Любители на Котки - тема 83

• 46 657
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Моя когато пишкаше от време на време където не трябва- старателно почиствах и после напръсквах  пода с препарат за прозорци. Ей, тази миризма не я понася и повече там не ходеше.

# 136
В тая връзка да питам кастрираните котки препикават ли? newsm78 Предполагам не. Нашият досега не е съграшавал, но ако се разгони /уж ще го кастрираме, но докато не го направим..../ Thinking...

# 137
  • Sofia
именно Thinking няколко пъти сложих резенчета лимон в китките и моята Суза отива, души ги и започва да ги закача с лапата newsm78 newsm78

# 138
Това е лошо. Нашият се потриса от миризмата. Sick Даже бяга от дъщеря ми, лосиона и за тяло бил с такъв аромат и като се намаже, иначе са си голяма любов. Heart Eyes

# 139
  • Sofia
еййййййййййййй, това е карък! Майка ми сега се обади, че котаната от днес започнала да й мърка, увива, търка и да си ближе... т.е подготвя се за разгонване пак, сега отмених часа за утре Shocked

# 140
Полина, за терасата - ние също сме с комарници, които диването отваря, по-скоро подрива отдолу, защото сме с френски прозорци и комарникът се отваря странично като на макара. Решението ни беше да обезопасим терасата с едни мрежи - но няма мрежи на цялата тераса, а само под преградите - той оттам минаваше. Та под наблюдение си стои на терасата.

# 141
Полина, за терасата - ние също сме с комарници, които диването отваря, по-скоро подрива отдолу, защото сме с френски прозорци и комарникът се отваря странично като на макара. Решението ни беше да обезопасим терасата с едни мрежи - но няма мрежи на цялата тераса, а само под преградите - той оттам минаваше. Та под наблюдение си стои на терасата.

При нас са просто первази. Излиза там. Досега все успяваме да го примамим обратно, но не ни се рискува и просто спряхме да отваряме прозорците. Замислих да ги вържа с нещо.

еййййййййййййй, това е карък! Майка ми сега се обади, че котаната от днес започнала да й мърка, увива, търка и да си ближе... т.е подготвя се за разгонване пак, сега отмених часа за утре Shocked

Аз не разбира много, но такъв проблем ли е? Все пак часът е бил за утре. newsm78 А котката даже не е разгонена все още. Rolling Eyes

# 142
  • Sofia
ветеринара препоръча да отменим, защото било по-сложно и скъпо, да изчакаме да й мине, т.е пак хапчета

# 143
ветеринара препоръча да отменим, защото било по-сложно и скъпо, да изчакаме да й мине, т.е пак хапчета

Ясно, разбрах. Късмет! Peace

# 144
Благодаря ви за отговорите.
addicted2U на 24 съм.Да знам наистина за хапчетата, че са много вредни.Сега започвам сериозно да обмислям варианта с кастрирането,мисля да се посъветвам със специалист и скоро да го направя.А до тогава се надявам да не ходи отново там.Ще потърся и такъв спрей утре и ново легенче за тоалетната.Но се чудех,че щом не е разгонена и пак ходи там до тоалетна дали няма да продължи да прави същото и след кастрацията.... newsm78  мисля да  сложа утре след като и купя новото легенче и в него и в старото от тоалетната но на различни места да са.Много е капризна само два пъти да се изпишка и докато не сменя цялата и тоалетна не иска да си ходи там....

# 145
suzana666, не знам защо помислих, че си по-малка (не че има лошо) Embarassed, може би защото спомена, че си се скарала с майка ти - аз съм с малко по-голяма от теб, обаче отдавна не живея с майка си и нямам възможност да се скарам с нея Mr. Green, което и ми липсва де...
Както и да е, пробвай различни неща-сменяй легенчето, мястото на тоалетната, където е пишкала трябва да се измие много добре, че те пишкат пак там, където им мирише, явно нещо не й харесва на мацата...но какво ли е то newsm78

# 146
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Спрете да си тъпчете животните с хапчета против разгонване! При женските водят до тумори, при мъжките до запушвания. Нали не искате да гледате как душичките издъхват в ръцете ви?!

suzana666, сложе в новата тоалетна друга постелка - например бентонит, а не силикон. Може просто да не харесва силикона. Също така е възможно да се опитва да сигнализира, че има здравословен проблем. Аз бих я завела на вет за изследвания на урина и кръв. Peace

polin_a, намери начин да ги вържеш комарниците! Щом се е научил да ги отваря нямаш друг вариант. От перваза може и да избяга и да падне. И в двата случая оставаш без котка и ако имаш късмет може да го намериш. Peace

# 147
  • град-държава

На същото мнение съм! Peace

# 148
  • София
Точно така! Хапчетата са ужсно вредни. По- добре се въоръжете с нерви и изчакайте да им мине или я кастрирайте. Едната си котка разгонена я кастрирах. Не помня да е било по - скъпо и сложно. Беше ми на двойна тарифа болничният престой /аз си ги оставям да нощуват там/, защото им я заведох след 22 часа, но не помня да се е оскъпявало заради разгонването.

# 149
Ако на на двор или на улицата и са кастрирани разгонени знам , че е проблем и то с фатален край , да не изпадам в подробности.

Общи условия

Активация на акаунт