Fargo (2014) - Some Kinda Organized Crime Thing

• 18 003
  • 240
  •   1
Отговори
# 135
Колин Ханкс ми е идеален за добродушния, глуповат смотаняк, когото играе. Не съм натоварена с предразсъдъци спрямо него, за първи път го гледам и ми харесва.

# 136
  • Ænima/Albuquerque
Колин беше абсолютно нелеп в Декстър, но мисля, че тук пасва идеално на персонажа.

# 137
Значи в персонажа е проблемът. Може би ще ми трябва известно време, за да му свикна. Ама то докато дойде това време, сериалът ще свърши Joy Нещо за втори сезон говори ли се или само един ще е? newsm78

# 138
  • Ænima/Albuquerque
Напъни се да му свикнеш, сега е момента, че втори сезон няма да е със същите актьори.  hahaha

# 139
Колко много си приличат в този аспект с True detective - по 8 епизода, всеки сезон с различни актьори и в моя случай, и трите ги чаках с нетърпение заради 1 hahaha Надявам се следващият сезон да е толкова интересен и забавен като този. Ще успея по някакъв начин да прежаля факта, че ще е  с друг актьорски състав.

# 140
  • Ænima/Albuquerque
Еми дааа, то антологиите са тренди в момента. Още от АХС.  Mr. Green

# 141
Новият епизод, някой?(Саркът, седни.)

Аз имам процедурни въпроси:

1. Малво как влезе в къщата на Лестър?
2. Откъде знаеше къде е пушката?
3. Малво как излезе от мазето на Лестър?
4. Моли какво я привлече в пералнята, че взе да рови в нея?

# 142
1. Предполагам, че има заден вход и той е бил отключен. Друг вариант е през прозореца на банята, който да е бил отворен.
2. Ако в действителност има прозорец на банята и той е бил отворен, той е видял пушката, където я е скрил Лестър.
3. Ако е имало прозорец или някаква врата, това ще да е била причината.
4. Помислила си е, че има нещо подозрително. Впрочем Лестър не сложи ли там чука,
Скрит текст:
с който уби жена си?
Толкова успя да измисли моят мозък и въображение hahaha

# 143
В Америка къщите имат задължително по два входа. Единият обикн е откъм т.н. хол, другият в противоположния край на къщата, където по принцип е кухнята. Някои къщи имат врати и на долното ниво. А Лестъровата и да е нямала, Малво се е измъкнал все от някъде, той предрича как ще се развие случката няколко часа напред, ако не може да се измъкне от едно мазе, уфда...

Още не съм догледала последния епизод, до средата съм (уфда, заспивам бе, остарех), но хайде сега, находчивостта на Моли ли ще поставяме под въпрос, лейдииис.  Laughing Laughing

# 144
  • Ænima/Albuquerque

Aма какво сега направих?  Tired

# 145
Нощо, просто очакват че си го гледала поне три пъти вече Simple Smile)))

# 146
Aма какво сега направих?  Tired

Няма, няма.  kiss

Малво се е измъкнал все от някъде, той предрича как ще се развие случката няколко часа напред, ако не може да се измъкне от едно мазе, уфда...

Дяволът е той. С чудесно чувство за хумор.

Още не съм догледала последния епизод, до средата съм (уфда, заспивам бе, остарех), но хайде сега, находчивостта на Моли ли ще поставяме под въпрос, лейдииис.  Laughing Laughing

Ми изгледай и ела пак да говорим. Нагласено ми се стори и това е. Crossing Arms Той Лестър си мърмореше там за чорапи, пералня спомена ли?
Иначе Моли не я подценявам, как?!

# 147
Стана тя, каквато стана...

# 148
Хайде де, четвъртък е вече

# 149
  • Ænima/Albuquerque
Уф, ами не сме гледали. Нещо време не намирам, аз лично. Tired

Общи условия

Активация на акаунт