Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 758
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро и от мен!

Пролет със топлината си, със слънцето ... донесе нови вируси...

Миленка тръгна на училище подсмърчайки и каза, че й боли гърлото...
Петьо е само с хремата...
Кантара се върна на изходната точка... Cry, напразно се зарадвах вчера ...

Хортензия
, дано по-бързо да се справиш с кризата... да спрат поне да повръщат... Оздравявайте!

Джейми, благодаря за кафенцето и закуската...

Смърфи, ще чакам снимките, изгледах филмчето... Красиво е.

Моренка, в нашето училище има подготвителната група, децата на 5 и 6гг за заедно. Някои пускат децата от 6г първи клас, но другите повтарят още една година Peace

Калинка, годината при децата наистина има голямо значение...

Ма ко, аз усещам миризмата на УФСЪ и на коза... колкото и да е хубаво сиренето, колкото й да е слъпо.... нИ моА а го вкуся...

Хапнах и пийнах... без пари не излизам - изпълнявам ритуала Laughing
Честито БЛАГОВЕЩЕНИЕ!!!

# 181
Добро Ютро!

Честито Благовещение!

.....Поверието е да се излиза от къщи задължително сит и с пари в джоба Simple Smile

Мерси за предупреждението

Ей сега отивам да хапна нещо....Тамън бях решила да не закусвам,ама щом си рекла няма да е днес незкусването ми  hahaha Laughing

# 182
  • София
Мастърче Hug

# 183
Привет!
Лус,ще мръдне кантара.Те и преди са ти казали ,че тялото свиква.
Много болнички,бързо да оздравяват.
Марче,супер разказ.
При нас тепърва ще започва дъждът-черно небе и силен вятър.
Липсващия зъб не ме боли,само отвреме навреме ме стяга местото,като отворя повече уста или нещо твърдо хапна.
Вчера бях на интервю за работа.Надявам се другата седмица да има развитие в моя полза.
Нощни,видях ви вчера във Варна.Минах с кола покрай теб и децата,но не можах да реагирам,щото в първия момент не можах да се сетя откъде си ми позната. Embarassed Точно до Landmark  пресичахте.Другия път ако имам път към Варна ще ти пиша предварително.
Отивам  да закусвам  Hug

# 184
Добро утро.
Много е мрачно тук, ръми и ми е едно такова мързеливо...Иде ми да се завия с едно одеяло, да си хвана книжката и така да откарам до довечера.
Честито Благовещение!
Ще ви помоля тия дни да стискате здраво палци. Като стане (дано  Praynig Praynig Praynig ), ще ви споделя за какво иде реч.

# 185
  • при късмета
Добро утро,
Честито Благовещение!
Джейми, мерси и аз за препоръката
Вио, стискам всички възможни палци, че и показалци
Хортензия, оправяйте се
Смърфи, много обичам да разказваш за някоя ексурзия, като екскурзовод си. Ще чакам и другите снимки. По вашите места има много за разглеждане
Ние пак спахме до 8.30. Като сменят времето как ще ставаза градина това дете.
Уж нищо му няма а е умърлушен нещо. Ставам, че е време за АБ
Хубав празничен ден на всички  Hug

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 09:40 от ма ко

# 186
Добро утро   bouquet
Джейми благодаря за кафенцето и напомнянето   bouquet
Хортензия бързо оздравяване на дечицата  Hug
Смърфи картичката е брилянтна! Голяма красота си видяла и невероятна екскурзия! Това са предимствата да поживееш някъде за известно време - с почивки да разгледаш, да се насладиш на впечатления и отново следващото предизвикателство. Да се гмурнеш в чуждата култура. Когато е екскурзия, за кратко време се гледат много неща и нямаш време да ги осмислиш.
Лус  Hug
Мастър, Бонболина   bouquet
Вио повярвай и ще се случи  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Ма ко спете докато можете  Joy
И тук ръми и е мрачно - мятаме гумените ботуши и дъждобраните и хуквам на сутрешната разходка да водя малкия на училище и да разведа кучо  Joy
Усмихнат ден   bouquet

# 187
  • София
 Simple Smile Здравейте!
Преди да яхна прахосмукачката се отбивам при вас за малко.
Хортензия, дано се оправят девойките бързо! Hug
Марче, ще ти хареса там. Ма, мола ти се, не обевай високи токчета като идеш, че нема да можеш да вървиш. Heart Eyes има и кончета, може да пояздиш. Laughing
Моренка, дано не го приемаш като намеса, обаче исках да ти напиша нещо за сирената в Кауфланд. Цените, специално на сирената там, са страшно завишени, ама говоря за 30-40 процента поне. Имат си някакви врътки тая верига магазини. Наши много близки семейни приятели имат хранителен магазин. Та, отивам аз веднъж там при тях и гледам- сирене Родопея на цена няма и  8лв. Бре, викам, аз о Кауфланд го купувам на 10лв. Та ми обясни жената, доставчикът на Родопея и казал как и на нея, и в Кауфланд го дават на една и съща доставна цена. Тя си слага надценка примерно 10 процента, а там - 30 процента.  
Та, идеята ми е, виж провери това сирене , което харесвате, дали другаде го няма на по-ниски цени. Сигурно си го направила , де, ама аз така - да си кажа. Hug
 Аз купувам сирене от Млечната къща, има няколко български сирена, които много ни харесват, на цени от 7,50 до 10лв, краве сирене имам предвид. И кашкавал си вземам оттам на цена около 12лв, чуден е.

Я да ви попитам- ММ има рожден ден след няколко дни. Поканили сме този път роднини, досега все с приятели сме празнували. Ще бъдем вкъщи и мисля меню. Та, ако някоя от вас ми каже - яла съм веднъж пълнени яйца, ама не знам с какво. Нарязани наполовина, жълтъкът объркан с нещо, вероятно извара или друго...дайде някаква изпитана такава рецепта.
Пилешките пържоли ще ги мариновам от предната вечер. Искам да ги опека в йената с топено сирене, но последния път не помня марката сирене, ама при печенето стана едно такова като на трохички, беше адски вкусно, но на вид не ми хареса. Вие как ги правите?

# 188
  • Sofia
Честито Благовещение!

Люска, това имах предвид, на малко места са отделни групи 5 и 6 годишни. В нашето у-ще е така и поне по миналата година, когато бше на 5г.  Гушкан, то беше единственото такова за цялата община, а нашата - Витоша, е голяма.  ooooh!  Пък ние тогава се пробвахме в кварталното ни на 3мин. път пеша, но там бяха смесени. В сегашното ни у-ще 5 годишните ползват две стаи - активна и спална.

Смърфи, уморително, но явно хубаво е било. Картичката разбира се е красота!  Hug

Мушкат, да оздравявате!  Hug

Валенце, каква ти намеса...  Hug
Но в наше "село" няма избор, в малките, квартални магазинчета купуваме дребни неща и много рядко (най вече мая Юва си взимам Grinning). И без това в различните вериги ходим за различни неща, не става да пазаруваме е един магазин, та да тръгна и да издирвам някой продукт... безнзинът ще компенсира цената.  ooooh! Всичките магазини са ни на разстояние път с кола.

Много е мрачно тук, ръми и ми е едно такова мързеливо...Иде ми да се завия с едно одеяло, да си хвана книжката и така да откарам до довечера.
Каква идилия, Вио...  Crazy  
Късмет, да стане, както ги искаш да бъде!  newsm10

Гледам в темата за смяната на визията, снимки на новата и да ви кажа поносима ми се вижда. Карам си на старата, докато имам избор/изчистят бъговете.

Хубав ден, момичета!  Grinning

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 10:56 от Morena

# 189
Аз си карам със старата визия, надявам се още дълго време да я има тая опция...Иначе новата визия ми е малко странна, не знам как ще свикна  ooooh!

# 190
  • Sofia
Вио, дълго няма да е, за съжаление.  Thinking

# 191
Не смогвам да бърша, пера, бутам свещички. Излязох да изпуша една, преди аз да съм изпушила.

# 192
  • при късмета
И тук се смрачи, а с шефа трябва да отидем за малко до центъра  Tired
За пореден път стигам до извода, че не цената прави качеството и е определяща за нещо. Цената я определя, не качеството на продукта а прекупвачите. Които пък от своя страна нямат нищо общо с производството. Там откъдето взимам сиренето, магазинчето предлага продукти само на тази мандра и нищо друго. Съответно за това са такива цените, защото не е минало през 3 прекупвачи, които са си качили цената по няколко пъти, процент печалба.
С пилешкото и яйцата е същото. Взимам от костинбродската ферма. Цяло пиле е на цена 4 лв. за кг., бутчета 4.20лв., филе 9 и нещо. А яйцата имат различна цена за различните размери. Най-големите са на 24 ст., а не се побират на мястото за яйца в хладилника. И са толкова пресни, че трябва поне 2 седмици да ги държа, че да започнат да се белят като са сварени, иначе не става.
Не на всякъде обаче има фирмени магазинчета.

Шефа ме е строил на връщане от центъра да ходим до KFC. Ще взима една голяма кофа и това ще е вечерята със супата топчета.
Трябва да го накарам да обядва, че пак нищо не яде на закуска  #Cussing out

Вчера ми изглеждаше различно в темите. Сега съм със страта визия изцяло. Да вземат да спрат накрая

Ако някой има път към центъра, сигурно около 14.00 ч. ще сме на градинката на народния театър. То в центъра май никой нямаше  newsm78

# 193
Здравейте,мили мои. Да се разпиша, че ви изгубих дирите. Не съм ви забравила, просто нямам време. Бебо е все по-активен, не се спира за минута, не знам откъде взема толкова енергия. Днес е мрачно и влажно и сме си вкъщи. Варя тиква за пюрета и реших да ви нагледам.
Болните да оздравяват бързо. Не се свършиха вирусите тази година.
За всички  Hug

# 194
Ста-диHug
Хортензия, бързо да се оправят принцесите  Praynig
Ма ко, и Ванко ми прави някакви въртели с това ядене, направо откачам понякога. А не е злояд, просто като реши, че няма да яде - не яде. После е крив, щото е гладен, а е гладен, щото е крив и не ще да яде. Параграф 22 сме с това ядене, надявам се да го израстем в най - скоро време, че не си е работа  Crazy
Моята коса нещо започна да капе ужасно. Предполагам че е от смяната на сезоните, плюс някаква реакция от бременността, раждането и кърменето накуп  Rolling Eyes Ей сега излизам от банята, направо с шепите пада...Не знам дали мога да пия или да се мажа с нещо предвид кърменето, я кажете ако знаете. Или пък ще отмине и ще спре да пада от само себе си... Нощни ако чете, да помага. Моренка и тя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт