Любители на Котки - тема 83

• 46 448
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Бланка, къде е това оттатък? С всичко се свиква, мисля си, че ще свикнем и с новия облик на сайта. На мен ми е приятно да пиша и да ви чета, така че новата визия не ми е такъв проблем Crazy

# 16
addicted2U, Тaня, благодаря за успокоителните коментари  Hug

Ха, Мъро има симпатично шкембенце  Heart Eyes

Скрит текст:
Във връзка с новата визия - мисля, че в понеделник ще стартира, сега все още не я виждаме. Прочетох за доста промени, включващи шрифтове, центриране, аватари. Mamma писа, че са работили по визията с изцяло нов екип. Аз съм обнадеждена.
Ето и темата - Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

# 17
addicted2U, Тaня, благодаря за успокоителните коментари  Hug

Ха, Мъро има симпатично шкембенце  Heart Eyes

Скрит текст:
Във връзка с новата визия - мисля, че в понеделник ще стартира, сега все още не я виждаме. Прочетох за доста промени, включващи шрифтове, центриране, аватари. Mamma писа, че са работили по визията с изцяло нов екип. Аз съм обнадеждена.
Ето и темата - Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

Ох, пак ли нова визия, аман!

Много сладък този Хитлеро-Сталин! Големи фенове сме му  у нас.

Прекрасни котета имате момичета. Всички са толкова красиви.Само са за гушкане. Heart Eyes

Скоро не съм снимала нашия Монк, нямам време . Занимавам се с децата. Вчера ни нямаше цял ден. Третокласника трябваше на обяд да се прибере да обядва и да го нахрани. Сипал му два пауча. ooooh! А котето взело ,че ги изяло. Нещо напоследък го гони зверски глад и е вечно гладен. Но от днес е на режим. Храна давам през 3-4 часа. По малко. Станал е 2 кг. , а е само на 4 мес. и 10 дни.

# 18
  • София
И ние тук  Sunglasses

Таня, мерси за темата   bouquet

Хитлерчо е голям сладур  Mr. Green Hug

Няма да мирясат докато не въведат новата визия  #Cussing out

# 19
  • град-държава
...Сипал му два пауча. ooooh! А котето взело ,че ги изяло. Нещо напоследък го гони зверски глад и е вечно гладен. Но от днес е на режим. Храна давам през 3-4 часа. По малко. Станал е 2 кг. , а е само на 4 мес. и 10 дни.

Ако е постоянно гладен, напълно възможно е храната да не го засища. Чета ориентировъчно на паучовете на Хилс, 4 - 12 м. 3 - 5 пауча дневно, като един е 85гр.
Освен мокра храна, давате ли и друго?

Прекрасни, прекрасни пухчовци!  Heart Eyes

# 20
Аз ще ви развеселя със снимка на една истинска мацка , разкрасена чрез Тааз:

# 21
...Сипал му два пауча. ooooh! А котето взело ,че ги изяло. Нещо напоследък го гони зверски глад и е вечно гладен. Но от днес е на режим. Храна давам през 3-4 часа. По малко. Станал е 2 кг. , а е само на 4 мес. и 10 дни.

Ако е постоянно гладен, напълно възможно е храната да не го засища. Чета ориентировъчно на паучовете на Хилс, 4 - 12 м. 3 - 5 пауча дневно, като един е 85гр.
Освен мокра храна, давате ли и друго?

Прекрасни, прекрасни пухчовци!  Heart Eyes

И утре ще е на паучове. През седмицата беше на пилешки дробчета с ориз.Ще купя в понеделник сърчица и рибка да му сготвя. Давам и пилешко месо, много обича трътките, печените кожички и хрущяли. Само трътки дали се продават някъде? Яйце пробвах пак да дам, ми не ще.

# 22
  • Стара Загора

Здравейте, видях тази сутрин снимките на котето на броя Том,Хитлер, Сталин и не се сдържах да ви покажа нашият Макс. Окраската и козината му е почти  същата като на Том, като изключим мустаците Simple Smile
Имаме го от септември, сега е на около година, кастриран е, тежи около 5,5- 6кг .
Още снимки има в албума, ако на някой му се гледат Simple Smile.

http://tanyap.snimka.bg/family/razni2.125524.32842975

# 23
 И аз да покажа моят котак. Simple Smile Казва се Cinnamon (на български се превежда Канела, което звучи по-скоро женско, така че му викаме и Симеон). Вече е на 5 месеца. Накарах мъжа ми да отидем с колата до друг град на около 300 км, за да го вземем от тамошния приют, но напълно си заслужаваше!
Разбира се, вече успя да съсипе дивана и целите сме издрани, но е толкова сладък...
Уф, пристрастна съм - винаги съм обичала котки!

Ето и снимките:

# 24
tanya_p, в пералнята, на масата, под масата, в кошчето - винаги е фотогеничен Hug
Канела е по-сладък и от името си Blush
Раницата е готова, фаровете са пуснати Crazy:
Скрит текст:
Живеем в малък апартамент и когато няма място на простора, чаршафите съхнат върху някой стол... а Вики се усамотява отдолу Mr. Green:
Скрит текст:
И на леглото е удобно:
Скрит текст:

# 25
  • Варна
Добре дошъл на Симеон-Монка-Канелчо! Grinning

Загледах Магито сега- окраската на челото е такава, че все едно има разделен бретон. hahaha
Разбира се, няма мустаци-нали е дама! Flutter

Фаровеее! Joy

# 26
vela, виждала съм само трътки да продават, но рядко .

# 27
  • София
Добре дошли на Симеон, Макс и майките им!  Hug  Чудесни са!  Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha

Напомням, че има още 2-3 часа, в които мога да редактирам заглавния пост. Ако някой иска да го включа в списъка с любимците ни - сега му е времето.  Wink

# 28
  • град-държава

И утре ще е на паучове. През седмицата беше на пилешки дробчета с ориз.Ще купя в понеделник сърчица и рибка да му сготвя. Давам и пилешко месо, много обича трътките, печените кожички и хрущяли. Само трътки дали се продават някъде? Яйце пробвах пак да дам, ми не ще.

Според мен вместо да ограничаваш количеството на дажбата, изключи мазнините като основно - например едно хранене да се състои само от трътки или мазнините да са в по-голямо количество от чистото месо. Разбирам, че обича и не знам колко често даваш, но не е Ок.

# 29
Моето скромно мнение е, че при цената на пауча по-добре да се предпочете чисто месо.
Хем полезно, хем няма да затлъстява.

Ако е сурово месото, за 2 кг котка ще се изисква от 40 до 60 грама месо на ден.
При цена 6-7 лева за кг, това прави 40 ст на ден, по-малко от един пауч.
Аз си мисля, че паучът не засища.

И друго - тук "старите кучета" ме учиха, че няма дози и няма ограничения
при малки котки. Когато растат, те ядат понякога лъвски, но
трябва да им се дава и да не смята.
Не мисля, че има опасност от затлъстяване
на 4 месеца, че то е още бебе...

Общи условия

Активация на акаунт