Юлски бебета 2013 - тема 18

• 24 984
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
 kaffeetrmker_2

И тази нощ го играх държачка на биберон. Половината нощ я прекарах над леглото на Боцик да му държа бибата. То аман вече. Накрая ще му я махна съвсем и да се оправя  Crossing Arms

Мисти, за килата и аз се примирих. Реших, че просто не е дошло времето . Сестра ми отслабна доста, обаче и направиха хранителен режим и ходи на фитнес. Де у мен време (и пари) за фитнес. Отдавна съм се убедила, че здравословното хранене е скъпо начинание.

Агнес, освен пъпките да са от нещо "вътрешно".  Аз не мажа с нищо, ама Боци никога не с е обривал де.

Да ви кажа поредната щуротия която чух. Този път от ММ и сестра му. Не се празнувало една годинка на бебе, не било на хубаво. Така , както не се празнувал 40-ти рожден ден, същото било и с първата годинка на бебето  Shocked Вчера такъв скандал му спретнах.....нямало да празнуваме на Боци първия рожден ден, щото видиш ли имало такова поверие. Изтъпях. Казах му, че аз подобна глупост за пръв път чувам и отказвам да я приема. И че той ако иска да не празнува, но аз непременно ще го направя. Вечерта чувам същото и от сестра му.  Shocked Попитах я какво е основанието за това меко казано малоумно твърдение? Поисках да ми даде конкретни, нАучни и всякакви факти защо това не се прави. Нямало такива. Такова било поверието.  ooooh! Всички около нея така и били казали. Е хубаво, викам, ама всички около мен пък казват обратното. И ко праим?
Еми не мога. Не мога бе.....Нервите ми кипват от подобни малоумни поверия, а по-лошото е че ти си вярват.  #Cussing out

# 91
Ха-ха, аз това от форума го научих. Има такива оплаквания, суеверни хора не празнували първи РД... Около мен на всички деца им празнуваха първи РД, че някои даже с по 40 човека на ресторант и не, не е било кръщене, само РД. Рядко срещано е това суеверие, но явно го има. Ако не беше форума нямаше да знам. Ние ще празнуваме със сигурност. Само не знам как  Thinking

# 92
Пине, мен това ме изкара извън нерви. А хората, които вярват в подобни глупости, ми иде да смачкам от бой.  #2gunfire

Иначе имало е и тука тема по тоз така важен казус:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=210060.135

# 93
  • Перник
Добро утро. Днес се понаспахме, яде в 6,30 и заспа почти веднага. Станахме чаааак в 8 часа  Mr. Green
Кати честито и от мен. Дано всичко мине както трябва
Wwwaz много неприятно. Знам как боли ухо и направо не ви завиждам. Дано се оправите по-бързо  Praynig
Агнес как е обрива. Повече голичък да стои Ого и миене само с вода, без никакви мазила. Аз така съм правила и помогна при нас

Бяхме на консултация миналата седмица. Измери го същите 8,200кг (не вярвам щото той много мърдаше на кантара) и 70см (+1) Фонтанелата почти се е затворила, остава и много малко

Я бързо да си казва без бой, коя Варненка е спечелила шестицата от тотото

За непразнуването на първия РД и аз съм го чувала. Явно е от нашия край това суеверие и беше свързано нещо с умрелите хора, но незнам какво точно беше

# 94
Добро утро   Mr. Green
Кати, честито, дано след прегледа пак да се похвалиш  Hug
Аз се грижа много добре за моите килограми дори съм качила един килограм за последните 2 дни  Confused
Ние рожден ден ще направим (живот и здраве), който е суеверен да не идва, за мен това са глупости  Peace

# 95
Момичета моето дете не иска пък да яде никакви плодови пюрета,както и не иска да пие сокове.Правя й ,но не.Банан също много не яде.Иначе някои като седне на нмасата да яде и тя е с него и само отваря устата-има много голямо желание да яде нашата кухня Simple SmileИначе аз вече и давах пилешка супа и да ви кажа я яде с охота!На последната конслултация беше:7.850кг,69см.Все още се събужда да яде през нощта Sad

# 96
Баничарке, все забравям да ти кажа, че ежедневно си освежавам настроението като се сетя, как на твоята Дара очите ѝ ставали на балтонски копчета, като види попарата  Joy  Тя и моята е така, обича я  Mr. Green  Ама такова сравнение не бих се сетила  Simple Smile

# 97
Само това суеверие не бях чувала - да не се празнува първи РД  Shocked . Покрая моята свеки съм слушала какви ли не глупости, но това... Ние също ще празнуваме, не знам точно как все още.

# 98
Кате, тихичко честито и от мен !

ввваз, бързо да се оправя ушенцето!

И на Ого да минава обрива! Браво за добрите оценки, Агнес.

Мен хем ме е яд, че прекъснах, хем не знам как щях да уча за изпити.

Ние изкарахме най-кошмарната нощ от като се е родила. Рев през 40 мин. до към 1ч. Взех я при нас. Спя да реве, но започна да се върти да се намести. Гази ме и си слага главичката на гърдите ми, уж заспива. И след няколко минути пак започва да шава, завърта се към баща си да го гушка. И така до 3ч. Мм се изнесе в хола, а тя най-накрая заспа с крака в лицето ми. 6 часа се беше наспала  Tired
Правя й пилешка супа и ще излезем малко. Дано да спи след обяд, че и аз да легна, а мм не знам как ще изкара на работа.

Ето, пак дойде да се гушка, какво й става, да не я боли нещо?!

# 99
Здравейте момичета  Hug,
Не съм влизала тези дни, а ето че и нова тема има . Бяхме у майка ми събота и неделя. Тя ходи на тиймбилдинг ,а аз да гледам баба ( на легло, памперси и т.н. ) . Много лоша работа.

Иначе сме добре , Дари е на градина, Василена спи сега , а по обяд ще я водя с мен на зъболекар. Този път обаче ще я мушна в слинга,че с количката ми е трудно .

Да се "похваля " - сутринта избълвах на мъжо част от нещата, които ме тормозят . Не ми издържаха нервите и си казах. Дано малко се позамисли  Thinking

Това е засега от мен, хубав ден и много усмивки ви желая   bouquet

# 100
Пине, тя Дара малко неща ги гледа по този начин, за попарата обаче от зор да се докопа до нея ще проговори и ще проходи. То е едно ръмжене, едно кокорене и ще изкърти стола от мерак  hahaha

# 101
Добро утро food010 и от нас. Преместихме на беба леглото в нейната стая. Тя  досега не е изкарвала цяла нощ в нейното креватче, но мм като му хрумне нещо и зор да размести всичко. Сега беба спи за първи път в "детската". Но нощем съм свикнала да е до мен/ в нашето легло/ ,да гледам дали е завита  Crazy ,биберона да е на точното място.Не знам защо,но се усещам много залепена за нея. Знам ,че трябва да си свикне сама в легълцето, но ми е едно мъчно Confused...Оплаках се.
Тя вече почти не пълзи, а седи, придърпва се с ръце и влачи дупето след нея  Grinning.доста по-бърза е така и де що кабел има, веднага бърза да го издърпа.
Беби май май вече е 9 кг, след седмица най-много 2 ще ходя да я меря. Яде всичко и винаги, когато  свърши реве  ooooh!.
Аз с диетата съм доникъде. Ядох 5 дена кафяв ориз.Нищо , ама нищо.Уж детоксикация , отслабване...Глад и запек,нищо повече.
Хубав ден от нас  отивам prostor

# 102
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Привет! Hug
Агнес аз на Кирето дупето го оправих с миене със смрадлика,но много малко повече вода и с едно правено кремче,което ползвам и досега.При него май се получава от запарване  Thinking но с тези памперси няма как.Ето сега като се позатопли времето и пак му избиха.Но с това кремче за два дни изчезна всичко.
murmeli а тя спи ли си самичка или се будеше?
Лили какво стана на Дари с ушето?
Дени бързичко да се оправяш ти,а Юли е много сладък  Hug.
Днес ще карам количката на Кирето за ремонт.Оказа се,че все още е в гаранция.Дано да я оправят.Може да е тежка и стар модел,но благодарение на нея не сме пропуснали ден навън независимо дали вали,духа и колко е студено.
Тези дни ми е много сдухано  Sad.
Скрит текст:
Моята приятелка,която има рак отново има активност.Този път черния дроб и тила,а уж всичко беше отминало и трябваше да прави само контроли.Същото се оказа и с една друга моя приятелка на която детенцето е болно.Все млади хора беееееееее.........

# 103
Днес е ветровито, и ще пропусна излизането, та ще досадя малко тук.
За рожденият ден, преди няколко дни и аз чух нещо от сорта - празнувало се, но не се палело свещичка на тортата, че се свързвало със свещичката за умрелите  Shocked
Лили браво за смелостта, аз още не съм я насъбрала, че това значи да се караме, и той пак да каже, че не знае какво искам  Confused
Николова  не знам какъв е проблема?! Моето дете също не пие сокове, но те не са и толкова полезни, така че много важно. Опитваш с различни плодови пюрета, все някое ще хареса, аз ги мешам с кашата привечер/следобяд. Банан голямата ми дъщеря и до днес не яде, имам приятелка, която също не обича, миришело им на гадно. Еми като не иска, няма да даваш.
Ани това е ужасно  Hug дано се оправят, че е ужасно, когато става въпрос за млади хора  Praynig

# 104
Ох, ми тя нали свещичката е шаренка, детска, с цифричка...не е от ония гробарските...Абе тъпотия, какво да кажа...

Аз водих Калина на лекар за кожата. Започна вече да кърви по свивките и хем я боли, хем я чеше много. По целия гръб е така. Докторката каза, че е от храненето. Като и казах с какво предимно се храни, щеше да се гръмне жената. Само чипсове, снаксове, шоколади и вафли. А на баща и коронния номер - да я изхранва с Мак Доналдс. При това положение няма защо да се чудя, че кожата реагира. Изписа мехлем и тотална забрана на боклуците. Ама как ще стане, като в училище не мога да знам какво яде и кой с какво я черпи  Rolling Eyes

Боценко заспа и аз отивам да чистя и да мия чинии  1dishes

Лек и прекрасен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт