Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 196
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
  • Ямбол
Така май е по-добре. По-широко поле за мнение, съответно неприятното ми превъртане е облекчено. Преди беше по на център колоната с мненията, сега е леко вляво, заради колоната с интересното и спонсорираното. Засега не ми пречи да е така. Адблок явно ми е скрил долната реклама, защото не виждам в тема да има реклама. Махнах фейсбук квадрата, мога да махна и другото отдясно, но засега ще го оставя, да видя дали ще го ползвам.
Тези " Активни теми" може да не са забити толкова долу, а да са на мястото на фейсбук.
Оправили сте и страниците, сега е по-ясно на коя страница от темата съм.
Като цяло мисля, че ще свикна бързо

# 121
Да Peace
Или като искаш да триеш...

А в който и да е друг сайт не е ли същия цвят?

# 122
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За маркирането - сега пробвах и в други сайтове, навсякъде е все с този цвят, при вас различно ли е  Rolling Eyes
Ето, визуализирано
Скрит текст:

# 123

Purple_Peanut, не мога, само част от нея мога да махна- интересното днес остава Tired.

Добре де, какво толкова ти пречи, не разбирам?
Като не те интересува, не му обръщай внимание просто.
Или те е страх да не те изкуши нещо извън твоя кръг на интереси, че няма излизане от форума?  Laughing

# 124
И новата нова визия не ми харесва. Това, което стои отстрани вдясно дразни много, отнема голяма чат от екрана и сбутва полето за отговори вляво. Защо е нужно това отстрани, не разбирам? Нека си го има, но да е в началната страница, а когато влезеш вътре в темата да го няма, за да не не пречи, както си е в старата визия.
Или го сложете най-отдолу под отговорите, или просто го намалете това поле. Направете го да е широко, колкото полето отляво с аватарите. Така поне ще е по-съразмерно, а по средата ще са отговорите с по-широко поле.

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 17:10 от letenbriz*

# 125
Мен знаете ли кое много ме дразни  Mr. Green  но това е, защото аз съм Монк.

Заглавието на темата е дълго за полето и се е пренесло отдолу само "т"-то

Просто полудявам  Joy

# 126
Саламбо, това за маркирането май от нещо др. зависи, защото на мен в дира не ми изглежда така. Ето същата страница, която ти си снимала.

# 127
  • Варна
Защо подписите са толкова вляво, отиват под аватара, а не са само под полето за писане, както е старата версия. Затормозяващо  и неугледно е. Rolling Eyes

Цялото поле на форума продължава да ми идва силно вляво, а шаренийката вдясно и това, че не може да се махне, както беше при една от текстовите версии, е много неприятно. Confused

Обърнах на старата версия пак, какво блаженство само! Simple Smile

# 128
Защо не ми работи бързата редакция?

Вече писах, че и при мен не работи, но засега няма отговор. Да се надяваме, че се опитват да го оправят и ще ни отговорят, когато вече е наред.  Simple Smile

Оправено. Вече работи бързата редакция и проверката на правопис при бърза редакция.

# 129
  • Sofia
Гея, ботона за "новата визия" (при мен - понеже съм със старата, щото изобщо не ща да виждам новата, докато имам избор. А това, че скоро нямам да имам, не ми се иска да го категоризирам и коментирам, че няма смисъл), го виждам като вляза в тема, докато в общата страница го няма.

Пък някой питаше за статистиката коя визия е ползвана повече до сега... вярвате ли, че ще я разберем, а и какво акое така?!  Wink

А "Интерсно" и на мен не ми харесва, поне да можех да си го отварям когато искам, а не да ми стои вечно, още повече пък да смалява мястото за писане.  Аз и ФБ не харесвам, пък кой харесва или не харесва "нещо" изобщо не ме грее и не ме интересува.  Crossing Arms

Абе факт е, че има форуми които съществуват толкова изчистени, каквито бяха някога и тези тук форуми.  Sad

# 130
Защо подписите са толкова вляво, отиват под аватара, а не са само под полето за писане, както е старата версия. Затормозяващо  и неугледно е. Rolling Eyes

При мен си е 1:1 със старата.
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/podpis_zps1129cc1b.jpg

Честита лентичка Simple Smile

# 131
И само да допълня,че и аз нямам бутон за преминаване към старата версия,откакто кликнах да видя новата Tired

# 132
Силно ще ви помоля тук да пишете въпроси и да сигнализирате проблеми, свързани с функционирането на сайта.
Смятам обсъждането на адблок за крайно нагло. Извинете.
Ще премахна всички мнения с подобни указания.
Ако желаете, ползвайте и разменяйте съвети на лични, но смятам, че все пак има някаква граница, която се преминава.

Дори в повечето случаи да не личи, и аз имам граници на търпението си и толерантността.

# 133
Обсъждаме го ,защото Не ни харесва - и действаме,вие няма да го махнете затова ние ще си го махнем и като го махнем ще коментираме дали е станало по-ок или не. Дали така е удобно или не?
Защото е явно,че шарениика от дясно дразни голяма част Peace

п.с. стана доста по-добре без дясната страна,ако и да ми стой бяло поле Peace

п.с. ако обсъждахме примерно някоя друга програма пак ли щяха да се трият мнения??Не,нали? Просто за тази не ви устройва.
Е,да ,ама на нас - потребителите тук не ни харесва и правим всичко възможно да ни е по-удобно,след като няма кой да го направи за нас - си го правим ние.

# 134

А "Интерсно" и на мен не ми харесва, поне да можех да си го отварям когато искам, а не да ми стои вечно, още повече пък да смалява мястото за писане.  Аз и ФБ не харесвам, пък кой харесва или не харесва "нещо" изобщо не ме грее и не ме интересува.  Crossing Arms

Мястото за писане в тази версия е по-широко.

Общи условия

Активация на акаунт