Любители на Котки - тема 83

• 46 515
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Направо как и вие не се храните още на хапчета и как животните са оцелели до сега без менделеевата таблица в храната , то чудо да видим.

# 46
  • град-държава
Това минерали, витамини и пр. все хапчета и менделееви таблици, добрата новина е, че повечето оцеляват, въпреки нашите грижи  Wink.

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 08:14 от Vermilion`

# 47
  • Варна
Утре е 12 ден от кастрацията на Маги. Ще ходим да ѝ махат конците.
Разбира се, ако остане конец до утре. Whistling
На 10 ден конците бяха с един по-малко. Чисто премахнат от нея. На 11 ден-още един конец липсва-има миниатюрна дупчица. Остана един конец. Crazy

# 48
  • София и Морето от време на време
Хаха, Стейси, както върви може утре да няма конци за сваляне ...

# 49
Маги е много чевръста  Laughing Тя нали през цялото време беше без яка?

Стейси голямо спане и лежане му удари. Отслабна, има апетит, но яде малки количества. Не слагам яката, ближе се, но конците са на мястото си.
Да питам - какъв е белегът след операцията? Прави ми впечатление, че както са я зашили, няма да има плосък белег, а направо ще е релефно мястото. Ако е така, хич не ми харесва. Направо е набръчкана кожата там  Confused

# 50
  • София
Ели има почти незабележим белег, а е сфинкс, така че няма скрито покрито Wink Операцията й беше началото на декември. Пикси е късокосместа и нищо не виждам при нея. Ако търсиш специално следи, може и да намериш нещо, но наистина са много деликатни.

# 51
Отначало мястото е релефно, но след като зарастне не се забелязва. А и като й порастне козинката на Стейси, нито ще може да се види, нито да се напипа Peace

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 18:20 от addicted2U

# 52
Току-що прахме Лъки, след като ми "помогна" да садя едни цветя и предвид, че не е къпан от миналия март, взехме импулсивно решение (аз по принцип съм против, ама беше доста прашасъл милият), та сега му отворихме работа да се ближе. Да го похваля държа се геройски, нито е посягал да драска, нито нищо. Два пъти се опита да избяга от ваната, ама се държа мъжки и гък не каза дори на сешоара! Laughing

# 53
Честита баня на Лъки! Hug Laughing
Аз още не смея да изкъпя нашия, а ми се струва, че трябва newsm78
Мъжът ми го реши редовно, но ми се ще да му дръпна една баня.

Ей го на, много обича да спи в леглото на големия ми син Grinning

# 54
  • Варна
Хаха, Стейси, както върви може утре да няма конци за сваляне ...
Току що погледнах-конци няма! Sunglasses
За всеки случай ми се иска утре да я погледнат и да чуя: "всичко е наред".

Impatients, и на Магчо е изпъкнало на мястото на разреза. Така беше и при Женя и Мила. При тях не виждам, къде е бил разреза от козината. Но си спомням, че питах за нещо по-издуто при Мила-било пъпчето. Ей сега я "прегледах" Мила-същото напипвам.

Магито нямаше яка-явно към 10-я ден няма проблем да си махат конците. Преди това ако е дърпала, сигурно я е боляло и не е била настоятелна.

Смоуки пак изкара поза! Laughing

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 19:03 от Стейси Грей

# 55
Пъпчето е едно голичко кръгло местенце в средата на коремчето , където няма козинка. На моите напипвам къде им е бил разреза , и двете бяха с резорбиращи конци , но не е изпъкнало и от козината не личи .

# 56
Нашето момченце се възстанови напълно на 6-тия ден от кастрацията. В смисъл, че мина отокът, възвърна се розовият цвят, разрезите са чисти и със загладени ръбове. Сега остава пак да порасне козинка, за да ги закрие.
Мина, ура!

# 57
Много добре, радвам се за Малчо!

Мога да кажа, че едва днес Стейси си е вече Стейси Simple Smile
Върши обичайните за нея неща като скачане върху завивката сутринта и дебнене на крака, гонене на слънчеви зайчета, както и това да си поиска храна.

Благодаря за мненията за белезите - ще видим при нас как ще е. Все ми се струва, че няма как да се прибере. Като гледам разрезът е около 5 см, а набръчканото стърчи нагоре с поне половин сантиметър.

# 58
Здравейте,

Аз съм нова в темата, но с интерес ще ви следя!  Heart Eyes Ние имаме коте вече на около 7 месеца, едно сладурче персийче ( не съм убедена в породата, т.е дали е чист персиец, но това няма никакво значение). Котето е прекрасно, умно, сладко...НО явно се мисли за куче. От малък много хапе, мен най-много, от мъжа ми има страх, но мен ме гризе със злоба до кръв. Пробвах какъв ли не подход. Най-странното е, че аз го храня, аз го реша, аз се грижа за него. Като седнем да вечеряме първо за него отделям нещо вкусничко, да го почерпя, но.. дори се случи няколко пъти да ме хапе по лицето сутрин, докато спя. newsm78 И от време на време изпада в абсолютен бяс, тича напосоки и ръмжи. #Crazy
Иначе ми е красавец  Heart Eyes   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 59
Захир , добре дошла Hug Едва ли тя/той се мисли за куче-просто е коте с характер hahaha На моята й се карам, когато си играе по-грубо с мен, но в повечето случаи си ходя с изподрани ръце Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт