Юлски бебета 2013 - тема 18

• 24 990
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,момичета!Надявам се всички да сте добре.И майки и бебоци.

Браво на Юлия! Heart Eyes

Не съм чела всичко,за това не мога да коментирам подробно.
Агнес,пробвай със смрадлика! Peace

Лили,много се радвам,че си най-после си казала на тм какво те мъчи! Hug

Новата нова визия на форума ми харесва.По-добра е от предишната нова.

Скрит текст:
Около мен само проблеми.Няма да ви занимавам,че е адски оплетена история на съвсем небебешка тема.Имам чувството,че с мм се въртим в някакъв омагьосан кръг Tired.Тъкмо се разреши едното и излезе нещо друго.Аман вече!Курбан съм решила да направя.

# 121
Пине хайде честито, браво на вас. И аз така се успокоявам, че е от последните родени в темата, то така ще се оправдаваме тази година  Mr. Green

# 122
  • varna
Честито, Пине!
Подаръче
Скрит текст:
, не знам какъв е проблемът, но може да трябва да идеш на разваляне на магия или леене на куршум. Тука вече при две приятелки се оказват такива черни неща дело на недоброжелатели...

# 123
Скрит текст:
Офф,Хера,аз не вярвам в тези неща,но напоследък вече не знам какво да си мисля.. ooooh!То бива невървеж,бива,ама чак пък толкова.. Tired

# 124
гифтче дано скоро ви се подредят нещата. След толкова проблеми е време вече и нещо хубаво да се случи  Praynig

Браво на пропълзялите деца. Винаги съм искала пълзящо, макар че си е нож с две остриета това. Зар пълзеше войнишката. Тътреше се по пода. така и не пропълзя като нормално бебе, но пък бързаше да проходи. Ого гледам за никъде не бърза. Спокойна душица също като майка си  Mr. Green

Ходихме при педиатърката и каза, че е станала инфекция вече. Изпоса Джин Джира пръскало и Тридерм за мазане. Каза да пръскам три пъти на ден и да мажа сутрин и вечер. тази вечер го напръсках, но нямаше как да го и намажа. То пръскалото си е достатъчно мазно.

Тия дни ми е нещо много нервно. Дори и зъбите ме болят, което никога не ми се е случвало. Все пак имам една единствена пломба (пу пу) и то не беше много наложително да се прави преди 12г.
За капак този месец отново ми закъснява. ММ каза, че вече страх го хващало. Хващала съм от въздуха  Joy не е баш от въздуха ама айде  Whistling Заплаших го, че ако е сгазил лука да не очаква аборти от мене  Crossing Arms и 10 да ми направи, 10 ще си родя. Днес попълвах една анкета в университета и трябваше да отбележа към каква група принадлежа - инвалид, малцинство - роми, други  Mr. Green емигрант. И стоях се чесах и мислих и нищо не написах. Ми не се чувствам малцинство пък. Я каква съм голяма, значи съм мнозинство  Mr. Green

# 125
Агнес, с тази ирония към себе си ме съсипваш  Joy
на мен не ми е закъсняло, ама се чувствам като бременна  Confused ще видим каква е работата  Tired

# 126
  • София
Първо, искам да пожелая на всички болни деца, мами, татки и на Ого трътки да оздравяват!

На всички бременни - честито!!!   bouquet

На всички не-бременни - честито!!!   bouquet

Банич, звездите ли ти го говорят, шестото око или третото чувство?

Агнесhahaha Ако си бременна, съвсем си си мнозинство, да ти кажа! Те и ромите скоро няма да са малцинство, ама...

Второ, искам да заявя, че съм тотално объркана! Не може така! Всичките ви мъжки бебета са кое от кое по-хубави и по-сладки!!! Не мога повече! Сега, вярно е, че имам две дъщери за мъжене, но как да си избера?!!!

Трето, много ви благодаря за съветите, както за гърнетата по-рано, така и за проходилките. Харесасла съм една в Продавалник и ако стане сделката, ще я снимам да ви покажа. (Джине, снимката не можах да видя, явно рекламваш със спамове!  Mr. Green)

Момичета, от известно време се присещам, че времето ще се изниже бързо-бързо и както сега си мислим, че първият рожден ден е близо, така ще дойде и ще си отмине. Ето, онзи ден бях в Южния парк и имаше много майки със съвсем малки бебенца и ми стана мъчно, че моите вече не са най-малките и никога няма пак да бъдат онези малки плъхчета!  newsm45 Една част от вас ще тръгнат на работа и форумът ще оплешивее... Дали няма да е краят на една ера? Оф! И как ще си гледам децата тогава? С кого ще се сравнявам, с кого ще си менкам рецепти и линкове за гърнета или други належащи покупки?

# 127
Мъхчеееее аз ще съм тука дор де го има форума. Не ви оставям бе  Crossing Arms Ни можам без вас  Mr. Green
Пък и както е тръгнало работа скоро няма да почвам  Rolling Eyes а толкова много искам.

Сакън нисъм бременна  Praynig Предният месец ми закъсня с 10 дена, дай Боже и сега да е така  Whistling Ако взема че забременея, първо мъжът ми и шефът ми ще пометнат  Joy
Аз ша стана 200 кила, а ММ ще спадне на 50  Whistling Той и без това сега си стои на едни 70 кила с потни, напикани и оакани гащи  Whistling Заплаших го, че ще му купа от протеините на спортистите да наддаде малко. Не може аз да дебелея пък той щекав да стои  Crossing Arms

# 128
Мъхче, не знам кой ми го говори това ама да земе да млъкне. Че от филмиране ще забременея. Всеки ден си намирам някакви признаци и само занимавам ММ Laughing
И ММ ми е съпричастен и дебелее  с мен  Mr. Green пуснал е корем и е 110 кила

# 129
Агнес не мога,  Joy Joy Joy скъсвам се от смях с последният ти пост. А ти все още кърмиш, така че нормално да не ти идва точно на датата, спокойно. А на мен пък изобщо не ми е идвал цикъл, не знам дали има и други като мен. Ама така е, като раждам от последните, ще ми дойде цикъл от последните  Rolling Eyes Но пък шанса за забременяване ми е 0.  Mr. Green

# 130
Мисти, и моят цикъл го няма никакъв, но не бързам Simple Smile

# 131
Мъхче, Агнес - в кюпа съм при вас  Laughing няма къде забягвам.

Орхидейке, Мисти и К. не е от спортните деца, колкото и да ни се иска с баща му Laughing Работи с ум момчето, защо да се мори с пълзене. Thinking Може и аз малко да съм причината предимно седнал стои, по-малко го оставям на спалнята да се търкаля. newsm78

Пине, браво на Ю.

Днес има подобрение, но още пищи като му се пипне ушето... Лили, дано сте преборили с Дари проблемите с ушенцата Hug

Положителното е, че от бдение съм свалила 1килце, което като си знам способностите ще се възстанови бързо, бързо...

За плодовите пюрета, забелязавам че на К. му допадат пресни плодови пюрета - пасирана ябълка, пасирана круша, смачкан банан

Вашите бебоци "щракат" ли си зъбите?

Спокойна нощ и здраве за всички Hug

# 132
Агнес, от Джинджирата нямаше абсолютно никакъв ефект при нас! Но може проблема да се различава. Само дето е скъпа... Аз мазах с лансинох (останал от кърменето) и така мина.

Уазз, и аз мисля, че за да пълзи детето, трябва да има възможност, т.е. да бъде оставяно на земята да се търкаля. Макар, че моята от месеци стои по 2 до 3 часа на ден на земята и има цялото място и възможност на света, но не се сещаше. Поне доживях да се сети. Също пълзи като партизанин, ама днес е още по- пъргава и покорява още по- далечни разстояния, аз мислех, че ще има мускулна треска от вчера. Надявам се да се изправи и на 4-ри крака да пълзи.

# 133
Добро утро!
То не че е добро за мен, диването стана в 7 без 20, този път и кърменето за успиване не я успа, и оттогава само мрънка , ще се #2gunfire
wwwaz тъкмо се чудех как да питам, това според теб "щракане със зъби", че моята няма зъби, но издава един цъкащ звук с език все едно между зъбите, но реално е между венците. Не знам как да го обясня.
Честит празник на празнуващите днес!
Ще ставам, че иначе ще откача от постоянния рев и мрънкане на недоспало бебе  smile3511

# 134
  • Перник
Добро утро
Вече ще се побъркам. На Ицо пак му е запушен носа, пак не спа цяла нощ, пак ставах 1000 пъти. Не е имал допирни точки с болни хора тези дни. Варянта е да е заради зъбките. Пак ще пада голямата борба за чистенето на носа, което той много мрази

Честит имен ден на всички Благовест, Благовеста, Благой, Евелина   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт