Интериорен стил по аматьорски - 22

• 70 051
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Супер,а за такава маса в хола си мечтая./от поста на Пина/

# 556
  • София

Днес си харесах тая виличка. Много уютно се почувствах, направо си починах от всичко останало. Само де да беше наяве, а то почти насън.... Grinning

Ето в това бяло се влюбих!  Heart Eyes Hug

# 557

Днес си харесах тая виличка. Много уютно се почувствах, направо си починах от всичко останало. Само де да беше наяве, а то почти насън.... Grinning

Ето в това бяло се влюбих!  Heart Eyes Hug

Обожавам бялото, но това бяло не е моето. Прекалено ми е млечно, направо бозаво.
Трябва ми повече контраст, eто тук ми е добре.

# 558
  • SF
Ема, понеже ще те питам за идеи, когато направя снимките, да знаеш, че последните предложения, които ни показа, много ми допадат. Много приятен стил за моя вкус.

# 559
Обожавам бялото, но това бяло не е моето. Прекалено ми е млечно, направо бозаво.
Трябва ми повече контраст, eто тук ми е добре.

Ема, подари ми виличката, веднага ти подарявам онова "тук", дето ти е добре.! Grinning Уф, като ме хванат нерволяците и тръгвам да пътешествам из нета. Днес тая вила ми беше убежището, все едно в друг свят се пренесох. И добре си изкарах, подейства ми релаксиращо! Peace Ама, дето казваше баба:"очи пълни, ръце празни!". Mr. Green

# 560
На Ема бялото съм го кръстила ''аптечно бяло''

# 561
Гениално! http://homechicbook.com/2014/03/06/%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%8 … 0%b5%d0%b3%d0%be/

Искам и аз такова балконче ...

# 562
На Ема бялото съм го кръстила ''аптечно бяло''

Peace

labrex, тогава всеки да си взима бялото и да бяга Mr. Green

Esmee, в даването на идеи, особено по снимки, не съм много добра, но ще помагаме всички, кой с каквото може.

# 563
  • Пловдив
Аз не съм чак толкова очарована. Какво става ако вали и ти трябват столовете, които са на терасата?! Или вали и трябва да се изпере нещо? И като го изпере къде се суши/простира? И ако трябва да се изпере нещо през зимата? Може за нас италианската зима да не е много зимна, но все пак си е студено и неприятно.

# 564
И мен ме избива на клаустрофобия, въпреки уж усещането за пространство, това постоянно вадене, редене...А и вложените пари за това Лего решение можеше да идат за няколко квадрата повече, но явно човека е решил да си ергенува в 20 квадрата с прозрачна баня Grinning

# 565
Прането се пере и суши в обществени перални, аз не видях такава в апартамента, а и е практика по тези места.

# 566
Пералнята беше на терасата в една ниша, на видеото се вижда Simple Smile

# 567
  • SF
Леле, като знам как се пуска пералня у нас, ако трябва всеки път да ходя до химическото…
Пералнята беше на балкона под един навес.  Simple Smile

# 568
Пропуснала съм я, но от живота ми в Холандия знам, че масове се ходи на обществени такива. Аз в първовото място, където живеех въобще нямаше, а във второто имаше на етажа и се ползваше от още 10 човека.

# 569
  • Пловдив
Пропуснала съм я, но от живота ми в Холандия знам, че масове се ходи на обществени такива. Аз в първовото място, където живеех въобще нямаше, а във второто имаше на етажа и се ползваше от още 10 човека.
Този явно има, ама е на егаси мястото.

Общи условия

Активация на акаунт