Интериорен стил по аматьорски - 22

• 69 979
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Мамма миа Shocked

Каквато съм пишман готвачка съм щастливка явно с едно момиче, научено да яде с охота предимно салати. (Е, и суши обича, ама това не го готвя аз). И една миялна от 45см е пълним поне 3 дена.

Да са ви живи и здрави юнаците и вие да им готвите вкусно:)

# 721
  • Кюстендил
Весело стана в темичката  Joy
Здравейте! От известно време ви чета и ми е много интересна темичката. Предстои ни ремонт на хол. Живеем в стандартна тристайна панелка. Харесах си ето тази секция като модел, който ще ми направи майстор по поръчка. Искаше ми се да чуя и друго мнение за тази секцийка, затова се осмелявам да питам вас... Какво мислите за модела?

http://mebelimax.com/%D0%A5%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%92%D0%98%20%D0% … %81%D0%BE%2024/68

# 722
  • Пловдив
Еми ние сме на 2 миялни всеки ден, по Великден яйца, козунаци, агнешко, намквоси и те така 8 миялни.

# 723
  • Бургас
Не съм само аз с многото миялни на ден  Laughing

# 724
Весело стана в темичката  Joy
Здравейте! От известно време ви чета и ми е много интересна темичката. Предстои ни ремонт на хол. Живеем в стандартна тристайна панелка. Харесах си ето тази секция като модел, който ще ми направи майстор по поръчка. Искаше ми се да чуя и друго мнение за тази секцийка, затова се осмелявам да питам вас... Какво мислите за модела?

http://mebelimax.com/%D0%A5%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%92%D0%98%20%D0% … %81%D0%BE%2024/68
Тия лед ленти са ми ужасно кичозни, да не казвам друга дума.  Rolling Eyes
Иначе няма как да ти дадем съвет при положение, че дори не си описала помещението, нито мебелите, които имаш в него.  Peace

# 725
Ема, видя ли чия къща са използвали за заглавка преправячките на мебели Grinning

Peace

Един прекрасен апартамент, ако някой все още не го е видял. Всичко много ми харесва, без изключение Heart Eyes

Ема изчезва за няколко дни, така че който е тук, да пуска нова тема. Весели празници на всички Hug

# 726

Един прекрасен апартамент, ако някой все още не го е видял. Всичко много ми харесва, без изключение Heart Eyes

Ох, колко висях в него непоканена......разхождах се, посядвах, полягвах, на детското бипланче се повозих, книжка си почетох до камината.............Всичко е толкова пипнато и толкова уютно, наистина е прекрасен. Всичко ми допада, но най-много се захласнах по бялата кухня и дървената маса с вазата с цветя. Обичам такива интериори, дето ме грабват емоционално.
Иначе, понякога гледам, гледам нещо, красиво, функционално, модерно, не може да не призная, че е супер, ама не е моята обстановка. А този Партамент е от "моите", де да беше буквално......  Laughing

# 727
Какъв ли е този материал, от който е направен плотът на масата?
Много хубаво наистина!

Май досега не бях виждала телевизор и канапе отдолу. Доста нестандарно и дискретно решение, когато не искаме тв да е център.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 18:01 от Barbabeau

# 728
  • София
Какъв ли е този материал, от който е направен плота на масата?
Много хубаво наистина!

МДФ, виж снимките "преди" на моята къща, масата, островаи кухнята са такива.

# 729
Ами май е време да поискам линк, не съм виждала дома ти. Simple Smile

МДФ и после как е третиран?

# 730
Мамма миа Shocked

Каквато съм пишман готвачка съм щастливка явно с едно момиче, научено да яде с охота предимно салати. (Е, и суши обича, ама това не го готвя аз). И една миялна от 45см е пълним поне 3 дена.

Да са ви живи и здрави юнаците и вие да им готвите вкусно:)
Ние сме с голяма миялна , двама души пускаме всеки ден/почти / . Mr. Green

# 731
Какъв ли е този материал, от който е направен плотът на масата?
Много хубаво наистина!

Барб, на мен ми прилича да е направен от soapstone.

# 732
  • на езерото в града
Материалът на масата се казва на френски beton ciré. Много е модерен в момента, лесно се полага, ефектен е, издържа и за кухненски плот. За съжаление не го намерам на бг пазар.

# 733
Аз от същата снимка, която коментирате имам тази помощната масичка с вазата с лалетата. Дали да не я боядисам в зелено или да я оставя така очукана?

Важното е, че ви обичам. Joy

# 734
http://www.capital.bg/light/tema/2014/04/30/2290710_obrazcov_dom/?ref=cheteno24

Grinning
И първият герой с нецензурния си псевдоним.

Общи условия

Активация на акаунт