Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 640
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,снощи най-после изгледах серията.Мисля,че няма нужда да ви казвам колко съм заинтригувана от действието и запленена от играта на двамата сладури.Много ми харесват.Пасват си по височина, очите им, косите им прелестни.Припламват искрите,дано се запали бързо огън,въпреки че не храня колко големи надежди,като знам колко са бавни комшиите. Тъкмо се появи искра и се намери кой да я посипе с пепел да я потуши.
Сега да споделя какво забелязах. Първо в самолета ми се стори,че стайлинга на двамата се разминаваше-той навлечен с пуловер, а тя с рокля от сравнително по-лека материя. Второ майката на Сибел за мен си остава загадка и  дори да няма водеща позиция в мафиотските игри според мен твърдо е замесена.И в КВФ,знаете имаше един атрактивен бабул,който въртеше далавери,а дори и у нас имаше една баба дето отглеждаше канабис като марули. Трето-Бахар. Красива актриса,но изключително антипатична героиня. Лицемерна,завистлива,готова на всичко за пари.Не ти трябват врагове,като имаш такива приятели. Сигурна съм,че ще се пусне на Йомер и тепърва ще създава проблеми в отношенията между  Елиф и комисаря.
С какво ли ще ни изненада Рим.

Една усмивка от Йомер и мен.

# 451

Вече е време да ни пуснат някои нови снимчици. Grinning
И докато си ги коментираме времето да отлети, и да дойде дъгоочакваната сряда.  Joy

# 452
Скрит текст:

КаraParaAsk SET...
..................................................................
Сега, като видях тази снимка, че се сетих как БАХАР гледаше ЙОМЕР, когато го видя и изскочи от офиса си.
Със сигурност когато ЕЛИФ и ЙОМЕР станат близки, тя ще се намеси и ще иска да ги раздели.  Thinking

Споко ! Stop Той комисарят ще се "даде" трудно и на Елиф ...

Докато не излязат някои истини наяве - никакви любови ! Още повече, че Бахар си обича "севгилито" ... пък ако вземе нещо "не дай боже"  да напира - комисарят да я покани на гости  Grinning и ще я видим как ще  избяга тичешком  Joy Joy Joy Тя обича парите и лукса. Комисарят с плетения пуловер не е в полезрението и въобще... Така, че спокойно.  

# 453

МИЛЕ,  Hug заради днешният ден щом цяла година ще ти върви все да разговаряш по телефона,
то голяма част от разговорите ти ще бъдат с тези двамата сладури. Grinning Joy

bouquet
Скрит текст:

# 454

Аз предлагам на Комисаря да покани Бахар на гости в дъждовно време. До там ще й е.

Няма да я интересува нито красота, нито служебно положение. Ако дори има  лИбов

автоматично ще се изпари. Така, че споко.

# 455

Аз предлагам на Комисаря да покани Бахар на гости в дъждовно време. До там ще й е.

Няма да я интересува нито красота, нито служебно положение. Ако дори има  лИбов

автоматично ще се изпари. Така, че споко.

Представям си я как се качва по стъпалата към къщата ... виждам я, че само ще слезе от колата / всъщност той Йомер май вече и кола няма /. Тази сюжетна линия просто я отпишете...  Joy Joy Joy

# 456

Преди няколко дни се изпотрепах да търся плезенка с Керим,днес си я открих и я споделям за разнообразие.

# 457

Сега ще ви "откъсна"  Joy за малкичко от ЙОМЕР,  Heart Eyes
 и ще ви "пренеса" в света на ТЕКИН.  Heart Eyes

# 458

На този етап не бива нищо да отписваме. Я си представете, че трябва нещо да отмъщава

и нали е изтъкана от злоба Бахар, знае ли човек ? Сценаристките как ще завъртят сюжета, за да е по

интересно, може  така да оплетат  нещата, че да се окаже, че нищо не сме познали.

# 459

КОМЕТ,  Hug предупредиха ни, че всички крият тайни,
и от всички трябва да очакваме изненади. newsm78
А от злобната и отмъстителна БАХАР, нищо добро не можем да очакваме. Naughty

# 460
Привет. Simple Smile

Я малко да постресна всички Бахарки... Simple Smile Ако сегашната нещо се заинати, ще трябва да си поговори с Булут. Simple Smile)

# 461
Здравейте момичета.Толкова много сте писали,че докато ви изчета то ще се стъмни навън.Гласувах в анкетата и както винаги черните фигури водят с много на малко срещу белите фигури.Да кажа и аз по повод на Бахар-мисля,че ще я хванат да присвоява пари на фирмата за собствени нужди,а нищо чудно,когато нещата между Елиф и Йомер се развият тя да завиди на приятелката си и да се опита да ги раздели,като изтъкне,че Йомер не е от ранга на Елиф.А за третата серия,дано отделят повече екранно време на Елиф и Йомер в Италия.Много съм любопитна как ще се развият нещата между тях след пътуването и това загатване за целувка...ще гледаме романтична серия.       Heart Eyes Hug  

# 462
За да разредя напрежението от нетърпението ( прописах в рими) си пуснах една любима серия на КВФ,познайте коя е - няма да ви мъча 76.Най-после Мука беше оскубана,въпреки че  на мен ми се искаше отдавна да е останала без перушина.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 18:52 от milkaradeva

# 463
  • Пловдив

Добър вечер от Йомер.

Вестник "Сабах": Места  където се снима сериала "Мръсни пари и любав".

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 18:56 от mariana51

# 464

Ками  Two Hearts все си мисля, че романтика / поне такава каквато си мислим, че искаме / няма да има.  Ще завие Йомер Елифче и до там. Тези кадри които така ни развълнуваха си мисля, че може да са в края на серията  Wink и отново една седмица предположения. А може и да са в началото. Те между другото така се гледат в очите - още когато се видяха за първи път. Силни характери са и двамата. Това което започна да впечатлява Йомер е  именно  характера на Елиф. Тя е пълна противоположност на Сибел.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт