Fargo (2014) - Some Kinda Organized Crime Thing

• 18 001
  • 240
  •   1
Отговори
# 150
Уф, знам как е, ай ше чакам търпеливо

# 151
Кажи само стана ли нещо интересно, че и аз не мога сваря тази седмица да гледам. Да не казвам, че още финала на Мед Мен не съм гледала.

# 152
Хм, трик куешчън  Grinning Предвид че са само 8 епизода и че това е Фарго, все пак, разбира се че стана нещо интересно. Няма как да ви кажа без да спойлна. 

# 153
  • Ænima/Albuquerque
Баси, толкова съм изостанала с гледането, че чак български субтитри са направили!  ooooh!
Довечера, обещавам.

# 154
Появи се нов преводач, който си върши чудесно работата. Довечера и аз ще гледам и ще дам мнение.

# 155
Тези преводачи с мед трябва да ги мажете. Бързи, добре се справят (според думите ви), безплатно работят... герои!

# 156
  • Ænima/Albuquerque
Братът на Лестър имаше рядката възможност да преживее Уолтър Уайт-момент.  hahaha

А, със Сол си мра от смях! Страшно заблуден. hahaha

# 157
Момичета, другата седмица ли е финалът?
Само на мен ли ми се стори, че
Скрит текст:
Били Боб нямаше кой знае каква роля в тази серия, освен че изби сума ти души в една сграда в Северна Дакота, измъкна се от полицията тогава и разпита един мъж в един кабинет?
Иначе Марто Бафтата е изпечен лъжец и как му се вързаха само hahaha

# 158
Не е другата седмица, Тина лъже hahaha, 10 епизода са.

Леле, леле, този Лестър, безпомощна жертва ли? Нищо подобно, дяволско изчадие! Дори и Малво ми изглежда по-малко зъл, в сравнение с Лестър, защото човекът си има негов си морален код и си го следва, също като Антон Чигур(?) от No Country for Old Men.
И това сърцераздирателно излияние пред чийф Бил, и чийфът реве и Лестър със сълзи на очи моли да го арестуват, ах какъв дявол!

На Моли какво ѝ стана накрая, що така се панира?

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 09:04 от Криста

# 159
  • Ænima/Albuquerque
Леле, леле, този Лестър, безпомощна жертва ли? Нищо подобно, дяволско изчадие!

hahaha

# 160
В уикито бях погледнала преди, излязоха 8 епизода и може би затова съм се подвела hahaha Слава Богу, не ми се иска да свършва толкова бързо.
Криста, аз си помислих същото за Лестър.
Скрит текст:
Брат му не му повярва и веднага тръгва да го натопява, слагайки кървавия чук в гаража при останалите оръжия, сложи снимки на жена му и нейните бикини вътре, а после и незареден пистолет в раницата на Гордо. После този разговор между двамата в ареста изби всякаква риба. Понеже с Бил са нещо като дружки, шефчето веднага се върза на всяка негова дума. А колкото до Моли, тя просто не можа да повярва какво точно се е случило. Тя се постара максимално да разплете тази загадка, но всичките и усилия накрая се оказват напразни. Според мен с Гъс Гримли ще се опитат да търсят истината докрай и да убедят шефа си, че Лестър е замесен в цялата тази работа, а брат му е бил натопен и няма нищо общо с това.
Надявам се няма проблем, че слагам всичкото това в скрит текст.

# 161
По повод скритите текстове да кажа. Епизодъд е във вторник, знам че в БГ не можете да го гледате веднага, но до четвъртък би трябвало да сте успели. Ако някой не е имал време да го направи и този някой не иска спойлери, да не чете в темата.

Оу десет ли ще са, ми супер.  Grinning

Лестър и той като Уолтър Уайт. Така го завъртя живота просто. Иначе е статуя на шматките. Моли ще нареди пъзела сигурно. На Лестър му минаха номерата, щото чийф Бил е шемет, но Моли ако го поразпита и ще се омотае.

# 162
  • Ænima/Albuquerque
Статуя на шматкитеее!  hahaha

# 163
Ама тя Моли го нареди пъзела, там на прозореца в болницата.

Пък Лестър ми стана леко противен, за разлика от Уолтър Уайт. Laughing

# 164
Лестър е лайно, да.

Общи условия

Активация на акаунт