А коя книга четат в момента децата ви? - 4

• 51 954
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Открих, че има две нови издадени книги за Сам Силвър... въпреки, че на сайта на Фют ги няма.
Та почва с Морското чудовище Simple Smile

# 481
Открих, че има две нови издадени книги за Сам Силвър...

А, това е много хубава новина, благодаря! Ще ги потърся, би ли споделила заглавията?

# 482
  • София
"Морското чудовище" и "Ръката на мъртвеца" всъщност са последните две от поредицата.

Взех ги от панаира на книгата, нищо чудно и да се пресни-пресни и още да не са ги разпространили и пуснали в продажба, щом чак и в сайта им ги няма още... но дано намерите, щом детето е фен/ка Peace

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 21:42 от Angel_Dust

# 483
# 484
  • Варна
Открих, че има две нови издадени книги за Сам Силвър... въпреки, че на сайта на Фют ги няма.
Моят младеж не е чел нищо за Сам Съливър и ще му е интересно. Има ли значение от коя книга ще започне да чете поредицата?

В момента чете последната, която не беше чел, от поредицата за Леонардо - "Свещеният меч".

# 485
  • Ямбол
Това започна с голям ентусиазъм дъщеря ми:
Толкова любима поредица ѝ е, че чак иска да започне да ги препрочита.

# 486
  • София
Моят младеж не е чел нищо за Сам Съливър и ще му е интересно. Има ли значение от коя книга ще започне да чете поредицата?

В момента чете последната, която не беше чел, от поредицата за Леонардо - "Свещеният меч".

Ами според мен  поне първата е хубаво да си е първата, за да хване завръзката... не че на две-три не казват и в другите  какво що и как се прехвърля от наше време на  пиратския кораб.... вярно и че всяка е отделно приключение, но все пак май има някоя друга препратка... Аз  честно казано не съм съвсем запозната със съдържанието, той сам си ги чете, но мога евентуално да го питам ако искаш.

# 487
  • Варна
Angel_Dust , благодаря!
Ако може да каже коя е първата! Благодаря!

ПП: Тук по ред на издаване ли са подредени?

# 488
  • София
В обратен ред са, т.е. първата е най-долу - островът на скелета.

# 489
  • Sofia
Тоест, ако се сортират при "най-нови" със стрелката за "надолу" излизат по-реда на издаване, публикуване...  Simple Smile

# 490
  • София
хахахахахха, ааа не...  тази опция не съм я забелязала изобщо, при все, че често им ровичкам сайта Simple Smile Но, така е наистина Simple Smile
После вече и в самите книжки пише  следващата коя е(като обикновенно има и първата й глава) има и картинки на следващите няколко заглавия  в реда, в който трябва...
Аз като забравя ровя в амазоните, там са номерирани Simple Smile

# 491
  • Варна
Опасни сте  Peace! Благодаря ви! Hug

# 492
"Морското чудовище" и "Ръката на мъртвеца" всъщност са последните две от поредицата.

Благодаря  bouquet

Книгите имат връзка по между си, появяват се или изчезват герои, така че е хубаво да ги чете последователно. Аз от любопитство прочетох първите три и смятам да спра до тук    Laughing

# 493
Здравейте момичета,

А книжките за Сам Силвър за деца на каква възраст са? За 7-годишни стават ли?

Предварително благодаря за вниманието  bouquet!

# 494
  • Sofia
А книжките за Сам Силвър за деца на каква възраст са? За 7-годишни стават ли?
Като се има предвид, че се преценява най-вече според детето/читателя, а и издателството ги е категоризирало за 8-12г., има и сканирани странци, всеки би могъл да си прецени.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт