Интериорен стил по аматьорски - 22

• 70 007
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Е, то една типична баня в БГ спокойно може да се ползва и като транжорна Mr. Green

# 586
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Имам изработен и одобрен проект точно за три еднофамилни къщи. Но децата искат да си правят фитнес зала, закрит басейн и къде да ги сложа. #Crazy
За голямата къща нямам зор може да се преработва.

Gargamela, струва ми се ме разбра.

За гостите са предвидени три спални със собствен санитерен възел и вход.
До него споменах ще има 12 на 6 помещение предвидено за банкетна хол или каквото искате го наречете. Лицевата страна ще е с плъзгащи врати и голяма веранда точно срещу басейна.
непосредствено ще е това помещение транжорна, баня и тоалетна за басейна и перално.

Мъжът ми е животновъд. Ходят със големия син за риба и на лов. Много приятели и сбирки все празнуват дерат и готвят  нещо.

Парцела е разпределен на три нива. Най-горното живуща част. Средно градина. Третото животни.

Обединих три парцела в един след покупката на мястото. Така че имам три електромера и три водомера. Канализацията е нова ние я изградихме миналото лято по всички изисквания.

# 587
Е, то една типична баня в БГ спокойно може да се ползва и като транжорна Mr. Green

Благодаря, бях забравила, че в България на пода на банята има сифон/канал/ newsm78. А хидромасажът на ваната мога да ползвам като пералня. Laughing

# 588
  • Пловдив
Чувствам се твърде странно да давам съвети на човек, който ще си строи прогимназия. За такава мащабна инвестиция е логично човек да си наеме професионалисти - архитект, интериорен дизайнер, озеленител. Честно казано съм силно скептична.

# 589
  • ту тук, ту там
Пък и не е по темата!  Crossing Arms

# 590
  • Майничка

Не съм убедена. Вода и канал - ок, почистване - ок, но без плот си е съсипия. А си е друго и контакти да имаш, и опция като пуснеш мелачката, да поседнеш удобно и само да подаваш материала.

Памчи, според мен транжорната трябва да е максимално близко до там, откъдето ще влизат продуктите - гараж, алея за коли, входна врата и максимално отдалечена от "гостната" част.

# 591
pam4i, и аз мисля, че тук едва ли бихме могли да ти бъдем полезни, но ти пожелавам да реализирате успешно идеите си и след това да имате сили и възможности и да поддържате това имение!

Малко неделно вдъхновение:

1..., 2..., 3..., 4..., 5...

# 592
Разбрах много добре момичета.

Аз потърсих съдействието от жени домакини. Имайки понятие кое къде трябва да стои в една голяма кухня и трапезария.
Хора които могат да съчетаят полезното , приятното и удобното.

Да си призная аз идея си нямам.
 Архитект, проектант, изпълнител- имам мъже. Добри са, но мъже.
 Аз се нуждая от хора с практика и мнение.
 Хора да ми дадат малък съвет, но да ги споменавам и благодаря цял живот.

Да сте живи и здрави.  Благодаря за съдействието и отделеното време.

# 593

Малко неделно вдъхновение:

1..., 2..., 3..., 4..., 5...
Ех, сиви стени. И макове.  Heart Eyes

# 594
# 595
  • Майничка
Време за балконче 1. , 2

И една урбанистична идилия . Признавам си, едва ли бих успяла да се отпусна на тази височина.

# 596
Аз мисля, че получи най-добрия съвет. Направете три къщи. Задължително.

# 597
Идвам да се вдъхновявам, тук открих страхотни красоти!

# 598
Ох, искам урбанистичната идилия! И на Ема последната снимка!  Heart Eyes

# 599
  • София
Гледам ги тези бели подове и не мога да ги преглътна. А стария апартамент, като му дойде времето, плаче за един светъл под, че е малък и северен и със стандартните тавани...

Общи условия

Активация на акаунт