А коя книга четат в момента децата ви? - 4

• 51 894
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Малко му остава от , много му хареса поредицата за Кале  Peace .

# 646
  • Варна
Забравих да отчета "Пеперуденият лъв" от Майкъл Морпурго като прочетена. Продължава напред с "Черният призрак" от същия автор.

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 23:48 от Тайга

# 647
  • Sofia
"Джуджетата и Мариша" не потръгна увличащо и беше оставена... за сега... да видм за кога...
И вчера започнахме:

А пък Едит Несбит и "Пет деца и то" много ни харесаха. Хубаво е, че имаме и другите ѝ две книги.  Simple Smile

# 648
  • В офиса
Mайкъл Морпурго ни беше любим автор с каката. Тайга, мерси, че ми го припомни. Ще извадя каквото имаме и ще потърся новите.
Сиси, Училище за вълшебства е сууупер. Ще й хареса.

Иначе голямата чете това:

# 649
  • Sofia
Тези Приказки за Алабашия ми взимат здравето с тИЯ повторения, а и на дето май досаждат, та да видим...  Thinking

Иначе тя (7г.) започна:

Сиси, за "Хартиеният принц", не съобразих като обещах да пиша впечатления, защото имах предвид моите, но нали щерката си я чете...  Чете я с умерен интерес, защото както каза е "същата като филма". Пък той беше хубав, та значи и книгата би харесала на деца, които не са го гледали. В книгата имаше доста непознати думи.    Това мога да кажа.

# 650
Тинкърбел, да, наистина много й допада "Училище за вълшебства", още е с нея. Peace
Моренка, мерси!

# 651
Моят е грипясал яко и сме си у нас. Сега чете "Без дом". Чела съм му я, когато беше на 4 години и много му хареса тогава, но се оказа, че я е забравил и сега му е като нова. До мен се е опънал и похърква, докато диша и чете.  Simple Smile

# 652
  • Sofia
Щерката (7г.) приключи "Невероятните приключения на Билянка Разпилянка и Живко Ленивко" - много ѝ хареса! 
А явно и Михаил Лъкатник.  Simple Smile
Сега си е приготвила за утре сутрин, за разсънване:

# 653
  • Варна
Тази двуседмична грипна ваканция синът ми я уплътни наистина с доста четене: довърши петата книга за сагата на Джак Бренин, прочете "7 хайдути и едно магаре" на Бранислав Нушич (много му хареса) и сега е подкарал "Писмо до краля":

# 654
Автобиографията на Нушич чете моята четвъртокласничка Grinning

# 655
  • Sofia
Щерката (7г.) започна

# 656
  • Варна
Моето момче преоткри приказките Simple Smile. До скоро и дума не искаше да става да ги чете. По собствена инициатива от няколко дни е с тази книга .

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 10:18 от Solar Wind

# 657
  • Sofia
Хм... моята пък преоткри Леда Милева, от вчера се носи с тази книжка:

Grinning

# 658
Големият свърши първата книжка за Сам Силвър Тайният пират. Отначало нещо не му вървеше четенето (то кога ли му е вървяло  ooooh!), след това каза, че е много интересна и поиска и другите книжки. Поръчах ги, да видим кога ще му секне ентусиазмът.
Вечер заедно започнахме да четем "Хари Потър и философският камък". На принципа две страници аз, една той.
Все още не мога да си обясня, къде сбърках с него толкова много, че така и не можа да се запали по четенето.  newsm78
Дреб си чете "Приказки за пирати" на Фют. Срича, трудно му е малко, но не се отказва и се радва като успее да си прочете сам някоя страница.

# 659
  • София
Трябва ли да си сбъркала Wink Има читати страстни и не толкова... моят колкото и да обича книги (може цял ден да ме слуша да му чета), никак не е запален читател. Не че не му е интересно, ама трябва да го накарам да седне да чете и чете  или едиколко си време или 1 макс 2 глави ако са кратички. Това като мен да седне и жадно да поглъща   четивото докато не му види края - нъц... иначе доволно мъчи Пърси... щастлив, че има още една книга, после си е заплюл втората на Къщата на тайните и с нетърпение я чака...но това не го кара да забърза темпото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт