Юлски бебета 2013 - тема 18

• 24 988
  • 720
  •   2
Отговори
# 105
  • Перник
И при нас духа много силен вятър и няма да излизаме. Даже и слънце никакво няма
Ани много неприятно  Confused Дане се оправи приятелката ти  Praynig
Мурмели дано свикне да си спи самостоятелно

На мен ми направиха мечешка услуга, като ми дадоха количка. Много е разнебитена, скърца, не е удобна на Ицо, предните колела не се движат както трябва. Лошото е, че незнам дали няма да се обиди ако и я върна. Гледам в Продавалник сега летни харесах 2 на Чиполино- Омния и Суифт. Чудя се коя да взема. Няма да я ползвам подарената, но трябва да измислям някакво оправдание за пред нея

# 106
Руми, ако след ползването трябва да я върнеш така или иначе, кажи, че сте нмерили друга много изгодно и предпочитате да си е ваша, вместо да носиш отгоеорност за чужда и така.

# 107
Боже , Ани, много неприятно.В такива моменти ,ми иде да си хвърля на себе си един бой задето мрънкам за глупости. Дано се оправи приятелката ти
  Hug

# 108
murmeli а тя спи ли си самичка или се будеше?
Не се буди , много рядко към 5-6 ч сутринта заради биберона,но към 22.30-23.30 се поразбужда и пие АМ.
Спи предимно между нас с баща и ,на спалнята.И просто ще ми липсва  Blush....Както и да е ,аз много обичам да я гушкам,превръщам се в обсебваща майка.

# 109
Здравейте и от мен. И на нас ни се очертава стоене вкъщи днес. Вали като из ведро и много духа.

Ввваз, бързо оправяне!  Hug

Руме, разбирам те отлично. Една моя позната така напираше да ми дава количката си (лятната) като споменах, че се разглеждам. А нейната си беше скърцаща и разнебитена още преди 2- 3 години като я ползваше. Знам, че беше трета употреба, т.е. ние ще сме четвъртите. На ММ му светнаха очичките като чу, но аз и отказах. Може и да ми се обиди, не знам. Е, не мога пък! Едно дете гледам и съм по цял ден с тая количка. Искам нещо и втора употреба да е, да е запазено и да ми е удобно. Непременно измисли нещо, я че някоя друга приятелка ти е дала своята, я че вашите са ви подарили нова, ако купуваш нова.

Лили, браво и от мен за смелостта! На мен фитила ми в къс и на ММ почти нищо не му спестявам. Той си е виновен, такава ме е взел, ще ме трае.

Николова, все едно за нас пишеш. Казват да не ги насилваме децата и аз не насилвам. Чета как на другите децата ядат по 200г. Моят яде по 50- 80. Единствено на обяд успявам да го излъжа с по 100- 120. Вода и сок не пие. Това мисля, че е от шишетата. Давам с лъжичка и така пие, но нищожно количество- по 20- 30 грама. И на гърда взе да стои по- малко. Зъби ли са, какво е, не зная. А, и предпочита зеленчуковите пред плодовите пюрета. А и аз, и баща му налитаме на сладко!

Ани, моя много близка приятелка имаше такива проблеми преди години и се оправи. Стискам палци и твоята да се оправи. Толкова млади хора! Тровят ли ни, какво е, но хората все повече заболяват. Въпреки че уж стандарта на живот се вдига. Не е нормално!

Мурмели, дано скоро да свикне да спи отделно малкото човече.  Hug за теб ще е по- трудно да свикнеш, но казват, че в дългосрочен план ще ви е много по- добре. ММ също ме натиска да го отделяме от нас, а на мен сърцето ми се свива...

Агнес, иди да го види за всеки случай вашата докторка. Ние имахме подобен проблем като се роди. Аз мислех, че е от памперсите. Оказа се, че е гъбична инфекция, причинена от същата бактерия, която причинява млечница. Оправи се с канестен крем.

Лъки, да не я мъчат зъби? Нашият също е много нервен и спи по- малко както през деня, така и през нощта. Обвинявам зъбите. Нощем става и да прави гимнастика- пълзене, въртене. В полу заспало положение ги прави, много е смешен.

Терп, да ти кажа може и да се разочароваш от Ирландия на живо в ставнение с книгите и филмите. Много селска държавичка е, но хората, повечето хора, са много добродушни и приемащи. Ще спреш до някоя къщурка по средата на нищото да питаш за пътя до еди къде си, а нищо чудно да те поканят да изпиеш един чай. Ако някога решите да се донесете ще сте добре дошли.

Близначе, аз също не бях чувала за такова поверие. Аз понякога съм суеверна, но този път ще пропусна. Мисля да празнуваме, хайде ще призная само за свещичката ме замислихте...

# 110
  • Варна
М-тина и аз бях така преди около месец- възпаление на яйчниците и възпаление на бъбреците, докато отида на лекар почнах да вдигам и температура и да се чувствам зле.
Бях 2 седмици на атибиотици. Дано се оправяш бързо и да не се стига до антибиотици. Пиех много чай от мечо грозде- много помага за такива неща

# 111
  • Перник
Гриинорхид идеята ми хареса, мерси  Hug
Ще и кажа, че родителите ми са ни я подарили и готово. Така няма да има основание да ми се сърди поне

# 112
Тогава сложете искрящи свещи на тортата, по никакъв начин не може да се свърже със свещ за помен!

http://www.sakrovishte.com/wp-content/uploads/paaaaaa.jpg
http://temenuga.blog.bg/photos/33800/original/100_3945.JPG
http://static.struma.bg:88/media/news/20446/33763-632x358.jpg

# 113
  • varna
Добър ден, мамита. ММ е лепнал някакъв вирус от работа и Ема беше спешно експедирана при баба си днес и утре, да не стане сакатлък. Сега ще си лежи тука и ще си пие хапченцата до петък. Егати, как една пролет не пропусна пък Confused
Това с непразнуването е голяма тъпотия, ми нали детето един ден ще иска да види спомени, как ще му кажа такава глупост #Crazy

# 114
Кажете, освен бебета,които лазят и се изправят,има ли мързели, които нищо не искат да правят? (освен моето гардже)

Четох по-назад обувки сте обсъждали, ами то и за мен думата буйки е много тъпа и не я бях чувала преди да се ровна в някой др сайт за бебешки стоки,ама що настояват толкова, че така се казва, майната му, ок...

Дайте предложения за хубави обувки, но не от най-скъпите (примерно 50 лв за чифт) за бебе, което е далеч от изправяне и ходене. А за прохождането, не може ли със сандали/бос крак???

Поздрави от мен!!!

Ето на, цял ден мина, а още не мога хляб от магазина да ида да си купя! Пууу...

# 115
Джингъл и моето го пиши при твоето, много голямо желание има, но не може да се изправя сама, не може да лази, само пълзи назад, не сяда сама, а схванах че прави коремни преси - когато й държа краката сяда, но сама не сяда, това не ме питайте какво е, че се опулих просто. Еми каквото дойде такова, не мога да й се ядосвам. Има някои на нашта възраст, които даже не сядат стабилно, така че...

# 116
Мадлен имах две мостри на Мустела за дупе и с тях мажа. Аз по принцип вече не мажа с нищо, а дупето никога не съм мазала безпричинно. Сега като видях обрива и започнах да мажа.

Сега ми дадоха един крем, някакво "чудо" беше. Родопско чудо. Сега мазах с него и очаквам някакъв ефект  Praynig

Терп пръсках и с пудрата ама нъцки. Никакъв ефект  Tired От Мустелата поне поизбледнява червеното, но не минават  Rolling Eyes

Имам един крем с нистатин, дето мазах на Ого млечицата и се чудя дали да не пробвам и с него  Confused

Извинете ме, прочетох от горе, от горе, но не ми стига времето. Тази сутрин станах в 5:30 да уча за таз сутрешния изпит. Е, явно прясно съм запомнила точното и имам 6ца. Доволна съм. Уж тръгнах само за изпит сутринта, а се прибрах преди малко.

Сега звъннах на педиатърката и отивам да го нося.

# 117
Мисти и джингъл, пишете и моя при вашите.

Само седи и пълзи назад. Ни лази, ни сяда сам, за изправяне хич не се и надявам скоро. Явно са по- спокойни дечица и не бързат Simple Smile

# 118
ОРХИДЕЙКЕ мойто е нервак, и щото все бърза и нищо не може да направи като другите, или се мята и забива главата, коленете й са сини, като бърза да стане на кревата, си удря главата в решетката и се отказва, абе луда работа  ooooh! Иначе беше на 5 месеца, когато голям мерак да си стои на краката, но трябва да я придържам, обаче изведнъж спря развитието, и на килограми и не знам защо така  ooooh!

# 119
Идвам да се хваля - Юлия пропълзя!  Simple Smile  Много се радвам! На 8 месеца и 21 дена. До днес не успяваше, имаше някои неубедителни опити. Сега изминава не повече от метър- метър и половина, но е много ентусиазирана. Направи около 4-5 тегела, примамвам я с някоя любима играчка.

Мисти, Ю. започна да седи на 8 месеца и 9 дена и то не кой знае колко стабилно. Седмица по- късно вече стабилно седеше. Рано ти е на теб за каквито и да е притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт