Интериорен стил по аматьорски - 22

• 70 008
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
  • на североизток
Аз не бих сложила плочки, та дори и стъпаловидно, така отстрани да ми стърчат. По-добра ми се струва идеята плочките да са само на насрещната стена, а отстрани едно прозрачно стъкло, което ще пази стената, но няма да се натрапва така с присъствието си.
И като сме на тая тема се сещам за Амели...какво стана с това момиче, никаква я няма. И Самурайка изчезна безследно, а толкова хубави дискусии заформяхме Heart Eyes

# 631
  • sofia
И ние сме във всички бани с по два сифона...обаче за честта на пагона трябва да кажа, че и ММ мокри сериозно, обаче като излезе от кабината, където мине, остават големи мокри следи (все едно си имаме  Йети  у нас), решението: ето тези постелки от ИКЕА, лесно се перат и сушат http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86555
Моя мъж е същия  Simple Smile

# 632
  • Пловдив
Че то кой мъж не е?!? И мъжа ми, и баща ми, и брат ми.

Ети ви и виц по темата.

КАК СЕ КЪПЕ МЪЖЪТ.......
1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода.
2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея:
Их, бе значииии...!
3. Оглежда мъжествената си физика в огледалото, гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките (не). Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, докато се почесва отзад.
4. Влиза под душа.
5. Не се оглежда за балсами и маски. Просто не използва такива.
6. Измива лицето си.
7. Измива мишниците си.
8. Изсеква се в ръка и я измива под струята.
9. Изпърдява се мощно, за да се изкефи на акустиката в банята.
10. Повечето време отделя, за да мие старателно доказателството за своята мъжественост.
11. Измива задните си части, като оставя къдрави косми по сапуна.
12. Сапунисва косата си. Не използва балсам.
13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.
14. Хили се пред огледалото на резултата.
15. Доволен се изпикава под душа.
16. Изплаква се и излиза, като не обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине.
17. Оглежда се в огледалото, помпи бицепсите, кефи се отново на размера на кренвирша.
18. Оставя банята мокра, а лампата светната.
19. Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата. Ако срещне жена си, развързва кърпата и го размахва, за да чуе пак:
Их, бе значии...!
20. Оставя мократа кърпа на леглото.

.......И КАК ЖЕНАТА
1. Съблича дрехите и ги разпределя в коша за бяло и цветно пране.
2. Тръгва към банята, облечена в дълъг халат. Ако срещне съпруга си по пътя, закрива свенливо разголените части от тялото си.
3. Оглежда се в огледалото и отбелязва, че е напълняла.
4. Влиза под душа. Използва маска за лице, маска за тяло, намазва ръцете си и петите с балсам за омекотяване, защото са напукани.
5. Първо измива косата си с шампоан, после я намазва с маска, съдържаща 43 витамина.
6. Изплаква косата си няколко пъти, за да е сигурна, че е чиста.
7. Втрива в корените на косата си ампула с натурално масло от жожоба. Изчаква 15 минути.
8. Изтърква кожата на лицето си с трици от ситно натрошени костилки на праскова. Маската стои 10 минути.
9. Слага балсам за тяло.
10. Измива жожобата от косата си, пак няколко пъти, за да е сигурна, че нищо не останало от него.
11. Бръсне мишниците и краката си (ако мустаци и брада - и тях). Замисля се дали да не оправи триъгълника си, но решава, че коламаска е по-добре.
12. Пищи като заклана, когато съпругът й пуска водата в тоалетната и студената вода рязко намалява.
13. Спира душа.
14. Внимателно избърсва душа със специален препарат.
15. Подсушава старателно банята плочка по плочка. Избърсва се с кърпа с размерите на малка държава.
16. Проверява още веднъж да не е останало косъмче или пъпчица по тялото.
17. Тръгва към спалнята, облечена в дългия халат и с вързана кърпа върху мократа си коса. Мисли си, че изглежда като Нефертити.
18. Ако срещне съпруга си, закрива разголените части от тялото си.

# 633
Не съм чела темата назад темата , но да знаете дали някоя фирма в бг внася такива или подобни в този стил плочки ?
http://artcafe.bg/30-idei-za-plochki-vdhnoveni-ot-maroko/

# 634
Ако някой ми каже как може да се избегне ето това, грозно изрязване на кухненски гръб, цена няма да има:
Скрит текст:
Освен да се направи по цялата височина на стената, друго не ми хрумва, но пак ще излиза извън предния ръб на горните шкафове.

като не се слага

# 635
  • София
Съвсем без гръб?! Хм, това е интересно. Как точно става?

# 636
На въпроса на Шарки - и момиченцата като момченцата правят потоп. Дори по-голям, защото висят ненормално дълго в банята Laughing

По постнатото от Янтра - и с пистолет в главата не може да ме накара никой да бърша и чистя баня след като току що съм се изкъпала Naughty Ама била мокра!? Че нали затова има вентилатор там, топли тръби през зимата и 40градусово лято Mr. Green

Маркрит, май Грета Ей беше слагала такива плочки в кухнята си

Много хубави неща сте показали на последните страници Peace

Ема, видя ли чия къща са използвали за заглавка преправячките на мебели Grinning

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 16:35 от птица

# 637
Съвсем без гръб?! Хм, това е интересно. Как точно става?

Ако си направиш стените в кухнята със синтетична смола, може и съвсем без плочки. Важи и за банята.
Виж и за microtopping, ако те заинтересова темата.

# 638
  • София
ето тези постелки от ИКЕА, лесно се перат и сушат http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86555

Още един глас за постелките - пред душ помещението и пред мивката - край на мокрите следи. Само моите не изсъхват добре в сушилнята, та трябва да простирам.

# 639
Аз пък на ИКЕА използвам гумираните (отдолу) постелки. Само в пералнята, после за около 2 яаса навън и са готови.
При нас синът ми много мокри навън, а и сме без сифон в банята. Особенно ако са с котката, хвърчат едни канчета с вода дори и над стъклените прегради на душа. Mr. Green

# 640
Здравейте момичета! Бях писала в темата на Нивиана, но тя явно е много заета. За това бих помолила ако може вие да ми помогнете! Цитирам си поста от другата тема:
1/ Първия ми въпрос е свързан с разпределение:
Апартамента представлява това към момента. Като ме интересува според теб как е най-подходящо да разпределим спалните. В едната трябва да са малкия ми и големия син, в едната близнаците а в другата ние. Към момента ние сме в спалня 3 заедно с малкия, а децата са в спалня 2, а спалня едно в момента използваме като втора дневна. Честно казано искам да разпределим по друг начин спалните, но нямам идея как ще е най-добре. Спалня 1 и 2 са с еднакви размер 18кв. а спалня 3 е 14кв.
2/ Втория ми въпрос е свързан с офиса, проблема там е, че тя трябва да е едновременно стая за игри, офис и нещо като библиотека. Тоест трябва да има бюро, място за книгите и място за играчките и нещата на децата. 
3/ Третия ми въпрос е свързан с цвета на стените в хола кухнята и стаята за игри - искаме те да са в един цвят - насочила съм се към лилавата гама - това е цвета на паркета в хола и офиса. В кухнята сме с плочки в цвят подобен на цвета на паркета.  Какво лилаво би ми препоръчала за да си отива с паркета. Кухнята е в бяло и черно с черни уреди, в  хола мебелите ми са в бяло и черно, дивана е бял, холната масичка, трапезната маса и трапезните столове са в черно - столовете са кожени. За офиса/стая за игра/библиотека ще купуваме нови мебели.
4/ Четвъртия ми въпрос е свързан с детската стая на близнаците. Какви са най-подходящите цветове за стая за момченце и момиченце. Като цветове избягваме оранжевото синьото и розовото. Аз лично харесвам като цвят ментово зеленото.На пода в трите спални имаме бели мокети които най вероятно няма да сменяме.

# 641
  • Пловдив
Децата в спалня 1 и спалня 2 - те прекарват повече време в стаите си, възрастните общо взето спим. Родителската спалня в спалня 3. По-големите деца да са в спалнята с пряк вход към банята. Вместо лилаво може би в хола да сложиш ментово зеленото, което харесваш.

# 642
Здравейте приятели, искам да попитам някой нанасял ли е сух брокат върху латекс и ако е, как за Бога става това? В магазина ми обясниха, че ставало със "духване" на броката в/у още мокрия латекс, ама някак не си представям как ще "духнеш" на целия таван!!!

# 643
Надя, не е ли по-добре родителска да стане спалня 1, тази със собствената баня? (откъде се влиза в нея?) Децата да са отсреща, в отделната. Тъкмо ще бъдат под непрекъснат родителски контрол, малки ми се струват още за самостоятелна и свързана със стаята им баня.  
При толкова мъже в къщата не бих заложила на лилавото за основен цвят, въпреки че в Истанбул, знам ли newsm78, традиционно сякаш се предпочита по-цветната палитра.

ПП. Май и турските архитекти проектират недомислици - спалните до входната врата, а дневната/гостната част някъде в дъното на апартамента... Не може ли да се разменят местата на кухнята и спалня 3?

# 644
  • Пловдив
ПП. Май и турските архитекти проектират недомислици - спалните до входната врата, а дневната/гостната част някъде в дъното на апартамента... Не може ли да се разменят местата на кухнята и спалня 3?
И като ги смени какво? Трапезарията е в другия край на апартамента.

Общи условия

Активация на акаунт