Интериорен стил по аматьорски - 22

• 70 078
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Какво значи, че няма ток-промишлен ли е?

# 542
  • SF

Аз бих опитала с къща. По-приятно е, не се съобразяваш със съседи, имаш двор, по-спокойно е...... Иначе се впускаш в един филм с етажна собственост......събиране на пари за разни неща.......никога няма да постигнете съгласие с всички по разни появили се проблеми.......и още куп неща.....абе ужас!!!!! 

Вариант е апартамент в затворен комплекс с жива охрана и с камери. Винаги има портиери. Наоколо е зелено, поддържат се градинките, не ти се налага да метеш двора от шума и да ринеш сняг сутрин, за да изкараш колата. Положението не е много тип "етажна собственост". Повечето хора, които имат такива жилища са млади, работещи, с възможности. Стари баби на една пенсия… май няма по тези места.
Естествено, всичко това струва пари, но един красив и поддържан двор, ограда, фасада на къщата, също си искат своята поддръжка.
 Съседи ще имаш винаги, освен, ако къщата ти не е в дън горите тилилейски.

# 543
Съпружка, би трябвало повечето производители на декоративни мазилки да предлагат и с ефект на бетон. Със сигурност Oikos имат, но цената не е никак ниска. Преди три години, когато аз търсих беше 60 лв. на кв. метър, но не си спомням дали влизаше в тази сума и труда или само материалите. Всъщност, при тези мазилки важно е изпълнението, ако не се спази технологията, стъпките на полагане, накрая човек като резултат може да получи едно голямо и скъпо НИЩО.

Ето един сайт с дизайнерски тапети, с ефект на бетон, на открити тухли....но цените са по-високи, отколкото ако човек си излее истински бетон. Иначе са ефектни.

# 544
  • София
Ние живеем в такъв комплекс, като описания от Esmee. И има индивидуални къщи, със собствен външен и вътрешен вид, не всички са еднотипни. Отделно е и газифициран.

Що се отнася до пътуването до града - Титина, мисля, че си нямаш никаква идея за какви задръствания става дума в София в момента. Можем да се конкурираме само с Истанбул...

# 545
  • София
Моля за съвет какъв цвят да направя стените в дневната? Половинката най-накрая се съгласи да свалим тапетите и сега бързам преди да се е отказал.  Joy
За стените обмисляме основните стени да са такава мазилка
Скрит текст:
и една от стените да е с цветен акцент, но още не съм сигурна за цвета
Скрит текст:

Показвам и една снимка на меката мебел
Трапезната маса е тъмно венге, столовете също, а седалката на дамаската е светло беж, почти бяло. Срещу меката мебел има комод с телевизор
Скрит текст:
, но там ще правим по нататък такъв малка компактна секция в бяло
Скрит текст:
.
А, това е кухнята
Скрит текст:
Всъщност не съм сигурна, дали да е мазилка, може само латекс да е.Моля за коментари и съвети. Hug

# 546
  • В сърцето на любимия човек
Аз не бих направила такава мазилка в цялата стая - всички стени ще лъщят и лично аз ще имам усещането не за домашен уют, а за нощен бар. Според мен по-удачно решение е латекса, а и като ти писне, стените се пребоядисват точно за 1 ден  Peace

# 547
  • Пловдив
И ние искаме някаква мазилка но не знаем точно. В коридора не ни се иска латекс. Боядисахме тоалетната преди 2 седмици още не живеем там а е вече отново за боядисване. Латекса се цапа. Представям си в коридора какво ще става. А не искаме тапети
Cesari дали знаеш как се водят първите две мазилки и на коя фирма са

# 548
  • София
пънче-мънче, точно от това се страхувам, че ще ми докарва главоболие. Само се чудя латекса, дали да е бял, а на стената срещу дивана, където ще е ТВ и новата секция, да е по-тъмен цвят - не мога да реша за цвета. (изобщо нямам въображение и не мога да визуализирам цялостна картина Embarassed)
merita, довечера като се прибера от работа, ако все още работи магазина ще попитам, ако не утре ще ти кажа. Мисля, че се води италианска мазилка. Hug Ще получа повече подробности.

# 549
  • густо майна Филибето
Какво значи, че няма ток-промишлен ли е?

Няма мощност за трафпост. Който има пари и връзки - копае до най-близкия. Ние сме наблегнали на газта за каквото може, за останалото - съседът дава .

Ами нямат ограда хората, това сигурно е от предпазливост, да не изяде някого  Grinning Представяш ли си иначе - болонка на синджир  Joy

Общо взето кучетата се ползват повече като алармена система. Аз звънец нямам Simple Smile

# 550
  • В сърцето на любимия човек
Cesari - Не е задължително да е в бяло, напротив, може да добавиш някакъв цвят. Тъмната холна гарнитура изпъква много добре на светло сини стени, които хем дават цвят, хем не се натрапват:
Скрит текст:
Може да добавиш и няколко възглавници в тюркоаз за разкош  Peace

Ако харесваш по-нестандартни решения и стаята е достатъчно светла, може да опиташ и нещо по-пъстро като това:
Скрит текст:

ПП: Ако не ти се рискува с ярки цветове след оранжевите тапети, може да заложиш на класическото "капучино" за стените и цветни акценти като възглавници, вази или просто играчките на детето  Laughing
Скрит текст:

# 551
  • софия
Няма ли някой да покаже някой страхотен интериор  Rolling Eyes
Аз много не се ровя по блоговете, чакам тук наготово да зяпам  Mr. Green

# 552
 Mr. Green

1..
2..
3..
4..
5..

повече атмосферно, отколкото конкретно, но аз така ги обичам

# 553
И пак така

1..
2..
3..
4..
5..
6..

Толкова

# 554

Днес си харесах тая виличка. Много уютно се почувствах, направо си починах от всичко останало. Само де да беше наяве, а то почти насън.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт