Мисти, започнах 90 дневната преди два месеца и смъкнах 6 кг, като не съм твърде последователна. Целта ми беше да не ям всеки ден сладко и тесто, защото къде от лакомия, къде от депресивни мисли се тъпчех с тях. Сега покрай гадния бацил смъкнах другите 1,5-2кг., но това ми е ненормално сваляне. Иначе съм си желирана, защото не спортувам. От 90-дневната не съм правила воден ден, ям си до наяждане, ям хлаб Вита или Бонус, на плодовия ден, за да не примра от глад ям банани, сурови ядки, зеленчуци, било то на грил, сач или салата. Не си давам много зор, защото гладна не мога да стоя, а и кърмя, а заради дебелия си задник, не бих рискувала да спра и да лиша детето от нещо важно за него. Чакам да се възстановя от разбълникването на стомаха и да изкарам и третия месец. Ако след това задържа, ще е супер, но ще видим. Иска ми се за РД на детето да изглеждам поне по-нормало.
Мъхче, проходилката на Юли е Motorace на Cangaroo, втора ръка от продавалника за 70лв. Има 4 колелца, които се въртят на 360 градуса, тежи около 6кг. Юли се движи с нея по колим, но обикновен вълнен. Качвала съм го в проходилка на Мони, с 8 големи двойни колела, силиконови, тя е много по-лека, с нея се движи без проблем по Shaggy килим. Мисля, е е доста проходима. Проблема при нея е, че самата седалка е много тънка точно между крачетата и му протри, и зачерви.
Близначе, да не завъдихте въшки, че подстригахте Боци?

Орхид, честито зъбче!