Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 121
  • 421
  •   1
Отговори
# 330
Колко пъти според вас ще имаме „нови визии“ ?

Съмнявам се, че се занимават, защото си нямат друга работа  Laughing изпълняват исканията на потребителите, ама не могат да угодят на всички.

# 331
Колко пъти според вас ще имаме „нови визии” ?
Надявам се това да е последната за следващите 2-3 години

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 13:50 от B & C

# 332
Това е окончателната визия на тема.
Тя бе преработена на база възраженията срещу първия вариант - разширяване на полето за текст, вариант за изглед с по-големи аватари и повече информация за потребителя, пълноразмерни подписи, предлагане на възможности за по-широко поле за текст при избор на малки аватари или без аватари, промяна на цветове, фонове, контраст и шрифтове, олекотяване на изгледа от гледна точка на премахване на тежки бутони и т.н. От две колони в дясно, е оставена една.

Визията на форум и заглавна ще бъдат променени като стил, фон, шрифтове, цветове, подредба, съобразно визията на тема.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 12:56 от Mamma

# 333
Аз да попитам дали само при мен всички първи постове на теми са с различен шрифт от последващите ги?

# 334
  • КиТ
Бубче сигурно си със старата визия  newsm78

# 335
Шрифтът е един и същ. Първите мнения на тема са с 1 px по-голям размер.

# 336
Да, размер имах предвид. ooooh! Благодаря!

Бубче сигурно си със старата визия  newsm78

Не, с новата съм.

# 337
Отдавна не бях влизала в темите. Правех го, заради лични съобщения.
Ми, тук е станало лабиринт  Simple Smile. Тест за някаква пространствена интелигентност.
Виждам, че има успешни акробати, но прекалено много са станали уредите.
Изморих се.....

# 338
Въпрос: понеже сега като искаме да си редактираме поста и излиза само едно прозорче вътре в самата тема, където си ни е коментара ... но няма никакви опции, какво да правим ако искаме да редактираме вмъквайки някакъв линк в текст, изображение, скрит текст и т.н. ... ръчно ли да си вкарваме съответните формули  Tired ?

Ивинявам се ако е питано по-назад, ако има къде да прочета по въпроса ... да ме насочите ...

Да унагледя ... http://prikachi.com/images/164/7199164U.jpg

# 339
Над "Информирай модератор" е бутонът за бърза редакция. Под датата на публикуване и номера на поста в горния му десен ъгъл е бутонът /Цитирай, Моливче, Хиксче/, който Ви дава възможност да редактирате чрез полето с функциите.

# 340
Това е формата за бърза редакция на място, която се отваря от долното моливче.
Горе, до Цитирай има също иконка-моливче, която отваря страницата за редакция с пълните функционалности като бутони, емотикони и т.н.

П.П. Бубанка ме изпревари.

# 341
Някой по-назад каза, че не било лесно да се уеднакви изгледа за всички видове монитори. И все пак не разбирам защо на резолюция 1280х1024 не се вижда дясното поле с разните му бутони. Не че са ми изпотрябвали, но липсата на тази лента ми сбутва текста вляво.
Аз ползвам 3 различни монитора и на всеки старата версия си ми изглежда чудесно и е четима. Тази новата защо изглежда различно на всеки монитор?

# 342
Това за редактирането не го знаех, но сега го пробвах  Mr. Green
При последния ми пост от тази тема не съм редактирала нищо, но понеже няма бутон откажи, сега изглежда все едно съм редактирала. Не е ли възможно да се добави и бутон откажи? Не, че е голям проблем ако остане така, но ако има такава възможност си мисля, че ще е по-добре  Simple Smile

# 343
Аааа схванах  Mr. Green Благодаря, аз мислех, че "Цитирай" + горното моливче са едно цяло .... по-малко трябва да мисля  Laughing

bouquet

# 344
Това за редактирането не го знаех, но сега го пробвах  Mr. Green
При последния ми пост от тази тема не съм редактирала нищо, но понеже няма бутон откажи, сега изглежда все едно съм редактирала. Не е ли възможно да се добави и бутон откажи? Не, че е голям проблем ако остане така, но ако има такава възможност си мисля, че ще е по-добре  Simple Smile

Когато се ползва функцията за редактиране на място, то има бутон Откажи, който затваря прозорчето.
Когато се ползва възможността за пълнофункционално редактиране, се зарежда нова страница, няма как да се "откаже" страница - не е прозорче на място или поп-ъп прозорче, а си е цяла страница и както с всяка друга страница може да се върнете с back или да отидете на друга страница, кликвайки върху линк от менюто, логото за началната страница или линк от "пътя" горе над полето за писане, да се върнете в тази тема, кликвайки върху Редактирай съобщението ( Re: Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март ) и т.н.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 14:29 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт