Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 128
  • 421
  •   1
Отговори
# 390
Не знам какво сте блокирали и какво не, но няма как, ако махнете една стена и една колона от дадена къща, да искате къщата да не изглежда полузавършена, независимо коя от частите и сте махнали.
С това приключвам въпроса по отношение на визията с ползване на адблок.

Що се касае до ipad, имам такъв, благодаря, писала съм вече по-горе, не е нужно да показвате скрийншот - аз също виждам, Моринга също е показала.
Такъв проблем с визията с малки аватари няма, както и с по-малки като размер.
Писала съм, че съм предала на програмистите за проблема със застъпването на пълноразмерните аватари във визията с големи аватари.

Що се касае до подписите - да, при по-малки резолюции минават и се равняват под аватарите.
Неколкократно при предишния вариант на визията се изиска подписите да са пълноразмерни и да не се намаляват. Затова при по-малки резолюции те отиват в ляво и се подравняват под аватарите.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 18:14 от Mamma

# 391
Спарки, аз съм с адблок и съм на същата резолюция като теб, но ето как е при мен:

# 392
Нито ползвам адблок, нито имам идея какво е това, нито пък ме интересува, но ме интересува това сгъчканото в ляво нормално ли трябва да се приема, че е:

И изобщо този "половин" форум, отрязан като с ножица и запокитен У лЕво, трябва да го приема за нормален, така ли да разбирам от няколкото коментара, които прочетох по- горе? Rolling Eyes

# 393
  • София
Нито ползвам адблок, нито имам идея какво е това, нито пък ме интересува, но ме интересува това сгъчканото в ляво нормално ли трябва да се приема, че е:

И изобщо този "половин" форум, отрязан като с ножица и запокитен У лЕво, трябва да го приема за нормален, така ли да разбирам от няколкото коментара, които прочетох по- горе? Rolling Eyes
форумът не е преработван, преработен е изгледа на темите в него, форумът ще бъде преработен след това  Peace

# 394
  • София

Ако ги беше прочела, щеше да разбереш, че тук се обсъжда само визията вътре в темата, а самите подфоруми (това на скрийншота са форуми, не тема) ще бъдат преработвани тепърва  Peace

# 395
  • Варна
Единственото, което русият ми ум схвана е, че трябва да се опитам да иззема функциите на дивите лопери, за да мога да имам някаква нормална визия на форума/темите.
Интересното е, че това се случва само тук. В нито един от чуждоезичните форуми, които посещавам, не се е налагало в рамките на няколко теми от по стотина страници на простите юзъри да им се обяснява как да ползват това чудо на софтуерната мисъл, наречено форум.

# 396

форумът не е преработван, преработен е изгледа на темите в него, форумът ще бъде преработен след това  Peace

Ясно, значи изтривам последните 6- 7 години от живота ми и приемам, че форумът не е преработван, ок. Peace
А това, което виждам какво е?
Фата моргана? newsm78

Ако ги беше прочела, щеше да разбереш, че тук се обсъжда само визията вътре в темата, а самите подфоруми (това на скрийншота са форуми, не тема) ще бъдат преработвани тепърва  Peace

Ами, да ти кажа честно, това, което прочетох, ми беше достатъчно, за да разбера, че совите не са това, което са, а това, което някой друг им казва, че са, но това по никакъв начин не ме изненадва, все пак не съм тук от вчера, иначе казано - знаем се, познаваме се!
За това и не намерих за нужно да чета по- назад.
Питах, отговориха ми, съгласих се, всичко е ок!

# 397
  • София

Ясно, значи изтривам последните 6- 7 години от живота ми и приемам, че форумът не е преработван, ок. Peace
А това, което виждам какво е?
Фата моргана? newsm78

Да, форумът беше променен с новия изглед преди незнам колко време. След това се реши да се преработят темите първо, а след това и форумът в зависимост от изгледа на темите. Т.е. изгледът на форума е друг, но ще бъде преработен след темите... Сложно стана  Simple Smile

# 398
В нито един от чуждоезичните форуми, които посещавам, не се е налагало в рамките на няколко теми от по стотина страници на простите юзъри да им се обяснява как да ползват това чудо на софтуерната мисъл, наречено форум.

Не само ти посещаваш чужди форуми.
В нито един от тези, които аз посещавам, админите не се обясняват толкова подробно защо и какво променят по сайта (всъщност нищо не обясняват, правят го и толкова), нито пък съм виждала такива масирани и организирани хейтърски атаки от... Не, няма да използвам израза "блеещи биологични единици". Няма нужда - то е очевидно.
Не знам колко пъти трябва да се обясни едно нещо, за да успеят чукчите най-накрая да го прочетат с разбиране.
Писна ми да чета едно и също от началото на темата, на вас как не ви писна да врещите, не знам. Човек не може да се вреди да попита нещо друго...

ПП На Марк Зукърбърг къде му държите сметка за новия вид на Фейсбук, че ми стана любопитно?  Mr. Green

# 399
Дзвер, благодаря!  bouquet

Как` Сийке, ти какъв пост имаш тук и от позицията на каква отговаряш на всеки втори?
Не за друго, а защото ако аз искам да си плямпам глупости, ще си пусна тема в Клюто, с надеждата да ми отговориш ти (примерно), а няма да пиша в раздела за Администратори и Модератори.

# 400
  • Варна
В нито един от чуждоезичните форуми, които посещавам, не се е налагало в рамките на няколко теми от по стотина страници на простите юзъри да им се обяснява как да ползват това чудо на софтуерната мисъл, наречено форум.

Не само ти посещаваш чужди форуми.
В нито един от тези, които аз посещавам, админите не се обясняват толкова подробно защо и какво променят по сайта (всъщност нищо не обясняват, правят го и толкова), нито пък съм виждала такива масирани и организирани хейтърски атаки от... Не, няма да използвам израза "блеещи биологични единици". Няма нужда - то е очевидно.
Не знам колко пъти трябва да се обясни едно нещо, за да успеят чукчите най-накрая да го прочетат с разбиране.
Писна ми да чета едно и също от началото на темата, на вас как не ви писна да врещите, не знам. Човек не може да се вреди да попита нещо друго...

ПП На Марк Зукърбърг къде му държите сметка за новия вид на Фейсбук, че ми стана любопитно?  Mr. Green
Много си любезна.
И понеже и аз съм такава, ще ти отговоря - Марк го отсвирих.

# 401

Предполагам много се забавлявате Grinning
Трябва ли да приемам за нормално за десети път да обяснявам какво е тема, какво е форум и какво обсъждаме тук? Не мисля.

това, което показвате на скрийншота и което е в ляво, е ФОРУМ, НЕ ТЕМА. Как да го напиша?
Тук обсъждаме визията на ТЕМА и евентуалните проблеми с визията на ТЕМА.
Визията на форум, ще бъде унифицирана с визията на тема и разположението ще е същото.
Няма да има две колони от дясно, а само една, полето за заглавия на теми ще е по-широко и т.н.

# 402

Как` Сийке, ти какъв пост имаш тук и от позицията на каква отговаряш на всеки втори?

На обикновен потребител, който се потриса от наглостта и нахалството на някои свои съфорумки.
Да ти нарисувам ли защо, или сама ще се сетиш?

# 403
  • Варна
Тцъ, тцъ...

# 404

Предполагам много се забавлявате Grinning
Трябва ли да приемам за нормално за десети път да обяснявам какво е тема, какво е форум и какво обсъждаме тук? Не мисля.

това, което показвате на скрийншота и което е в ляво, е ФОРУМ, НЕ ТЕМА. Как да го напиша?
Тук обсъждаме визията на ТЕМА и евентуалните проблеми с визията на ТЕМА.
Визията на форум, ще бъде унифицирана с визията на тема и разположението ще е същото.
Няма да има две колони от дясно, а само една, полето за заглавия на теми ще е по-широко и т.н.

Не, не се забавлявам, не съм виждала тази "версия" или каквото е там, защото напоследък почти не влизам или само поглеждам през телефона по веднъж на ден, и до там.
Това, което видях... не знам как да го нарека, не го и знам изглед на какво е, но няма значение, потребителката по- горе любезно ми отговори, благодарих ѝ за което. Peace

На обикновен потребител, който се потриса от наглостта и нахалството на някои свои съфорумки.
Да ти нарисувам ли защо, или сама ще се сетиш?

Дай още малко, може и да ти се получи (напънът за оригиналност де Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт