Изпитани сайтове за парфюми-6

• 109 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
А какво ще кажете за този сайт   http://www.parfumi-shop.net

прегледахте ли изобщо темата преди да попитате? отговор на въпроса ви има на почти всяка страница

Не цялата, само няколко страници назад в които се обсъждаха други сайтове.Както и да е ......

# 616
z_nalbantova с две думи - редовен е !  bouquet

# 617
  • Бургас
z_nalbantova с две думи - редовен е !  bouquet

Благодаря   bouquet

# 618
И още нещо - ако поръчам комплект / с душ гел или боди крем/ дали е по-сигурно,че е оригиналенили и на комплектите правят ментета.
Да, при комплектите е сравнително по-сигурно, че са оригинални. Peace

И аз така съм чувала, но напоследък се убеждавам, че това не е така (лични впечатления все пак, не съм правила статистическо проучване). В момента съм в страна, предлагаща много ментета, и виждам около себе си ментета комплекти в изобилие - красиви кутии, идентични с оригиналните, изпипани, ароматите почти без разлика с оригиналите. Наред с това срещам купища ментета минита, малки бутилки от по 25-30-35 мл, нишови, ексклузиви... Всичко се ментосва, при това има ужасно добри ментета - вчера попаднах на едно менте на Лалето на Байредо, което не бих си помислила, че е такова, ако не го продаваха за 70 лв., а ако бях се пазарила, можеше и до 60на да свалят. Кутия, капачка, бутилка, аромат - всичко беше точно като моето Лале...

# 619
  • BG-DE
Понеже и аз съм виждала такива перфектни ментета ми е много трудно да повярвам, че парфюмите в он-лайн магазините са оригинални. Но всеки сам си решава  Peace

# 620
  • София
Понеже и аз съм виждала такива перфектни ментета ми е много трудно да повярвам, че парфюмите в он-лайн магазините са оригинални. Но всеки сам си решава  Peace
Но за тези пари, за които се продават и с това качество /приемливо/ дори и да са реплики, пак е Ок. Разбира се, всеки си преценява  Wink

# 621
Аз не твърдя, че не са оригинални, а че според мен има едвакъв шанс парфюм и подаръчен комплект да са менте.

Иначе до преди месец живеех с илюзията, че мога да разпознавам ментета, но вече не се самозаблуждавам. Ментосва се всичко, по много и все по-добре.

# 622
  • BG-DE
Но за тези пари, за които се продават и с това качество /приемливо/ дори и да са реплики, пак е Ок. Разбира се, всеки си преценява  Wink
[/quote]

Разбира се, мен лично ме притеснява основно факта, че не знам какво слагат вътре и то се замислих над това едва когато приятелка получи леки червени петънца от парфюм поръчан от известен интернет магазин, а от същия парфюм купен от Дъглас и нямаше нищо ( т.е. не е алергична реакция към самия парфюм, а очевидно от различните съставки).

# 623
И малката ми надежда за оригинални парфюми по сайтове и някои магазини умря.Не е въпроса ,че ако са читави ментетата ОК.Проблема е че крият и лъжат.Нека си казват кое какво е и тогава - да  всеки си преценява.

# 624
приятелка получи леки червени петънца от парфюм поръчан от известен интернет магазин

Би ли споделила кой?

# 625
  • BG-DE
От parfum-bg.com беше, но не мисля, че положението в другите е по-различно. Peace

# 626
  • Стара Загора
Привет, момичета! По-напред някой беше питал за Shalimar Parfum Initial. Аз имам същото питане, но не за сет, а за парфюма. Как ви се струват тези цени http://www.enzo.bg/guerlain/shalimar-parfum-initial-parfjumna-voda-za-zheni/#? Много парфюми съм поръчвала от сайта, проблеми не съм имала, но цените в случая малко ме притесняват.

# 627
  • MJF
Къде правите проверка на баркода ?

# 628
Привет, момичета! По-напред някой беше питал за Shalimar Parfum Initial. Аз имам същото питане, но не за сет, а за парфюма. Как ви се струват тези цени http://www.enzo.bg/guerlain/shalimar-parfum-initial-parfjumna-voda-za-zheni/#? Много парфюми съм поръчвала от сайта, проблеми не съм имала, но цените в случая малко ме притесняват.
На мен ми се струват кофти, като за оригинални Герлени. А и 40 мл. е по-скъп от 60 мл. Mr. Green Whistling

# 629
  • Стара Загора
Благодаря, Денси, за бързия отговор   bouquet! Смущаващата разлика в цените с други сайтове(около 30-40 лева) също не е за пренебрегване. Знаех си, но много ми се щеше да съм се заблуждавала. ОК, ще помисля за друг вариант. Може би от тук http://1001-bg.com/bg/product-view/7024.html

Общи условия

Активация на акаунт