Любители на Котки - тема 83

• 46 411
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.Варна
Здравейте,момичета.Лъки беше на системи в събота до 15 часа,температурата му беше 36.3.През нощта срещу неделя започна да пие водичка и да пишка в тоалетната.В неделя го водихме на инжекции и като се върна в къщи вече изглеждаше по-добре.Но на обяд започна да повръща ,след обяд пак.Изведнъж страшно много се влоши.Заведохме го снощи при док ,температурата пак му беше паднала -33.4.Докторът каза,че е много обезводнене,едва успя да му сложи системата.Оставихме го при него за през нощта и днес цял ден ще е под наблюдение.Към 9.30 ще проверя как е,точно се бяхме зарадвали, а то... Cry

# 601
  • Sofia
Здравейте,момичета.Лъки беше на системи в събота до 15 часа,температурата му беше 36.3.През нощта срещу неделя започна да пие водичка и да пишка в тоалетната.В неделя го водихме на инжекции и като се върна в къщи вече изглеждаше по-добре.Но на обяд започна да повръща ,след обяд пак.Изведнъж страшно много се влоши.Заведохме го снощи при док ,температурата пак му беше паднала -33.4.Докторът каза,че е много обезводнене,едва успя да му сложи системата.Оставихме го при него за през нощта и днес цял ден ще е под наблюдение.Към 9.30 ще проверя как е,точно се бяхме зарадвали, а то... Cry

Моля се да се оправи бързо и ще видиш, че скоро ще събере сили и ще се възстанови Hug Praynig

Моята Суза пак не иска да се храни и пие вода, не я насилвам вече, защото бяга от мен като попарена newsm78 Сега е сама, аз съм на работа и съм й оставила прясна вода, гранули и пауче, пък каквото й се хапва, ако въобще иска....надявам се днес да прояде, защото иначе трябва да я водя при вета, а това не е желателно след стреса, които преживя Tired

# 602
  • гр.Варна
emilyy ,доктора каза,че котките могат да изкарат без храна 20 дни.
Сега се обадих да проверя как е Лъки и док каза,че има 10 живота.  Simple Smile Сутринта го е посрещнал на крака и температурата му е вече 35.8.Но за съжаление вече има жълтеница,затова толкова му се е влошило състоянието и е повръщал вчера. Сега пак ще му включи система и ще му вземе кръв за изследване. Sad

# 603
  • София
Здравейте момичета,включвам се с едно питане.Мислим по въпроса да си вземем коте,ще ми се да е Британец,има ли някаква специфика при тази порода?Имам малко дете Mr. Green

бързо да се оправят домашните ви любимци Hug

# 604
  • София
Парс, какво му е на котето? Дано да се оправи Praynig

# 605
  • Sofia

ей така е по цял ден...

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 11:31 от emilyy

# 606
  • Пловдив
emilyy снимчицата поне при мен не се вижда.

# 607
  • гр.Варна
emilyy снимчицата поне при мен не се вижда.
И при мен.

# 608
pars, стискам палци и много го мисля Лъки, да знаеш  Hug

# 609
  • гр.Варна
DreamComeTrue ,благодаря ти.   bouquet
Към обяд пак ще звъня ,да видя какво е положението.  Praynig

# 610
  • Sofia
сега трябва да се вижда newsm78

# 611
  • гр.Варна
сега трябва да се вижда newsm78
Оооооооо,миличката. Желая ви бързо възстановяване.   bouquet Защо не звъннеш на док, за да се консултираш?

# 612
  • Sofia
ами вчера звънях и те казаха да изчакам и днес, да й давам смектата и спринцовка с вода....очаква се от днес да започне да се храни, макар и по-малко....просто искам, ако може да й съкратя ходенето до вета Cry

# 613
  • гр.Варна
Щом така са ти казали,изчакай.  Peace

# 614
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
pars,  Hug продължавам да стискам палчета за белушкото ти. Кръвните изследвания могат да покажат какво точно става с организма и ветът ще може да предприеме точното лечение. Дано всичко да се оправи!  fingerscrossed

emilyy, аз не разбрах защо даваш на Сузи смекта. newsm78 Много мекичка изглежда на снимката.  Heart Eyes Ако ти е притеснено и виждаш, че състоянието й не е добро, по-добре я заведи на ветеринар. Вярно, че е стресиращо, но ако нещо не е наред като я пазиш в къщи, как, и по-важно кога ще разбереш какво й има. Все пак да видим днес, като си е самичка, дали няма да хапне и пийне нещо.  Peace Стискам палчета и за нея.  fingerscrossed 

Общи условия

Активация на акаунт