Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 108
  • 421
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Благодаря. Отблокирах ги и се оправи.  bouquet

# 376
sparkling eyes, прочетох какво си написала, но все пак пробвай:

Намали с CTRL и "-" . При мен така се показа лявата част.

Не ползвам Адблок

аз също нямам тези елементи, но защото избрах да ги нямам и увеличих шрифта
може случайно да си използвала "увеличи/намали" без да искаш - аз го правя по някога  Grinning

Пробвах,не беше от това. Както казах,че след известно време се оправи .Явно има бъг.

А за айпад - няма да коментирам как наистина всичко е вляво,едно върху друго. Crazy

Вижте,не може всички да сме с големи монитори и с незнамсикакви резолюции. Нали? (за справка съм с 1366х768) И още по-абсурдно е да трябва ние да си правим настроки и какво ли още не,за да се чете горе долу.
Еми,моля ви,помислете го малко Tired

# 377
Вижте,не може всички да сме с големи монитори и с незнамсикакви резолюции. Нали? (за справка съм с 1366х768) И още по-абсурдно е да трябва ние да си правим настроки и какво ли още не,за да се чете горе долу.
Еми,моля ви,помислете го малко
Бъркате името ми, не съм Еми, Марина се казвам.

Минах на 5 различни браузера - Mozilla, Chrome, Safari, Opera и Seamonkey, на резолюции 1024, 1280, 1344 и 1440. По-висока резолюция нямам. Посочените скрийншоти съм ги направила на Мозила. Мога да направя същите и на останалите браузери.
Тествах варианти с и без аватари, с малки и с големи, с и без подписи.
Не съм правила никакви допълнителни настройки по визуализацията - не съм увеличавала и намалявала с ctrl+, не съм увеличавала или намалявала шрифтове. Нямам блокирани изображения, не ползвам адблок.

Тествах и на iPad (айпадът ми е от най-старите, първите).
Единствения проблем, който видях с визуализацията, е на iPad при визия с големи аватари, аватар с максимални размери застъпва с 3 пиксела информацията за потребителя.
Предала съм на програмистите за този проблем.

# 378
О,простете грешката ми с имената. Ама от толкова промени,реших,че и името е друго...

Ето скрийншот от преди няколко минути

http://prikachi.com/images.php?images/189/7203189H.jpg
КАто влезна в тема - една дясно колона,другото в ляво,като влезна в подфорум - две колони от дясно и още по-плътно в ляво.

Не разбирам как само при вас и при още шепа потребители няма проблем, никакъв за нищо,а при всички останали има Thinking

# 379
  • София
Не разбирам как само при вас и при още шепа потребители няма проблем, никакъв за нищо,а при всички останали има Thinking

Кои са всички останали? Всички, които ползват Адблок?

# 380
Вижте какво,,аз и да махна Адблок,пак всичко е по същия начин,само дето има допълнителни шарениики от дясно. Единствено и сам тях съм махнала. Не гледайте дясната страна,аз говоря за ляво,че всичко е залепено просто там,няма въздух буквално. С Адблока е по същия начин.
А всички,които казват за бъгове и изгледа им . Виждам,че при Админ и модератори няма проблеми. При обикновените потребители има. Разберете,не можем да сме всички с големи монитори и резолюции,че да изглежда нормално.

# 381
sparkling eyes, отново се връщаме на същия въпрос.
Показвате скрийншот от изглед на форум, а не изглед на тема.
Изгледът на форум е такъв от декември, не е променян, за него никога не е имало възможност за смяна към стара визия.
Вече неколкократно писах, че изгледът на форум ще бъде преработен, така че да е унифициран с визията на тема като ширина на полетата, стил, шрифтове, цветове и т.н.

Горе съм написала, ще напиша пак.
Скрийншотовете са правени на малки резолюции - 1024, 1280, 1344, най-високата 1440.
Правени са като редови потребител - видно е, че няма допълнителни бутони и функции за админи и модератори.

# 382
Не разбрах, и моят проблем с невъзможността да сменя визията ли идва от Адблока. Ако да, защо вчера нямах проблем, а и днес по едно време също?

# 383

sparkling eyes, отново се връщаме на същия въпрос.
Показвате скрийншот от изглед на форум, а не изглед на тема.
Изгледът на форум е такъв от декември, не е променян, за него никога не е имало възможност за смяна към стара визия.
Вече неколкократно писах, че изгледът на форум ще бъде преработен, така че да е унифициран с визията на тема като ширина на полетата, стил, шрифтове, цветове и т.н.

Аз това го разбрах, само казвам,че всичко е мега сгъчкано в ляво. И показвам,както показах и какво се случва от време на време,да изчезват даже и левите иконки(без да правя никакви настройки или кликания някъде). А като си в подфорума- още повече сбито.
И понеже казвате,че на големи резолюции не е така,аз ви обяснявам,че не можем всички да сме с такива.
п.с. И адблока няма нищо общо,моля не го намесвайте,нали казахте,че е нагло да говорим за него Peace

# 384
Пускам снимка направена от мобилно устройство, но десктоп/стандартен изглед на страницата (малко съм зуумнала, нарочно, за да се види проблема) - не знам дали е бъг или както там се нарича, но ако може да бъде оправено, ще е супер  Peace

Текстовете се застъпват с аватара и в този случай, който съм показала - при коментара на Мишчица , цифрите на скритите връзки, почти не се виждат, понеже цветово се сливат с нейния аватар ... по-надолу при teda mars пак се случва това. Явно е само при по-големите аватари, но все пак не е приятно. Ако е коментирано се извинявам (видях на предната страница, че е споменат този проблем, оставям си коментара, понеже проблема още го има, мобилното устройство не е от значение, защото аз съм с Андроид)

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 17:35 от Moringa

# 385
sparkling eyes, това, което показвате на скрийншота и което е в ляво, е ФОРУМ, НЕ ТЕМА. Как да го напиша?
Тук обсъждаме визията на ТЕМА и евентуалните проблеми с визията на ТЕМА.
Визията на форум, ще бъде унифицирана с визията на тема и разположението ще е същото.
Няма да има две колони от дясно, а само една, полето за заглавия на теми ще е по-широко и т.н.
Във форум НЯМА колона с бутони за FB, отговор и т.н., защото е форум, а не тема.

Moringa,
Единствения проблем, който видях с визуализацията, е на iPad при визия с големи аватари, аватар с максимални размери застъпва с 3 пиксела информацията за потребителя.
Предала съм на програмистите за този проблем.

# 386
Аз пък да как обясня,че разбрах за форума ,че ще се променя и че е без иконките като изглед,но вчера ви показах как в темата,вътре в нея като съм,от ляво дори иконите липсват,на няколко пъти дори. Писах тук,показах снимка. Затова използвах думата показвам (сега) и показах(вчера). И наблягам,че всичко е ултра вляво,дали с иконки дали без иконки - все тая,всичко е вляво. Просто нито е удобно,нито е красиво,освен ако не си с гоооолям монитор.Ама не всички сме.
Не ми се занимава повече,правете го както искате. Аз се отказвам. До тук бях!

# 387
Вчера показахте това
Видно е, че сте блокирали изображения и Ви отговорих, че няма как да се гарантира подредба, визия и т.н. като си блокирате изображения и цели модули.

Днес показвате това.
Което е форум, а не тема.

Аз ви показвам това - изгледи на нормален, редови потребител, на малки резолюции.
резолюции 1024, 1280, 1344 и 1440. По-висока резолюция нямам.

# 388
  bouquet  и аз схванах чак сега за разликата между тема и форум  Tired

Да кажа, че ми харесва как вече снимките за тема (които стоят най-отгоре) нямат онзи сив фон и са отделени от заглавието на темата  Peace

# 389
Мама,моля ви,обясних,че Адблока няма нищо обшо,защото тези икони и лента Не съм ги блокирала. Тях умишлено съм ги оставила. Нали искате да ви се кажат бъговете,е ето и такъв ви казвам...

След малко ще кача и снимка от айпада,как подписа е под аватара и как отдоре седи бяло,без Адблока .

Общи условия

Активация на акаунт