Любители на Котки - тема 83

• 46 662
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Буденето през нощта наистина е малко неприятно-имах една такава маца, която въпреки това много обичах и много ми липсва Heart Eyes Сегашното ми коте се е научило веднага щом изгасим лампите да си ляга и не издава ни гък цяла вечер. А сутринта щом започнем да се разсъбуждаме с приятеля ми в леглото, Вики даже отива да си ляга другаде, защото я смущаваме с постоянното си въртене в леглото Grinning

# 181
Не съм имала коте, което да е много гушливо и да иска да ме ближе. Стейси и тя май е такава. Гушка се само вечер в леглото ни като заспива, но това трае около 2-3 минути. После се изнася върху завивката в зоната на краката ни и там до сутринта спи. Скоро не се е възползвала от уменията ми на портиер да отварям и затварям врати през нощта  Grinning

Ето я, малко пресни снимки. Има си нова къща от снощи. Веднага си я хареса! Предимството е, че е много лека и често прави разместване на местополжението ѝ  Laughing

Скрит текст:

# 182
  • София
Ох, ако бяха и моите такива цена нямаше да имат Heart Eyes А най - дразнещото е, че като ме събудят след 15 мин отиват да си спят. Само аз си стоя будна.

# 183
И нашия Монк през нощта не ни досажда. Не обича да се гуши и да спи при нас. Спи в моите крака или при дъщерята. Ако много му досаждаме с галенето просто става и се премества с 10 см. по-далече.

# 184
Impatiens, много е красива!

А нашият се разиграва вечер, точно когато всички лягаме. ooooh! То се започва едно препускане по ламината, все едно стадо коне бягат, едно гонене на топки, хамстера обикаля, докато го приспим, два часа може да минат. Спи на дъщеря ми на главата отгоре. Друго място не признава. Ако я няма, спи на завивките и. В спалнята ми не. Тя е основната му стопанка и затова.

# 185
Главният герой в историята не е коте, но все пак я споделям, защото има много сладки снимки: войник спасява катеричка като бебе и сега са неразделни ... дори и с котката му: http://www.manager.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82 … D1%87%D0%BA%D0%B0

# 186
Едната от сестрите ми има котка. Сиамска порода. Та аз ще ходя у тях тази седмица и се чудя дали да не купя някаква играчка на котката.. newsm78 Може ли да предложите?

# 187
Къде ходят до 00 катеричките. Кучетата и котките за това вярвам , че са най -популярни домашни глезанчовци, защото се учат да ходят по разпределение , за прасета и подобни , винаги съм се чудела. Иначе и във България ги има като питомци , спасени , и сега си ги гледат.

# 188
Много мило, addicted2U. Heart Eyes Много се радвам на такава разнородна любов.

Снежен облак, може да питаш сестра ти с какво обича да играе котката. Нашият например обича плюшени играчки, малки. Особено едни, които са с магнити и стоят на хладилника. Животинки разни. Прави и невъзможното да ги докопа и да ги влачи навсякъде.

# 189
Благодаря ти, polin_a. Тя има някакво топче вързано на дълъг конец и го дърпат и котката го гони. hahaha Мисля да му купя плюшена рибка. Laughing

# 190
Здравейте ! И аз ще си имам коте в понеделник и много се вълнувам. Горе долу знам за котките защото есента имах една но я откраднаха  и  толкова много плаках че сега взимам всички мерки- гледахме я на двора . Сега да ви попитам как да разбера че една котка ме харесва тоест по какви признаци. Освен уискас кой други храни са добри и какъв препарат да взема против бълхи и моля ако се сетите дайте още инфо!  Laughing

# 191
  • Пловдив
Нашата красавица спи на портмантото в коридора - от плюшена .....дълга възглавница за под врата(от онези които пазят от течение) и едно поларено одеоло съм и направила легълце, и тя си го харесва много. Понякога преди да си легна като я видя как сладко спи на дивана не ми се иска да я изнасям навън, но пък ме е страх, че ще се научи и разглези. Иначе като ни събуди в 6 часа, обикновено вече към 8 пак е полегнала на леглото си. Днес нали е събота - тати станал рано, малката му правила компания, но аз като се събудих, се беше излегнала в краката ми - върху юргана..

# 192
Стейси е станала истинска красавица, тази окраска е...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние си нямаме къщички, котанчовци стоят и дремят по столовете, на диваните и по леглата. Нашият е много кротък, само сутрин ме гризва леко, за да стана да го пусна да излезе, свикнала съм вече, лягам и пак заспивам, не ми пречи. Малче обаче нещо дразни дъщеря ми, щото редовно го изхвърля в коридора и по-късно си го прибира.

Кой каза Уискас? Уискас не е добра храна. Гранулите, които се продават в супермаркетите, са долнопробни. Оттам може само мека храна.

# 193
Да от опит го знам че стават само меки храни!!! Но все пак ще ми отговорите ли на въпросите?  Laughing

# 194
  • Варна
Като казахте къщички, моите си направиха апартаменти на гърба на меката мебел във всекидневната. tooth Crazy

Зад тъканта, която покрива дивана отзад, има едни отделения, като долапчета. Та скоро махнах тази тъкан, защото беше порядъчно раздрана от мацките. И се разпределят отзад в тези ниши, маймуните му с маймуни.

Общи условия

Активация на акаунт