Редовно ви следя, но не пиша, че се бях сдухала страшно и само пръсках негативни емоции. Нещо хормоналната обремененост тая бременност не ми понася
Продължавам да си лежа, бебето е добре, правиха ми курс инжекции за дробчетата с кортикостероиди и стави, мускули, всичко ме болеше няколко дни от страничните им ефекти като парцал бях, май вече се оцъфервам
Контракции бях сдобила здрави, викам си - ще се ходи явно по спешност, бях си събрала багажчето даже, но слава богу размина ми се. Днес вече изплувам от дупката помалко 
Тобито, завиждам за морето, август, да се топнеш и за мен.
Люби, много ме развесели с тея миди
Ралче, супер да си изкараш на сватбата

Сами от няколко седмици го тренираме да ходи сам до магазина под нас за мляко и хляб, няма такава радост че бил пораснал
Това е от мен накратко
Хубав и усмихнат ден

По-точно имах работа до центъра и реших да видя за сандали на шефчето. Взех му едни на прИмоция от КиК за 35 лв. Малко са му големшки - 29 номер...на някои 30 му е малък иди та разбери. Оказва се обаче, че за Хрисачето трябва да купувам всичко. Поналял е гъзеца и вече не е само рагу и зъби, а има и къде да щипнеш. Батче Хиси го търси веднъж. Ослушва се странно, когато му говори по телефона и все се опитва да го види. Ще го пробвам в скайп, но нещи ни се скапа рутера и нямам е нет в нас, а мъж минарочно не иска да го оправи...
Хванала съм се на хорот обаче...
Как не чух един път -може това ,не може онова!
Започвам лечение ,уж не е много сериозно положението -рано съм се усетила ,но не е от сега.Ще правя и ехография и след два месеца пак на лекар.
-никакви сривове ,ядове ,болести и нещастия.Живеят ден за ден ,не се напъват за нищо,децата им се отглеждат по улиците ...