Любители на Котки - тема 83

• 46 592
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
mamamishi , не се слага упойка, когато се махат конците. Става за не повече от минутка (поне при нас беше така) Hug

# 76
И аз днес купих РК. Също мисля да редувам с месо, сърчица и от време на време дроб. Проблема е как да го накарам да яде само сухата храна.

# 77
А защо трябва да яде само суха храна? Ако предпочита да яде домашно приготвена, може би му е по-вкусно? Peace

# 78
mamamishi , не се слага упойка, когато се махат конците. Става за не повече от минутка (поне при нас беше така) Hug
Благодаря ти Hug
Аз откакто го взехме след операцията съм го замислила това сваляне на конци...Трябва да се науча да слагам снимки тук и ще ви го покажа на мама котарунчето Laughing, така му викам аз.А в къщи моите мъже ме подиграват, защото е близо 6кг Мишо, бебето на мама Laughing

# 79
Сутрешна дрямка:

Следобедна дрямка:

# 80
Вела , голям е сладур  Heart Eyes

# 81
  • Пловдив
Тоя дремещия ако ми падне... Вела, погали го по шкембенцето.

# 82
Благодаря ти Hug
Аз откакто го взехме след операцията съм го замислила това сваляне на конци...Трябва да се науча да слагам снимки тук и ще ви го покажа на мама котарунчето Laughing, така му викам аз.А в къщи моите мъже ме подиграват, защото е близо 6кг Мишо, бебето на мама Laughing
С нетърпение чакам снимки! А за конците-дори са 20-30 секунди, не минута Wink

# 83
Сега ме шашнахте с тези конци - какви конци при котараци?!
Моите и двамата - безшевно.

# 84
  • София
При мен - едната госпожица безшевно, другата с конци.  Rolling Eyes И аз се учудих, не знам как преценяват кога какво. /всъщност мисля, че и останалите са били с шевове, но се разграждат сами/ .Някой ако знае и на мен ще ми е интересно да разбера.

# 85
Тоя дремещия ако ми падне... Вела, погали го по шкембенцето.

Много обича да го галим по шкембето. Mr. Green

# 86
Имали ли сте случаи на много стресирана от нов дом котка? Колко време ви отне докато се успокои и социализира? Знам, че е индивидуално, но ми е интересно статистически погледнато. Също дали стреса може да се дължи на направената скоро кастрация (женска котка)?

# 87
На нашето коте му трябваше 1 месец за 100% социализиране.
Вече не се плаши от кихането на мъжа ми/ децата още се стряскат/ Mr. Green
Не се плаши от миксера и разни други шумове. Даже като се карам на децата не се стряска.

Само още прахосмукачката му е враг. Като усети ,че ще я пускам и се крие. Ако не е успял да се скрие започва да и съска и бяга.

# 88
Не помня Стейси за колко време свикна с новия си дом, но не беше повече от седмица. Първите два-три дни бяха най-стресиращи за нея. Сещам се, че давах капки на Бах първия ден.

Ето я на третия ден от операцията - "наказана" с яката.
Скрит текст:

Семейна идилия  Grinning

# 89
Така, Монк от обяд ми е обявил гладна стачка. Laughing Сложила съм му суха храна, обаче той я подминава. Докога ще издържи? И кой ще се предаде пръв? Mr. Green

А защо трябва да яде само суха храна? Ако предпочита да яде домашно приготвена, може би му е по-вкусно? Peace

Като казвам само суха имам предвид ,че  давах на РК ,но смесена с пауч. Иначе не я поглежда. Ако може сутрин да давам суха , а вечер месо, мисля че ще е най добре.

Общи условия

Активация на акаунт