Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 116
  • 421
  •   1
Отговори
# 345
  • Galaxy 13197853088
Тези , левите вертикални
бутони, някой ползвал ли
ги е за споделяне?

# 346
  • в морето до колене
Тези за споделяне не ги ползвам, защото няма къде и с кого  Simple Smile
Но вече няколко пъти ми се случва да ползвам оттам бутона Извести - ако съм стигнала до средата на страницата на някоя тема и реша, че искам да си я оставя за дочитане някой друг път.
А сега като стана дума, оттам натиснах Отговор... ама не съм сигурна, дали ще се сетя пак скоро, че има такъм бутон и там.

# 347
  • София
защо така се скапа пренасянето на думите?

# 348
А и уж съм с голяма резолюция,а ми изчезнаха от ляво иконките(не че ги ползвам),но така съвсем залепиха в ляво всичко и остана без грам въздух. Отворих 2 теми,рефрешвах няколко пъти ,след известно време се оправи,но...

# 349
  • Galaxy 13197853088
Не мога да се оплача от залепване в ляво.
Това само в алтернативата ми се получава

# 350
# 351
Адблок...

# 352
  • София

Намали с CTRL и "-" . При мен така се показа лявата част.

Не ползвам Адблок

# 353

Има да,видно е. НО не от днес. Примерно сутринта го нямаше този проблем.одеве доста дълго се задържа и сега пак се оправи. Но е факт,че се получава.

# 354
Не ползвам Адблок

Видно е блокирането на цели елементи на показаното от sparkling eyes, което си е адблок.
Иначе при нормален изглед, неувеличен с ctrl+, т.е. нормална визия Ctrl+0, лявата колона с бутоните не се вижда само на резолюция 1024 пиксела.

sparkling eyes, няма как да гарантираме какво и как ще се вижда и как ще се разполага, ако се блокират елементи.

# 355
Е,тези елементи НЕ съм ги блокира,само за да ми запазят малко въздух от ляво. Но и дори да са блокирани,би трябвало само иконките,елементите да изчезнат,а не да ми се залепи плътно в ляво всичко.
Нали?

# 356
sparkling eyes, прочетох какво си написала, но все пак пробвай:

Не ползвам Адблок

аз също нямам тези елементи, но защото избрах да ги нямам и увеличих шрифта
може случайно да си използвала "увеличи/намали" без да искаш - аз го правя по някога  Grinning

# 357

И при мен изглежда така. С изключение на това, че отдясно си ги имам нещата.

# 358
  • София
 А ей така е с 1024 .... http://prikachi.com/images/765/7201765X.jpg

# 359
На някой изчезна ли му опцията за избор м/у новата и старата визия? Сега питах в друга тема, хората си я имат, аз обаче не я виждам от днес.

Общи условия

Активация на акаунт