Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 069
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мацки,
влизам само да се разпиша,не съм ви чела,бяхме зверски болни и аз, и Буба Cry И двете пихме АБ, аз все още допивам ooooh! Ужасна хрема,която при мен прерасна в синузит, болки в гърлото, главоболие /преди два дни направо ми се повръщаше от силни болки в главата,бях се изплашила че съм хванала менингит  ooooh! Tired Ох,направо, какво да ви разправям........ Добре,че вече отшумяват нещата.  Praynig Какъв беше тоя вирус не знам Whistling
От утре сме на ясла и на работа Whistling

Здраве на всички Ви! Hug

П.С. Бубе - благодаря ти много за ЛС-то. Аз днес го прочетох Embarassed Полезно ми беше като инфо Hug Абе,трудна работа си е възпитанието на децата....... Всеки си мисли,че прави най-доброто за детето си,пък не винаги така излиза....... Tired И аз много държа на разговорите Peace Peace В тях се крие разковничето към успеха,сигурна съм Peace Мерси,още веднъж Hug

Радвам се,че Ви има и можем да си даваме съвети в определени моменти Hug

# 121
  • sofia
Аз като Буби го правя, но над котлона. Със сода знам, че при кашлица е ефективно. Елчи, капки слагаш ли някакви. Виброцил при бременни може. Кога си на амнио?

# 122
  • sofia
Рал, много неприятно. Да не се повтаря.
Всъщност и аз утре съм на работа вече всекидневно...

# 123
Момичета мерси . Сигурно в края на месеца ще идем пак да разгледаме, че следващите 2 съботи и недели са ни заети Simple Smile

Люба много хубаво разказваш. Имаш талант. Simple Smile

Ние сме добре. Сега вампирчетата спят. Утре с Калоян ще ходим в един коператив да се социализира и да го оставям там , докато ни излезе късмета с детските градини. В този ред на мисли,  Елч около вас няма ли нещо подобно, където да оставяш Дара?

# 124
  • sofia
Амнезия, дано да ви е харесал разказа
В кооператива за часове ли оставяш детето? Аз мислех, че е като градина

# 125
Люба, с огромно удоволствие те четох. Пожелавам ти още много такива спиращи дъха пътувания!

Маринка е невероятно развълнувана и доволна от пътуването. Те бяха за 5 дни с автобус и имаха малко време, но е щастлива от видяното. Маршрута беше Загреб-Верона-Флоренция-Венеция-Загреб-Белград.

Сами е с варицела. Тази сутрин избиха първите пъпки. С висока Т.

Елч, и аз съм със зверски запушен нос, такова нещо не ми се е случвало. Едвам спах през нощта, ужасно беше.

# 126
  • sofia
Аз мисля, че и Маринка е посетила страхотни места. Сигурно програмата им е била плътна. Впечатлена ли е много?
Аз да ви кажа от насъбраните емоции спя трудно.

# 127
Здравейте! Опрвяйте се всички бързо и малки и големи. Вики също малко със сополи по скоро на зад. Борим с цинабсин за сега има подобрение.
ние изкарахме страхотни почивни дне с приятели на брега на язовир тича. http://www.sianie.eu/
Утре на работа. Чакам с нетърпение 13, че брат ми се прибират със снахата за празниците.  Joy
Люба страхотни преживявания сте имали

# 128
  Heart Eyes Благодаря още веднъж на всички ви за хубавите пожелания.

Ние бяхме при мама за няколко дни - добре ни се отрази.

Скрит текст:

Скрит текст:
Sick това е ръчичката на Нати  smile3515 - тичайки с един балон се подпря на печката  ooooh! . Слава Богу повърхностно е.

Зая горкичкото , а и вие.... Hug

Тути много мило.

Люба кога минаха?

Елч бързо оздравяване - има едни капки - еуфорбиум - пият се - хомеопатични са и вълшебни.

Рал браво че сте по- добре.

Емили да ви минава леко и бързо  Hug

Здраве от нас.  Heart Eyes

# 129
Люба,  хареса ми. Така добре си го написала, че все едно и ние бяхме там. Simple Smile

За кооператива - мисля тази седмица да го оставям за по час-два.  До колкото съм разбрала идеята на кооператива е родителите да се редуват да гледат децата. И режимът е доста по-свободен. Родителят може да е при детето, колкото иска. Една приятелка си води детето 3 пъти в седмицата до обяд. (в друг кооп). При тях е задължително родителят да сготви 2 пъти в месеца.  Тук ги гледа една жена, понеже сега са малко малките деца, а за пролетната ваканция има и няколко по-големи. Като станат повече малките деца(след около месец няъкъде), ще дойдат още 2 жени. Така ми каза. Тук ще ми излиза по 4лв на час. Или 12 лв за половин ден (за около 5ч). Доста по-евтино е от градина, но  предполагам и в частните градини имат повече екстри.

Еми- опитвам се да обяснявам на Калоян, че всяко негово действие води до различни последствия. В смисъл, че ако не иска да направи нещо, трябва да очаква, че по-късно другият човек също може да откаже да свърши нещо, което той иска. Ако удари, трябва да е наясно, че може и него да го ударят. Така се опитвам да го убеждавам. Прилича малко на случая "Ако направиш еди-какво-си ще ти дам еди-какво-си", но мисля, че е по-добър подход.

# 130
  • В две тъмни очички
Рал, като чета за болестите, само да се оплача, че и аз леко започвам в точно тези филми да се вкарвам. Боли ме зверски гърлото, кашлям като магаре и главата яко ме цепи. Леко ме наболяват и гърдите и..... май ще се ходи на лекар. Не знам какъв е тоя вирус, ама на всеки следващ, който изкарвам все повтарям "Такъв вирус до сега не съм виждала"....а те все по-зле и по-зле и по-ужасни...
Владинка и тя с очичките се мъчи, кашля и тя сериозно. Та, скапана работа

Аз уж тъкмо приключих с изпитите и се оказа, че след 2 седмици започваме наново  ooooh!

Прекрасен ден, девойки! Прегръщам ви!

# 131
  • София
Фея, милият:(. Изглежда ужасно, добре че е повърхностно!
Свекърва ми си заминава другата седмица и колкото и да не ми се иска, Боян отива на ясла. Както ходеше спокоен, така последните пъти оказа страшна съпротива - рев, дърпане, истерии (което никога не прави) и го прибирахме супер омърлушен. И аз като съм убедена, че лелките са идиотки, но пък не мога да си позволя частна ясла, се чувствам мн. зле.
Иначе работа, вкъщи и чакане на събота да оставя децата при майка ми за няколко часа и да се видя с приятелки.
Бързо оздравяване на болните!

# 132
буби, голям съм мързел. поотпуши ми се носа и не правих инхалации. ама не че ми е минало, просто се мързьосвам Laughing Laughing Laughing

рал, ужас с тези настинки! главата сигурно те е боляла от синузита Sad аз най-добре знам какво е - и мен ме боли така главата поне венъж седмично Sad
бързо да се оправяте!

люба, УНГ-то, при което ходих каза да се въздържам от всякакви капки. каза в тежки моменти да кая сребърна вода, ама тя не помага грам, само оцветява Mr. Green Mr. Green Mr. Green
хайде, чакаме да кажеш как се чувстваш като работарка! Simple Smile
иначе амниоцентезата ми е на 22 април, има още мнооого време Sad

амнезия, аз оставям дара на бабите й чат-пат, нямаме кооператив наблизо.
сега се надявам да ни приемат в детска градина май месц, ама да видим. в тази връзка я ми дайте съвет - Дара е първа в списъка чакащи, има още 5 деца с нейния брой точки за общо 15 свободни места.Ккакъв е шансът да не я приемат? респ. възможно ли е според вас да се явят 10 връзкари? Принципно имам връзки, които мога да използвам, ама нали знаете моето мнение затова. Искам да си стане по нормалния начин.

емили, дано се оправя бързо и леко малкото Сам-че!
а на Маринката й завидях искрено! Искам и аз на екскурцияяяя!
ние с мм като типични стрелци сме изпаднали в екскурционна абстиненция Simple Smile този септември мислехме да ходим при едни приятели в САЩ на гости, но плановете малко се попромениха Laughing

аз да ви се похваля вчера намазах много готина шапка. Обожавам шапки! Принципно много ми отиват шапки, но от мързел не нося. Та, вчера намерих много готин шанд за шапки (за който се интересува в мол CCS e, долу при Пикадили, пичът сам ги прави, миналата година спечел награда за дизайнер на шапки на годината), шапките са уникалнииии. Решила съм да си взема още 2-3-5-10 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 133
Рал, супер изтощаващо нещо са болестите, оправяйте се!

Еми, много хвалеха Вирасут за мазане на пъпките. Аз нямам опит с варицелата, нито с кремчето, но съм запомнила, че бяха доволни от него. Бързо да му минава на Сами!

Фея, горкото Нати! Мажете с дефламол и да се оправя бързо ръчичката.  Peace

Бубе, ти много често боледуваш и то все тежко. Струва ми се, че ти е паднал явно доста имунитета и имаш нужда да се подсилиш някак. Мислила ли си по въпроса? А на Влади очетата как са? Тобрекс ли слагате?

Елч, ще ти се карам!  Mr. Green Стискам палци на Дара за градината!  Peace

# 134
Това ли заслужих за откровеността си?
Митаче, Митаче, не е лесен животът на стрелците! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт