Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, мацки!

Редовно ви следя, но не пиша, че се бях сдухала страшно и само пръсках негативни емоции. Нещо хормоналната обремененост тая бременност не ми понася  Mr. Green
Продължавам да си лежа, бебето е добре, правиха ми курс инжекции за дробчетата с кортикостероиди и стави, мускули, всичко ме болеше няколко дни от страничните им ефекти като парцал бях, май вече се оцъфервам Simple Smile Контракции бях сдобила здрави, викам си - ще се ходи явно по спешност, бях си събрала багажчето даже, но слава богу размина ми се. Днес вече изплувам от дупката помалко  Simple Smile
Тобито, завиждам за морето, август, да се топнеш и за мен. Hug
Люби, много ме развесели с тея миди Laughing А как ги готвиш, аз май никога не съм правила.
Ралче, супер да си изкараш на сватбата Hug

Сами от няколко седмици го тренираме да ходи сам до магазина под нас за мляко и хляб, няма такава радост че бил пораснал Laughing От една седмица се къпе сам, на какво става банята после няма да ви описвам, че нямаме душ кабина, но човечето е щастливо.

Това е от мен накратко

Хубав и усмихнат ден  bouquet

# 226
  • София
Еспа, защо така. Какви мъки те тревожат? Какво стана с ПГ на Сами?
Люби, бе голяма как си имаш вече. Отмяна, какато се казва Wink
Тобева покрай твоя шопинг, аз отидох на зяпинг Joy По-точно имах работа до центъра и реших да видя за сандали на шефчето. Взех му едни на прИмоция от КиК за 35 лв. Малко са му големшки - 29 номер...на някои 30 му е малък иди та разбери. Оказва се обаче, че за Хрисачето трябва да купувам всичко. Поналял е гъзеца и вече не е само рагу и зъби, а има и къде да щипнеш. Батче Хиси го търси веднъж. Ослушва се странно, когато му говори по телефона и все се опитва да го види. Ще го пробвам в скайп, но нещи ни се скапа рутера и нямам е нет в нас, а мъж минарочно не иска да го оправи...
Искам слънцеееее. Другата събота хваща ме пътя и нямам търпение вече.

# 227
Дони, просто съм твърде хормонално обременена Laughing, нали взимам е разни лекарства за задържане и явно и те ми влияят, нямам реални поводи за сдухинг иначе, ама това лежане нещо ми вкара депресия в главата.  Това да е, ще се стягам, че ме е срам от мене си Mr. Green
Сами го приеха в няколко училища, сега имам още няколко дни да решим дали ще е в кварталното или в 134 то, но той милият такова вълнуване се вълнува ще му изкочи сърцето Simple Smile
Къде отивате другата събота, на моренце ли? Да топнеш дупето и зарад мен Hug

# 228
  • София
На моренце да Simple Smile Ще се топнем обезателно.То как ше изваждаме Гого от Удата не знам де.
Иначе за Сами...какво да ти кажа  голямо предимство е училището да ти е близо или до дом аили до работата. На Хриси е нито едно от двете и ми идва много нанагорно ooooh! Хванала съм се на хорот обаче...

# 229
  • Русе
Здравейте, мацки!

Люби, много ме развесели с тея миди Laughing А как ги готвиш, аз май никога не съм правила.

Ми то не е кой знае какво. Почистваме ги хубаво от водораслите и т.н. и заваряваме вода. Като заври се пускат за няколко минути. Като се отворят са готови. Забравих да спомена, че преди да ги почистим хвърляме отворените. Не е хубаво да са отворени предварително - означава че са мъртви.
И така, сварени вече, отцеждаме водата. Предварително си подготвям копър и чесън, накълцани. Разбърквам с малко краве масло, за да се разтопи и добавям пресните подправки. Интересното е, че и на детето харесаха, а тя е доста капризна. Утре май пак ще купуваме. Консумират се с охладено бяло вино. Може да има и по-хубави рецепти, но на нас ни допадат така. Аз само си кусвам по 5-6, че на нас май ни е противопоказно.
Днес намерих желаната чанта - бях се почти отказала. Даже е и българска на една пловдивска фирма. Проблемът беше, че търсех определена форма и да е черна. Е, успях.
Дони, весело изкарване на морето! За уикенда дават да се оправя времето.

# 230
  • Ловеч
Таис ,позна -от хормоните е.Нали си имам лаборант у дома ,тази сутрин ме надупчи и ето ти проблем,сега чакам два други резултата.Ще се наложи да отскоча и до личната за направление за ендокринолог.
Детето не слушало в градината ,госпожата се оплакала на сестра ми -пред мен мълчи.Заключението и-е липса на мъжка ръка Rolling Eyesкаквото и да значи това.Последният път когато Ивко се държеше странно не  само там ,а и в къщи се дължеше на това ,че баща му си е у дома.С две думи-няма угодия #2gunfireКак не чух един път -може това ,не може онова!
Оплаках се Mr. Green
Понякога ми се иска да ме поставят в изкуствена кома,че да ми почине мозъка от глупости,даже и придружена с лека служебна  и роднинска амнезия hahaha

# 231
  • Ловеч
Пак аз Wink
Ходих на лекар-синдром на Хашимото SadЗапочвам лечение ,уж не е много сериозно положението -рано съм се усетила ,но не е от сега.Ще правя и ехография  и след два месеца пак на лекар.
Чакам с нетърпение 30ти ,да ми стане по -спокойно .
Дони ,стискам палци да ви бъде хубаво времето Hug

# 232
  • София
Тоби гуш  Hug Гадна работа е това Хашимото.Ти имаш ли проблем с кг.Тези болести са от нерви и стрес.
Моника днеска много слуша.Даже и бой по дупето  яде.Не чува и това е .Само и обяснявам разни неща.Казва добре и до там.Пак същото.
Иначе нищо интересно.

# 233
  • Ловеч
Мони ,нямам проблеми с теглото -освен сега в последно време започнах да отслабвам, а се храня нормално.Реших че е от стрес -при нас винаги в краят на годината е малък ужас.Имам проблеми със съня ,кожата ми стана суха ,учестен пулс ,депресия без причина ,капе ми косата,главоболие ,тревожност,безпокойство.Първо реших ,че откачам hahahaсега обаче вместо да се притесня от диагнозата се радвам ,че си има причина и тя не е на психическа основа.
Идеята за второ дете е малко трудно осъществима,първо защото нямам много време пък и това чудо сега.Но ако е рекъл Господ Praynig
Сега се замислих - на 3ят етаж живеят едни мърльовци ,пияндета- абе как не им се случи нещо на тях newsm78-никакви сривове ,ядове ,болести и нещастия.Живеят ден за ден ,не се напъват за нищо,децата им се отглеждат по улиците ...
Ще пия едно вино Mr. Green

# 234
  • Русе
ТобиHug Добре, че имаш диагноза, за да започнеш лечение и да пребориш тази гадост.

# 235
  • София
Тобева Hug Ай сиктир на тоз Хашимото от мен да му кажеш Hug Нали знаеш, че всички болести са от стрес, само венерическите от удоволствие  Heart Eyes

# 236
  • Ловеч
Тобева Hug Ай сиктир на тоз Хашимото от мен да му кажеш Hug Нали знаеш, че всички болести са от стрес, само венерическите от удоволствие  Heart Eyes
Joy
Тъй де -добре казано!Мъжо пък каза ,че само да се прибере всичките хормони ще ми намести Mr. Green
В къщи всички са супер внимателни след като имам диагноза  Laughing
Днес беше един прекрасен работен ден-от 12.45 до 13.30 bowuu

# 237
  • София
Баси, завидЕх ти  Twisted Evil

# 238
  • Варна.....
Тобева, виж в алтернативният може да намериш нещо за борене на диагнозата.
Миди, Люби не се киснат във вряла вода!  Mr. Green Накисват се преди да се приготвят, за да се отворят и да излязат евентуалните песъчинки, водорасли и т.н. После в тенджера, с чаша вино, масло, подправки (лющян по варненски) и капака!
А след това дали ще е на салата или натюр е избор.
Преслав обожава миди. И не само той де  Mr. Green
Аз скоро ще проключа със сагата с кандидатстването- документите са подадени, остава на чакаме класиране!
Еспа, и това ще мине!
Преслав, понеже на слуша в ДГ, в последно време е с тефтерче, в което всеки ден учителките пишат дали се е държал добре, работил и т.н. Прибираме се вчера и той ми казва, че имал боклук за хвърляне, на което естествено не обърнах внимания, докато не дойде време за преглед на тефтерчето….. В което имаше очевАдно липсващи страници!
Един съотборник, му дал идея, за да не му се карат в къщи да скъса страниците!
Сега е обявен за измамник, а такива хора ходят на седмична ДГ  Joy
Милото, така се взе насериозно, че и днес сутринта се интересуваше, къде е тази седмична градина и дали батко му е ходил там  hahaha
А иначе, в последно време се изживява като Хари Потър ( пак вчера се беше нарисувал челото като него). Застава срещу папагала, замахва с пръчка и казва :"Перо, ти си куче!"

# 239
  • София
Тайс опасни са тези деца.Как им идва на акъла. Rolling Eyes
И ние сме заплашвали за седмична градина.Не помня за какво беше.
Тоби ти направо си се преработила днес.Ама няма лошо.
МНого добре казано  Peace
Люби кога ти е термина?Май не остана?
Аз съм на диета .Вече една седмица/Много ми се яде сладолед обачееее.
И това време.Цял ден не спря да вали.Ужасссттт
Моите хора утре заминават за Орешак и аз 3 дена съм сама.Незнам да се радвам ли,да ми е криво ли.Май този път ще почивам.Поне ще се наспя.

Общи условия

Активация на акаунт