иван и Андрей колите, че като излезе ако изчезнели Иван и Андрей, да ги търсили в мазето му. Той щял да го направи по същият начин и още някакви неща от тоя род.

# 487
  • Варна
Еее..най-накрая благодаря много за инфото ГАЛ  Hug
Само че съм искрено изненадана как тази пародия на мъж Русев може да е лъв..въобще не се връзва с характеристиките на лъвчетата  #Crazy

# 488
И аз съм изумена, че е лъв. Мъжете лъв принципно са големи мъжкари, никога няма да се държат по начина по които Русев.

# 489
Гледахте ли промото?
http://karticata2.tv7.bg/Новина/Страх-подозрения-и-разкаяние_l.384_i.10108774.html#.UzGKHbT-siI

# 490
  • София
Видях го ще има глад тази седмица..Време е да им направят малко неудобен живота, какъв е тоя Биг Брадър, по цял ден се излежават и събират тен..Защо няма този сезон "Нощта на Къртицата" май някой беше питал вече.. newsm78

# 491
Определено ще има глад  Mr. Green И аз се чудя защо няма Нощ на Къртицата ама никой нищо не казва. Каменов искал да й се извинява на Бориса, ама Маринчето май го разубеждава.

# 492
  • Варна
И аз съм изумена, че е лъв. Мъжете лъв принципно са големи мъжкари, никога няма да се държат по начина по които Русев.
Да, да именно.. нищо мъжко  и е толкова подмолен и страхлив, че това е последната възможна зодия, която си мислех, че може да е...
Между другото ГАЛ, ти как стигна до тази информация (аз от дни безуспешно се мъчех да намеря нещо по този въпрос  Rolling Eyes)
ПС: а довечера щял "случайно да издаде" в монолозите си в изолатора, че на тестовете играе с Киряков  Outta Joint .. как ли пък не  Joy отговаря за 35 секунди на 10 въпроса, свързани с личността му - та те двамата нямат никаква комуникация (Киряков го беше казал на една от номинациите Wink ) Не може да е чак толкова запознат точно пък с месторождението му, датата му на раждане, зодията, страховете му и т.н. при условие, че не са си разменили и една дума..

# 493
  • Bulgaria

Хората на които все още незнаем зодиите са Емо Русев, Георги и Гергана. Ако някой ги знае да помага.

Гери е рак . Можеш ли да напишеш на другите участници зодиите ?

Сано - Телец
Бориса - Везни
Евгени - Близнаци
Ивайла - Рак
Илиян - Лъв
Борислав - Овен
Емил каменов - Скорпион
Георги - Рак
Христина Р.- Скорпион
Костя - Овен /поне така чух от днешното на живо от базата/
Марина - Близнаци
Вики - Риби

и както ГАЛ написа Гери - Рак, Емо Р. - Лъв

Благодаря на ГАЛ   bouquet- явно следи всички новини, на мен за жалост не ми остава време и това да гледам

# 494

Между другото ГАЛ, ти как стигна до тази информация (аз от дни безуспешно се мъчех да намеря нещо по този въпрос  Rolling Eyes)

little_beauty, поразрових се в сайта им. Дала съм горе линкове.

krasi_dim, сега ги намерих. Laughing

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 16:28 от ГАЛ--

Общи условия

Активация на акаунт