Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 643
  • 723
  •   1
Отговори
# 30

http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/kara-para-askta-bu-ha … neler-olacak.html

Отразени сме в ayakligazete.com:
""Мръсни пари и любов", какво ще се случи през настоящата седмица?"

newsm51
Здравейте, приятна компания!
И аз чакам епизода в Рим... Цяла нощ сънувам, че комисарят лежи на входното килимче, но накрая Елиф го съжалява и го допуска до ... антрето. Е, за леглото ще почакаме...
А едно от нещата, които ще се случат, е, че Туба ще говори на италиански и гласът й няма да бъде дублиран. Четох, че говори английски и френски, а сега е вземала уроци и по италиански. Браво, личи, че сериозно се отнася към професията си... Не че знаенето на езици е задължително, но говори хубаво за нея...

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 12:10 от loveofmine

# 31

Дали Тек е нарисувал Йомер? Wink

# 32
Здравейте , момичета

Какви ли тайни крие тази кутия   А аз ... от сериала ,, скачам '' в Реала : Уменията на  д е т е к т и в - п р о ф а й л ъ р   ли трябва да притежава човек понякога , за да разбере  и с т и н а т а - за хората около себе си , за тези , на които най-много е вярвал и е обичал

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ДЕТЕКТИВКИ УСМИХНАТ СЪБОТЕН ДЕН

ВИЛЕ,  Hug здравей! То и аз пиша с недомлъвки  Joy
и понякога сигурно само аз си ги разбирам,  newsm78 но ти днес ме надмина... Grinning Joy
Усмихнат да е и твоят ден!   Heart Eyes bouquet Heart Eyes

# 33

newsm51
Не знам кой, ама е много хубав...
И по тоя случай:

Скрит текст:

"Никога не подценявай колко е важно да се кафеинизираш добре…"
Мисля си и още нещо: докога ще ощетяват момчето ни? В самолета - гледам Елиф в бизнес класа - широко, удобно, сервират алкохол в стъклени чаши и топло ядене, а комисарят - отзад, в икономическа. И каквито са скръндзи италианците, дават по едно пакетче бисквитки от Каменната ера и прокиснал чай/кафе.... Ех, пак да го жали човек... Мъка, мъкааааааа...

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 12:31 от loveofmine

# 34

Величка, Като видя зададен въпрос и все му търся отговора, а твоя е интересно зададен.

Как да бъдем детективи -  профайлъри Вили,  като това  практически е почти невъзможно.
Обикновено човек, ако поддържа хармонични взаимоотношения с близките си той им вярва
безрезервно.

Аз не съм имала  "късмета"  до сега, да бъда излъгана, измамена или огорчена болезнено от най-близките си, но сигурно е нещо ужасно.  Вероятно човек се чувства, като ограбен, като, че ли
са му  "взели"  душата, така си го обяснявам.

Има мъдрост, която казва "Подлагай всичко на съмнение".  Вероятно авторът й е преживял нещо значимо. Но практически я прилагаме само, когато имаме налице някакви съмнения.

Затова си мисля, че може би е хубаво и трябва да притежаваме умения на детективи в живота,
но това е само пожелателно, а в действителност е невъзможно.

# 35

На мен пък не ми харесват преводите им, за които трябва и да плащам.... и аз мерси, ще пропусна.

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 13:04 от AureliaFelix

# 36
В момента изпитвам раздразнение от решението да "затъмнят" Енгин/Йомер до Туба/Елиф.

--- кадърът без обработка
--- просветлен.

Под ухото се вижда място, необработено с грим. Толкова са затъмнили кожата му с фон дьо тена, че определено изглежда неестествено, а тук си и личи разликата в тена. Sad Глупаво решение, според мен. Дано занапред не продължават с такова "тониране". Sad
Затъмняваха и Мустафа Булут. Лично мен този прекомерен грим ме дразни.

Това е естественото състояние на нещата.

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 12:40 от marytza

# 37

На мен пък не ми харесват преводите им, за които трябва и да плащам.... и аз мерси, ще пропусна.
newsm51
Да бе, в първи епизод бяха изтипосали един фенер, а то фарът ще им избоде очите... Дано този път са се справили по-добре...Желая им го от сърце, знам, че е къртовски труд, но едно от задължителните условия е картината да отговаря на текста...!

# 38
  • Пловдив

newsm51
Не знам кой, ама е много хубав...
И по тоя случай:

Скрит текст:

"Никога не подценявай колко е важно да се кафеинизираш добре…"
Мисля си и още нещо: докога ще ощетяват момчето ни? В самолета - гледам Елиф в бизнес класа - широко, удобно, сервират алкохол в стъклени чаши и топло ядене, а комисарят - отзад, в икономическа. И каквито са скръндзи италианците, дават по едно пакетче бисквитки от Каменната ера и прокиснал чай/кафе.... Ех, пак да го жали човек... Мъка, мъкааааааа...

Това е и в подкрепа на: „Отдавна работим по един проект, който обичаме и в който вярваме. Това е една много различна история, и детективска, и любовна.  История за хора с различен произход. -  Енгин Акюрек".  newsm51

# 39

newsm51
Да бе, в първи епизод бяха изтипосали един фенер, а то фарът ще им избоде очите... Дано този път са се справили по-добре...Желая им го от сърце, знам, че е къртовски труд, но едно от задължителните условия е картината да отговаря на текста...!

Не ми се занимава с тези. Ще се възползвам от преводите на специалисти, чийто всеотдаен труд  е само заради любовта им към Енгин.... без комерсиална цел и прочие...

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 12:51 от AureliaFelix

# 40

newsm51
ooooh! ooooh! ooooh! ми преведете си го вие ooooh! може ли такова отношение #Crazy

# 41
  • Пловдив

newsm51
ooooh! ooooh! ooooh! ми преведете си го вие ooooh! може ли такова отношение #Crazy

Ми превеждаме си го. Темата си има екип. Ето линк: https://docs.google.com/presentation/d/1gAmhP8BlXxTPxc-q-KEkMD0w … resent#slide=id.p

# 42
Честит да ни е новия прекрасно подреден дом.В него ,както винаги е уютно и топло,свежо и пролетно. Иска ми се винаги да е така,защото нашия обожаем заслужава това. Докосне ли нещо ,превръща го в съкровище. Докосна сърцата ни и ги съживи и подмлади.
 От снощи ви изпуснах и не знам дали ревизията на гардероба на комисаря е завършила и сте преброили панталоните и пуловерите му, но и днес можем да продължим. Да не остане нищо скрито от зоркия ни поглед.

щастие и болка

# 43

Е, компанията !

Събираме се - Величка  Two Hearts Любов Two Hearts

На мен друго ми мина през ума. Ето Любов пише, че Туба е взимала уроци по италиански, за да представи Елиф подобаващо, все пак се предполага и достоверност - живее от години в Рим, пък да не говори свободно - не върви някак си . Та си мисля следното - те с Йомер ще имат още "сблъсъци" и на италианска земя. Тя ще си говори свободно и подозирам, че ще опита да го остави "в небрано лозе" ... я в някое заведение, я на друго място. Но ... ако тук комисарят от Ван не проговори на английски ...  Joy готова съм да направя залагане за това. И ще е "чок" изненада за всички - ако решат да "вмъкнат" новите знания на Енгин.

# 44

Yeter, бе! Кой какъвто превод иска да си ползва. Аз съм си избрала и тема и преводачески екип, които харесвам. Тези, които имат други предпочитания, ползват алтернативи. Излишно е да ни се размахва за пореден път пръст какво да гледаме, четем и предпочитаме. Не стана ли ясно вече, че има избор? Нека оставим всеки да го направи за себе си.

...
 От снощи ви изпуснах и не знам дали ревизията на гардероба на комисаря е завършила и сте преброили панталоните и пуловерите му, но и днес можем да продължим. Да не остане нищо скрито от зоркия ни поглед.
...

Миле, аз минах на следваща страница в критиката.  Embarassed Сега глозгам костите на гримьорите. Simple Smile)) Костюмиерите вече си го получиха... Simple Smile))) Има и една статия, в която критикуват клишетата в стайлинга на героите. Марианка ще ви запознае с нея. Май всички сме на мнение, че има какво да се подобрява във външния вид на героите.
Сещам се и за стайлинга на Елиф. Жена, която е художник, дзайнер и има своя дизайнерска и търговска марка е твърде "обикновена" в стила си. То вярно, че и такива дизайнери има, ама можеха да и сложат поне уникатни бижута. Нали това е нейната работа, нейната гордост. Такова видях на врата и на РД и повече - не.

Разкош! Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 13:05 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт