Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 089
  • 421
  •   1
Отговори
# 405
Марк Зукърбърг си направи промените за една нощ, тук са необходими малко повече от 3 месеца.
Или и вий за 5 лв. се опитвате да преструктурирате? Mr. Green
Помощ искате ли, м?

# 406
  • София
Те и тук можеха да се сервират за една нощ, но собствениците са решили, че може би е добре да вземат предвид желанията на потребителите и да преработват всичко спрямо тях.
Ама то много демокрация явно не е на хубаво  Laughing

# 407
Чудесно решение на собствениците, ама то така бизнес не се прави.
Да се съобразяват месец, два,три... ама пак ще изскочи някой, на който няма да му е по вкуса.
Вечно ли ще продължат промените?
Може цялата 2014 г. да мине под мотото"Нова премяна за bg-mamma".
И на 01.01.2015 г. да сте я финализирали.
Успех!

# 408
Ако няма съобразяване с потребителите - лошо.
Ако има съобразяване с потребителите - пак лошо.
Гледам никовете от последните две-три страници и ... мда.

# 409
Ако трябва да не влизаме тук, само кажете, как ви е по-удобно?

# 410
Знам, че има известно количество потребители, които ще потръпнат от кеф, ако прочетат такова нещо.
Не, всеки е свободен да пише и чете където желае докато спазва правилата на съответното място.

# 411
  • Варна
Aз, понеже съм руса, да потам все пак. Защо има долен плъзгач? Два браузера Хром и Мозила, последни версии, без адблок или каквато и да е намеса, резолюция 1280х800, както е видно от прикачените скрийншотове.
Това е ТЕМА, не форум.

http://prikachi.com/images/816/7203816Z.png

http://prikachi.com/images/844/7203844Q.png

# 412
  • София
Богиня, натисни едновременно ctrl и 0 виж дали пак ще го има. Това с плъзгача се случва, ако си дала ctrl и + на който и да е сайт. Не е само с BG-Mamma.

# 413
За пореден път ще помоля списващите тук да се ограничат до коментари/докладване на проблеми, свързани с визията на ТЕМА и да се въздържат от странични разговори, лични нападки и препирни!

Приятно ми е - Богиня!, не би трябвало.
В понеделник програмистите ще погледнат на какво може да се дължи.

Приятна събота и неделя на всички!

# 414
  • Варна
Няма никакво Ctrl. Tired

http://prikachi.com/images.php?images/4/7204004x.jpg

Kачествоto e лошо, но виждате мащаба - 100% е, и плъзгачът долу. Може да съм руса, но не чак толкова.
Писах още в първия пост, че е без никакви намеси.

# 415
  • Варна
Сори за лирическото отклонение. Peace

ПП На Марк Зукърбърг къде му държите сметка за новия вид на Фейсбук, че ми стана любопитно?  Mr. Green

Не ми приказвай, тотално съм фрустрирана от всичките промени напоследък - форума, фейсбук, Фликр - всички се променят и адски много ме дразнят. Мога да го отдам на бушувашите хормони в момента... ама пак си се товаря.

# 416
Сори за лирическото отклонение. Peace

ПП На Марк Зукърбърг къде му държите сметка за новия вид на Фейсбук, че ми стана любопитно?  Mr. Green

Не ми приказвай, тотално съм фрустрирана от всичките промени напоследък - форума, фейсбук, Фликр - всички се променят и адски много ме дразнят. Мога да го отдам на бушувашите хормони в момента... ама пак си се товаря.

Ами след като има тема за обсъждания на новия изглед, защо пък да не си кажем откровено, че има проблем.  Явно програмистите са напушени и не са в час. Извинете,  но аз нямам проблем с рекламите. Проблемът ми е съвсем друг, не мога да си кривя шията всеки път, докато чета.  Нито пък ще си играя с настройки. И изобщо, защо се пуска нова визия с хиляди издънки.  Някой се оплаква от нещо - ще предадем,да оправят проблема. Ами оправете издънките, и тогава пускайте новия изглед. Досега много пъти е имало промени, но никога не е имало толкова масово недоволство. Това означава, че проблемът не е в оплакващите се.  Няма нужда да се отправят упреци, очевАдно е, че проблем има и то голям.

# 417
Извинете,  но аз нямам проблем с рекламите. Проблемът ми е съвсем друг, не мога да си кривя шията всеки път, докато чета.  Нито пък ще си играя с настройки.
Предполагам, че искаш темите да са центрирани, нали така?
А как си представяш това да стане?
Освен да сложат още една колона в ляво с реклами (нали ти нямаш проблем с тях) и всичко ще се центрира!  Mr. Green Laughing

# 418
  • София
Богиня, натисни едновременно ctrl и 0 виж дали пак ще го има. Това с плъзгача се случва, ако си дала ctrl и + на който и да е сайт. Не е само с BG-Mamma.
При мен също го имаше долния плъзгач, без да съм натискала ctrl и +.
С ctrl и 0 се оправи. Peace

# 419

Извинете,  но аз нямам проблем с рекламите. Проблемът ми е съвсем друг, не мога да си кривя шията всеки път, докато чета.  Нито пък ще си играя с настройки.
Предполагам, че искаш темите да са центрирани, нали така?
А как си представяш това да стане?
Освен да сложат още една колона в ляво с реклами (нали ти нямаш проблем с тях) и всичко ще се центрира!  Mr. Green Laughing

Каквото искат да правят, но искам текста да ми е по средата, а не да се кривя наляво, за да чета. Или да си е както досега изнесен надясно на цял екран (в старата визия).
И понеже дадохте Фейсбук за пример - ето там нещата са си в средата на екрана, отваря човек сайта и си гледа право напред в текста, а не си мести очите вляво!

Общи условия

Активация на акаунт