Любители на Котки - тема 83

• 46 513
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Здравейте,

след като отложихме часа за кастрация миналия Петък, дойде ред утре да я кастрираме-вета каза да не чакаме много, защото се разгонвала на 2 седмици заради дългия ден, та утре живот и здраве отиваме Tired
Само дето пак изпадам в паника, защото не съм се сблъсквала и ми е мъчно за нея Tired
Дано всичко е наред newsm78 newsm78 newsm78

# 451
Емили,ДАНО! Моята Зари още не е кастрирана. Sad

# 452
  • Sofia
Емили,ДАНО! Моята Зари още не е кастрирана. Sad

Ако питаш мен хич не ми се иска да й го причинявам, но наистина е най-добре за нея, така че давай напред Simple Smile

# 453
Здравейте! Това е моята пухкава Зара. Викаме и Зари. Тя е сибирска котка. Зари е на 1 годинка и 5 месеца. Много пухкава и добричка!
Емили,виж моята Зари!  Simple Smile

# 454
  • гр.Варна
pars,къде го водите на доктор?Дано се оправи по-бързо Лъки  Praynig
Моето Лъки се държи така,все едно не е кастриран  Rolling Eyes
Иска си разходката,уважи си плюшената играчка сутринта 2 пъти.Яде и пие вода,а нито е пишкал,нито е акал.Нормално ли е?
Водим го в кв.Галата при д-р Бисер Кръстев,понеже живеем в Ракитника ,а и съм доволна от него.Кучето ми също е негов дългогодишен пациент.  Simple Smile
Аз не си спомням след кастрирането да сме имали проблем с тоалетната.  newsm78 Защо не звъннеш на доктора ви ?

# 455
  • Sofia
Здравейте! Това е моята пухкава Зара. Викаме и Зари. Тя е сибирска котка. Зари е на 1 годинка и 5 месеца. Много пухкава и добричка!
Емили,виж моята Зари!  Simple Smile

Много е сладка, невероятна е Hug Hug Hug

# 456
Бисер Кръстев?! Shocked Помня,че кучето на братовчедка ми е при този доктор. Rolling Eyes Ама тяхното е смеска между немски шпиц и една друга порода,която забравих. Laughing

# 457
  • София
tyzarka, обезпокоително е, защото е след операция. И при хората се счита, че всичко е минало добре едва след като се свършат и двете работи. И все пак имай предвид, че след стрес много пъти стискат. Забелязала съм, че след пътуване Мъро не прави нищо почти денонощие. Най-добре се обади на ветеринаря.

emilyy, ще стискаме палци! Всичко ще е наред!  Hug

Зара е красавица с невероятни очи!  Heart Eyes

# 458
Благодаря ви,Емили и Таня!  Hug Още си е на диванчето. Не е мърдала.  Grinning

# 459
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Боже, каква красота!
Ами тя на годинка и пет месеца е вече голямка. Нали не даваш хапчета срещу разгонване, че са страшно вредни! Naughty

emilyy, ще стискаме палци.  fingerscrossed

tyzarka, хормоните не стихват веднага. А при някои калпазани меракът си остава, само патроните им са халосни. Laughing
Моят чичка Силвестър не е кастриран, но никога нищо не е налитал да оправя. Виж от маркиране не съм се отървала, но в къщи си шушукаме, че добичето ни е ... мека лапа.  Mr. Green Joy Joy

# 460
  • гр.Варна
Бисер Кръстев?! Shocked Помня,че кучето на братовчедка ми е при този доктор. Rolling Eyes Ама тяхното е смеска между немски шпиц и една друга порода,която забравих. Laughing
Е,тя и моята маймуна е мелезче,че много си я обичаме. Laughing

# 461
Профи,не и давам!!!   Wink Не съм и давала нищо срещу разгонване.

# 462
Зари ни е подарък от приятели!  Simple Smile Много си я обичаме!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
-------------------------------------------------------------------------------------
Някой знае ли защо във някои филми, котките са врагове на хората? #Crazy Защото Зари е едно дружелюбно и мило коте и изобщо не мисля,че ми е враг. newsm78 newsm78 newsm78  Grinning

# 463
  • Пловдив
Ами тогава какво спира след кастрирането?Само оплодителните способности ли?Притеснявам се,че не пишка.Е вие пък шал дайте му нещо по-така на момченцето  Laughing
Веси,Зара е разкошотия само за мачкане  Heart Eyes

След кастрирането спира маркирането (ако е маркирал), урината не мирише, не му влияе разгонването на уличните котки. За шала - ами той си го е избрал, от време на време отмъква по някой чорап.

В последните дни силно се увеличи броя на Лъки-тата в темата и на синеоките пуфкави красавици   bouquet

# 464
Зари е красавица  Heart Eyes

Радвам се, че нови котета има в темата и чакам с нетърпение следващата, защото ще има много данъци  Grinning

emilyy, стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт