Навън топло слънце грее - ОКТОМВРИйче в коремчето се смее - ТЕМА 5

• 22 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, мамчета и честит петък Simple Smile Най-любимият ми ден!
Shakazull, раннобудна както винаги  Hug
Повече няма да чета истории за раждането, не и на този етап...цяла нощ съм спала зле...едни неща сънувах...не си е работа  Whistling
на Борката Сестра Му, не се впечатлявай много и си пази нервите, ще имате невероятен сватбен ден и ще чакаме снимки  Hug

# 601
Добро утро, момичета  Hug

Как сте днес? Аз едвам станах от леглото тази сутрин, мноооого ми се спеше, пък и това време мрачно - още ме кара на сън Simple Smile

За раждането говорите - стига да няма медицински причини бих искала да раждам нормално.

Да ви напомня, че е време да пускаме анкета за име на новата тема Simple Smile Давам едно предложение, надявам се да се включите с още 3-4 и да пуснем анкета.

"Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче"

# 602
Just Smile, направо ги ядем тези теми...кога я изписахме  #Crazy
и те поздравявам, чудесно заглавие си измислила, страшно ми хареса  Hug

# 603
  • София
Мен още от рано рано ми е лошо  Cry Писна ми вече.Все си мислех,че 4-ти месец ще съм добре и доста енергична,но не.

# 604
Ами горе-долу на две седмици по една тема си хапваме  Laughing Много ме радва, че сме толкова активни  Wink

# 605
  bouquet  страхотно заглавие ще е! И на мен вече ми писна да ми се гади, аз даже и си повръщам всяка вечер към 8 Sick , вече направо съм отчаяна, нищо не ми се дояжда, нищо не ми се пие...ужасна работа...губя си живеца!

# 606
Страхотно заглавие, отсега гласувам за него Simple Smile
Аз пък все едно не съм бременна, ако не броим Тумбачето, което малко пречи.

# 607
то че ви е лошо и повръщате въобще си е гадно...ама и на нас дето все ни се яде и ядем също не ни е лесно.... Embarassed

# 608
Добро утро момичета    smile3507 На мен както винаги ми се спи. Гаденето и при мен не е отминало и лошото е, че се появява по всяко време на денонощието  Sick При всяко хапване треперя да не върна поръчката. Май за сега само таратор си хапвам смело и ми действа доста добре. Пфуу, кога ще свърши тази агония, да си се радваме спокойно на  тумбачетата  ooooh!

# 609
  • София
то че ви е лошо и повръщате въобще си е гадно...ама и на нас дето все ни се яде и ядем също не ни е лесно.... Embarassed
На мен и ми е лошо и ми се яде.Всички екстри  Mr. Green

# 610
Добро утро момичета...
Just Smile много ми харесва и на мен заглавието ,ама ми се струва,че докато разберем пола и ще изпишем и тая тема... hahaha
Борката Сестра Му значи ти си горе долу добре,при мен е хронично и си ги взимам по здравна каса.То не че със здравна каса много евтино,всеки месец по 40 лв.
Аз вчера какво ядене му дръпнах... ooooh! чак се уплаших.Пише,че 4 месец се увеличавал апетита...При мен също се появява гаденето от време на време,а тая умора и сънливост ,въобще не са ме пускали... Laughing Нямам търпение да мине и днес и утре да се наспа...

# 611
 Inkа, е те това си е пълна програма Shocked
6u6ulina, според мен заглавието на темата ще бъде напълно подходящо защото от другата седмица      по-напредналите ще са на преглед и ще има първи предположения, и тъкмо до като се изписва темата и останалите ще се включим  Hug

# 612
Аз съм петела на групата. Сутрин ще ви кукуригам за събуждане  Joy Joy Joy  hahaha
Заглавието много ми харесва, ама дано и някой друг поет предложи, та да имаме избор  Hug

# 613
Хайде момичета, дайте още поне 2 предложения и да гласуваме, че както сме се засили ей сега ще свърши темата  Laughing

# 614
Добро утро!
Колко много сте изписали от сутринта....
Аз рано, рано ходих да занеса резултатите от ФМ и БХС-то на моята лекарка и тя каза, че резултатите са супер, с което много ме зарадва  newsm44 .
После погледна снимките и каза, че продължавам с утрогестана в същите дози поне още 15-тина дена. Но това не е най лошото - понеже вече нещата се нормализират с разните зацапвания открихме ново двайсе. Вече не знам да се смея ли или да плача... Това е като шапката на илюзиониста - никога не знаеш какво ще изскочи от там.

Иначе относно раждането, ако зависи от мен искам нормално, но силно се съмнявам, че лекарите ще позволят и не смея да повдигна въпроса дори.

Общи условия

Активация на акаунт