Изпитани сайтове за парфюми-6

• 108 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Благодаря ви момичета, преди малко звъннаха и казаха, че пускат заявка до склада им и след около 5-7 дни ще е тук. Ами ще почакам какво да се прави Simple Smile Поръчах си това:
http://www.parfimo.bg/toaletna-voda-dolce-and-gabbana-light-blue … ml-edt-22505.html

А така, дано да пристигне поръчката до края на другата седмица /събота и неделя май не се броят/. Иначе ще останеш доволна, сигурна съм   bouquet

# 661
  • София
http://www.parfimo.bg/mostri-na-aromati Това са мостри май..или ти питаш за друго?

# 662
  • Sofia
http://www.parfimo.bg/mostri-na-aromati Това са мостри май..или ти питаш за друго?

Благодаря ти много – точно това търсех, да. newsm51

# 663
Благодаря ви момичета, преди малко звъннаха и казаха, че пускат заявка до склада им и след около 5-7 дни ще е тук. Ами ще почакам какво да се прави Simple Smile Поръчах си това:
http://www.parfimo.bg/toaletna-voda-dolce-and-gabbana-light-blue … ml-edt-22505.html

Аз вчера си поръчах парфюми и след 2 часа някъде ми звъннаха да потвърдя поръчката. Казаха, че ще отнеме между 3 и 7 работни дни, но ще ми звъннат да ме предупредят кога се очертава да бъде при мен пратката. Дано останем доволни!   Peace

# 664
  • София

Благодаря ти много – точно това търсех, да. newsm51
Моля Simple Smile
DELILA  Дано Simple Smile

# 665
  • София
Аз направих поръчка от parfimo.bg в неделя, в понеделник ми се обадиха за потвърждение, а преди малко получих смс от Еконт, че пратката ми е вече там  Heart Eyes
Остава да съм доволна и от парфюмчетата. Поръчах 150 мл Dior Homme и тестер Cinema EDP.

# 666
  • София
Lodsi - ами браво  Grinning При твоята доставка явно е спазен срока, че чак и от еконт смс са ти пуснали  Grinning За парфюмите може да си сигурна, че ще са оригинални. Ще се радвам да споделиш отзиви като си получиш пратката.

Между другото, сега се загледах в parfimo.bg и ми направи впечатление следното нещо - не винаги сортирането и логиката дават коректни и надеждни резултати - какво имам предвид. Например, ако в полето за търсене напишете Thierry Mugler, с цел да ви покаже всички неща, които сайта предлага на Thierry Mugler ще излезнат едни резултати, ако обаче стигнете до марката по по-дългият път - чрез кликване на всички парфюми->Thierry Mugler - тогава ще видите други, по-богати резултати...
И друго интересно - сайта в раздела "нови парфюми" предлага Thierry Mugler Amen Pure Wood, на който даже са намали цената от 98 на 94,70лв, а самият парфюм не присъства никъде в общата листа на Thierry Mugler...А виждам, че хората са добавили съвсем скоро и
Amen Pure Coffe, който пък не фигурира в "нови парфюми"  Mr. Green

Споменавам всичко това не като критика, а само като наблюдения и препоръка към хората, които ползват сайта, да търсят в него малко по-усърдно и с повече търпение, защото с лекота може да пропуснат нещо, което желаят и го има при тях на добра цена, но поради някакви особености на сайта им, да не го видят от първи път...

# 667
  • София
Lodsi - ами браво  Grinning При твоята доставка явно е спазен срока, че чак и от еконт смс са ти пуснали  Grinning За парфюмите може да си сигурна, че ще са оригинални. Ще се радвам да споделиш отзиви като си получиш пратката.

Между другото, сега се загледах в parfimo.bg и ми направи впечатление следното нещо - не винаги сортирането и логиката дават коректни и надеждни резултати - какво имам предвид. Например, ако в полето за търсене напишете Thierry Mugler, с цел да ви покаже всички неща, които сайта предлага на Thierry Mugler ще излезнат едни резултати, ако обаче стигнете до марката по по-дългият път - чрез кликване на всички парфюми->Thierry Mugler - тогава ще видите други, по-богати резултати...
И друго интересно - сайта в раздела "нови парфюми" предлага Thierry Mugler Amen Pure Wood, на който даже са намали цената от 98 на 94,70лв, а самият парфюм не присъства никъде в общата листа на Thierry Mugler...А виждам, че хората са добавили съвсем скоро и
Amen Pure Coffe, който пък не фигурира в "нови парфюми"  Mr. Green

Споменавам всичко това не като критика, а само като наблюдения и препоръка към хората, които ползват сайта, да търсят в него малко по-усърдно и с повече търпение, защото с лекота може да пропуснат нещо, което желаят и го има при тях на добра цена, но поради някакви особености на сайта им, да не го видят от първи път...

Супер си, Deetron! newsm10 Ще го имам предвид занапред Simple Smile А сайта може би е нов и затова още не са до изкусурили дето се вика Thinking

# 668
Дами, не знам защо не сте доволни от enzo.
Аз съм поръчвала два пъти от там - Victoria's Secret и Lolita Lempicka като преди това в магазин съм ги тествала.
Идеални са си!  Peace
Едит: А доволни ли сте от parfimo?

# 669
Аз съм много доволна от parfimo,поръчах един тестер за сина ми,като го хванах на супер изгодна цена,защото беше последна бройка и аз и той сме супер доволни,оригинален си е,събира много комплименти от жените Grinning!

# 670
дайте идея от къде да поръчам пустия му Хипнотик Пойзън на Диор-гледах- парфюми шоп. нет-но там е доста по евтин от другите, които поръчвам newsm78 newsm78

# 671
Някой купувал ли е продукт без опаковка/ тестер от Венера козметикс? Нещо не мога да се доверя на такъв тип парфюми, моля разубедете ме  Praynig

# 672
  • София
Днес си взех пратката и съм много доволна  Heart Eyes
Cinema тестер всъщност си е в оригиналната кутия с целофан. Оригинален е, имала съм го и смятам, че мога да направя разликата.
Довечера ще подаря Dior Homme, мисля си, че и той е ОК (поне на външен вид).

# 673
  • София
Някой купувал ли е продукт без опаковка/ тестер от Венера козметикс? Нещо не мога да се доверя на такъв тип парфюми, моля разубедете ме  Praynig
Аз и то доста пъти, всичко си е оригинално  Peace

# 674
както споменах като цяло съм доволна от parfumi-shop.net-но не съм взимала толкова ментосвана марка Tired;от вън не ми се разправя-то с доставката ще излезе като от тук в магазин да го взема

Общи условия

Активация на акаунт