Любители на Котки - тема 83

• 46 400
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
АБе това е така, обаче е занимавка. Само сурово месо приемам - тогава е евтино и лесно. Но питай ветът ми какво ще ти каже по въпроса - той ме прави на нищо при такива свежи идеи.

Хайде, лека нощ.  Embarassed

# 691
  • Sofia

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 10:58 от emilyy

# 692
Сузи явно вече е добре Simple Smile

Малко снимки Simple Smile

Скрит текст:
Слънчеви бани

Първо похапване на трева - не се справя обаче, само ги къса и разнася из апартамента

Разходка на терасата

Забравих да споделя едно видео с участието на енот, куче и котка - What Happens when you go to sleep!

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 09:12 от Impatiens

# 693
  • Viena
Мили мами,налага се да се местим и подаряваме котето ни,ето и линк,ако имате въпроси ,моля пишете..http://prodavalnik.com/podaryavam-persiysko-kote-i45678709

# 694
Мили мами,налага се да се местим и подаряваме котето ни,ето и линк,ако имате въпроси ,моля пишете..http://prodavalnik.com/podaryavam-persiysko-kote-i45678709

Защо не си го вземете и него и ако няма на кой да го дадеш , ще го изхвърлиш ли ?  Shocked

Имай предвид , че е добре да се даде на хора които ще го гледат ,а няма да препродадат или да ползват за разплод , както се случва с породисти . Пиши също дали е с ваксина и дали е кастрирано и тн.

# 695
  • Sofia
ох, много е сладко Hug Hug Hug Hug

# 696
  • Viena
Бях сигурна,че ще почнете да се заяждате,ако има как нямаше да го подарявам...и доста резервни варианта имам...просто търся най-добрите стопани.

# 697

Защо не си го вземете и него и ако няма на кой да го дадеш , ще го изхвърлиш ли ?  Shocked...

Ми сигурно нямат възможност да го гледат там.

Бях сигурна,че ще почнете да се заяждате...

Не обръщай внимание. Peace

# 698

Нострадамус шамари котката си:
- Тук ли ще пикаеш след малко ти бе, тука ли бе!

Един виц, който откраднах от темата с вицовете  Laughing

И малко снимки на моята сладуранка, която в момента чака бебета:

# 699
  • Be realistic - plan for a miracle.

Много е красив, ще разпространя линка - мои приятели в момента си търсят коте  Simple Smile

Искам най-добронамерено да те попитам нещо, ако искаш можеш да не ми отговаряш Simple Smile Но те питам от искрено любопитство, защото ми стана странно... Защо подарявате котето си, при положение, че не прави никакви бели (съдя от обявата ви, че дори и мебели не драска, което би било най-притеснително при местене в нов апартамент)? Интересно ми е какви са мотивите за подаряването на котето  Peace

# 700
the_lioness, навремето имах котка с почти същата окраска, която много обичах. Много ти е хубава Hug Ще чакам снимки на малките бебенца Heart Eyes

# 701
  • Sofia

Позволих си да го публикувам във Фейса и на приятели, надявам се да не ми се разсърдиш и току.що имах това питане-Здравей Емма! Много, много искам да взема това малко, сладко мишленце! Преди обаче да съм на 100% сигурна, искам да говоря с майка ми, която живее в Пловдив, за да я питам дали иска да го отглежда, защото там си имаме къща и мисля, че Принц ще е много щастлив там:-) Имаме огромен двор и той ще си се разхожда на воля, а вечер ще си спинка при нас:-)Пиша ти всичко това, защото ти може да не искаш той да има такъв бъдещ начин на живот. Пиши ми, дали си съгласна, а аз ще се свържа с майка ми.
Край на разговора

# 702

Позволих си да го публикувам във Фейса и на приятели, надявам се да не ми се разсърдиш и току.що имах това питане-Здравей Емма! Много, много искам да взема това малко, сладко мишленце! Преди обаче да съм на 100% сигурна, искам да говоря с майка ми, която живее в Пловдив, за да я питам дали иска да го отглежда, защото там си имаме къща и мисля, че Принц ще е много щастлив там:-) Имаме огромен двор и той ще си се разхожда на воля, а вечер ще си спинка при нас:-)Пиша ти всичко това, защото ти може да не искаш той да има такъв бъдещ начин на живот. Пиши ми, дали си съгласна, а аз ще се свържа с майка ми.
Край на разговора

Задължително искайте телефон на  майката да говорите лично с нея , а не чрез детето . За двор задължително кастрирано , защото има котешки спин , хламидия /предавани по полов път, от хламидията бебета се раждат с болни очи и ослепяват/ и доста се губят когато са разгонени . Лично за двор не бих дала, поне така го разбирам , едно за отглеждане у дома + излизане на двора, друго е отглеждане на двора и да се пуска и вътре  newsm78 или греша .

# 703
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
emilyy, радвам се за Сузи.  Heart Eyes Hug

janaa777 , ако наистина търсиш най-добрите стопани (все си мисля, че вие би трябвало да сте това), постави условия, на които искаш те да отговарят! Видях, че вече се предлагат баби с големи дворове. Извинявам се, ама това е далеч от моята представа за отглеждане на персиец. Просто пред очите ми изплува картинката как бабетка на 70, нахлузила галоши "търчи" из двора размахвайки бастуна си и се опитва да привика котанчо в обсега му заради поредната направена поразия от свободолюбивия чернушко. Той, не че нямаше да отиде при нея, щото с тиха стъпка към него се приближава съседския побойник и съперник в свалките на кварталните мацки, но пустата нересана козина така се е оплела в тела на лозите, че няма отскубване.  ooooh! Такива ми ти работи! Crossing Arms

Не мога да си представя как бабата ще пусне мърльо да спи при нея, след като цял ден е вилнял кой знае къде. За мен това изобщо не е животно, което трябва да се мотае по дворовете. Козината изисква поддръжка, за която не всеки е готов. Би трябвало да му се купува храна за персийци. Би трябвало да се кастрира. Щом е на 10 месеца най-вероятно точно сега е започнал с маркирането и вместо да се кастрира, с което проблемът ще се реши, се търси нов дом. Дано не това е причината.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 13:35 от profi_1

# 704
  • Viena
Да ще коригирам обявата,абсурдни предложение получавам ...с куриер ..или какво ли още не.

Общи условия

Активация на акаунт