Интериорен стил по аматьорски - 22

• 70 011
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
  • SF

Знаете ли коя фирма, къде, мога да поръчам такова стъкло за душ, като това в банята?
Въпреки че вратата на банята вече замина….
Много съм търсила, но точно такова никъде не съм виждала. Може и плексигласово, но прозрачно, а не тонирано в цвят.

# 601
  • Пловдив

Знаете ли коя фирма, къде, мога да поръчам такова стъкло за душ, като това в банята?
Въпреки че вратата на банята вече замина….
Много съм търсила, но точно такова никъде не съм виждала. Може и плексигласово, но прозрачно, а не тонирано в цвят.
Да, има. Мисля че се казва... Kera Glass. Нещо такова.

А, ето го -
 http://www.keraglass.info/%D0%B4%D1%83%D1%88-%D0%BA%D0%B0%D0%B1% … ina-keraglass_9_2

http://www.keraglass.info/%D0%B4%D1%83%D1%88-%D0%BA%D0%B0%D0%B1% … lo-keraglass_10_2

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 19:56 от Янтра

# 602
  • София
Ако някой ми каже как може да се избегне ето това, грозно изрязване на кухненски гръб, цена няма да има:
Скрит текст:
Освен да се направи по цялата височина на стената, друго не ми хрумва, но пак ще излиза извън предния ръб на горните шкафове.

# 603
  • SF
Разгледах сайта им. Няма такова извито стъкло (предполагам плексиглас) като това, което има в линка.
Идеята е да се затваря пред душа, когато никой не се къпе и да се отваря само при къпане. За друг вид преграждане в банята ми няма място.

# 604
  • Пловдив
Виж пак модел Осло, може да вземеш само предните извити врати. Аз съм с душ-кабина от същия производител. Казах им - искам ей вратата от  тази душ-кабина със стената от тази и го направиха.

# 605
  • ту тук, ту там
Ако някой ми каже как може да се избегне ето това, грозно изрязване на кухненски гръб, цена няма да има:
Скрит текст:
Освен да се направи по цялата височина на стената, друго не ми хрумва, но пак ще излиза извън предния ръб на горните шкафове.

А държиш да има плочки и отстрани ли? Може би ако не са изрязани плочките и си остане зигзагообразно (шахматно,стъпаловидно) ще е по-симпатично, няма да е така рязко отсечено (надявам се разбра какво имам предвид)?!  newsm78
Аз мисля да слагам същите плочки за гръб, но няма да са шахматно май, а и мисля да са само на гърба, отстрани евентуално плоскост бяла, но всъщност не съм го доизмислила...

# 606
Разгледах сайта им. Няма такова извито стъкло (предполагам плексиглас) като това, което има в линка.
Идеята е да се затваря пред душа, когато никой не се къпе и да се отваря само при къпане. За друг вид преграждане в банята ми няма място.

На  тая страница душ параваните и душ вратите видя ли ги? Стори ми се, че има такива, въпреки че не знам как е точно мястото. Peace

# 607
  • София
elleni, изобщо не държа да има плочки отстрани, но в моята редичка фурната е последна. Но дори и да сложиш плоскост няма ли да изглежда по същия начин, но с плоскост?

# 608
  • SF
Точно това ми направи впечатление, когато видях кухнята.
Всичко много хубаво, ама тези плочки много ъпо стърчат напред. И без да знам, че ще се оформи дискусия, мислех, че аз бих ги изравнила по горния шкаф.
Ако печката е последна в редицата, би било по-разумно тези плочки да са до края. При това положение обаче над печката трябва да има нещо със същата дълбочина - например абсорбатор, който не се вгражда.

# 609
Бих ги сложила зигзагообразно (егати думата).  Laughing В предходната тема за кухните имаше показано нещо такова. На последните страници е.  Peace До горе - твърдо не. Определено ми напомня за кухните от соца.. там всичко беше облицовано с плочки до тавана.  Tired

# 610
Това отваряне (само) навътре на вратите на паравана ми е малко притеснително Rolling Eyes

Ето тук, не знам дали изгледахте видеото, вратите също се отварят навътре. Мииии, ако пича е в ерекция, направо не знам как ще я направи тази гимнастика newsm78

Много е свеж белия апартамент Heart Eyes

# 611
  • ту тук, ту там
Assos, май си права за плоскостта! Но съм виждала и скосена плоскостта, по диагонал някакси се пада на стената! Не че е много красиво и това де! Наистина акп плочките са наредени шахматно/зигзагообразно ще е най-удачно!  Peace

# 612
  • софия
Страхотни красоти сте напускали!
Номер едно на Пина е моят.

# 613
Уф, мен ми се върти в главата една идея, която мисля в края на месеца да реализирам, уж..  Rolling Eyes
Та.. разполагам с почти бели стени, 1 кафява за цвят, бяла кухня с плот и гръб малки дървени ламели, бежов диван и 2 черни маси.. как намирате цялата картинка с:

тези завеси
и този
килим
Прозорците са френски, ще приложа и някакви възглавнички за цвят по дивана.  Thinking

# 614
  • София
На мен ми харесва комбинацията Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт