Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 690
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Любовче  txtloves за мен е удоволствие, обаче не мога да твърдя, че знам турски, а просто разбирам това-онова  Laughing
Аз още първия епизод казах, че Круела- Аслъ е злобарка. Има огромна завист в нея. Може би го има и това, че е най-голяма дъщеря и си мисли, че всичко трябва да е за нея. Това й  е трети брак- абсолютно недопустимо, дори и за богато семейство, има син, който още не сме виждали, но скоро и това очаквам, може и да е любовен интерес на Демет /дъщерята на Хюсеин  Laughing/.
За мен също е рано за бурна любов между Йомер и Елиф, но определено има привличане между тях. Очаквам да станат много добри приятели, които всичко си споделят, все пак имат много общи неща - и болката от загубата, търсене на истината , както и това че и двамата са остри камъка. Много са интересни типажите им.
 Забравих вчера в излиянията си да спомена за бащата на Сибел. Има нещо гнило в цялата история с него и майка й. Той запокитен в една малка стаичка с единично легло, а майка й къде спи? Нали са съпрузи - това е неприемливо за тях, пък и не са скарани, поне доколкото ние знаем де...

Ох, Бебо! Явно ти черпиш инфо от недостъпни нам източници. smile3555 Намали малко темпото, че не мога да те стигна - първо, откъде знаем, че каката на Елиф това й е трети брак? Явно съм изтървала нещо. За предстояща поява на син пък хетпен не се сещам откъде идва. Уж гледам, уж помня, пък съм стигнала само до аптеката за гинко билоба. newsm09
   За мен тъмният субект е не таткото, а майката на Сибел. Наивна селска женица го раздава, ама май не е така. От друга страна, обаче, Йомер като профайлър трябваше досега да ги е усетил сто пъти, ако не им е чиста работата. Ще ме разочарова, ако те се окажат най-зловещите образи, пък той нищо не е заподозрял. Няма да се върже с досегашния му "непогрешим" образ.
   А за Метин, Нуше, още вчера го казах - нещо има в това момче, дето не е чак толкова зло. Виж с какво отвращение наблюдаваше извратеното хоби на чичо си. И как ревнува от лигавия си братовчед. А дали ще се влюбва в Елиф... виж, това вече кристалната топка не ми казва. А лигавият братовчед - това е актьорът, който предизвика такива вълнения преди началото на сериала, нали? Синът на сценаристката от КВФ? Или бъркам?

# 436
  • Пловдив

barisea, погледни в спойлера - това си пропуснала:
Скрит текст:

http://www.karaparaask.tv/cast

Мили момичета, ето малка справка за героите и тяхната предистория, за да се ориентираме по-добре в обстановката и проследим интригата. Превод от английски Loveofmine:

"ЙОМЕР ДЕМИР
/Енгин Акюрек/

Йомер е деветгодишен, когато баща му, бижутер, е убит. Убиецът така и не е разкрит, а случаят остава неразрешен. След тази трагедия, загубил баща си заради пари, Йомер решава да стане полицай и да не остави неразкрито убийство. В момента обичан, честен и много успешен комисар, Йомер има щастлива връзка със Сибел, която е начална учителка в държавно училище. Скоро ще се сгодят."

"ЕЛИФ ДЕНИЗЕР
/Туба Бюйюкюстюн/

Елиф е успешна дизайнерка на бижута, която живее в Рим. Тя отказва да се възползва от преимуществата на заможното си семейство и със собствени усилия създава своя марка бижута „Елиф Джемс”. Обожава работата си и поддържа силна връзка със семейството си, но никога досега не е обичала истински и копнее за това."

"ЗЕРРИН ДЕНИЗЕР
/Небахат Чехре/

Дъщеря на видна истанбулска фамилия, Зеррин е най-силният поддръжник на съпруга си по стълбицата на успеха. Тя е посветила живота си на семейството и децата. Най-големият й страх е да не се опетни картината на идеалното семейство, която тя е създала в очите на другите."

"ТАЙЯР ДЮНДАР
/Еркан Джан/

Семеен приятел на сем. Денизер и успешен бизнесмен, Тайяр има фирми в много сектори, като се започне от здравеопазването и се стигне до туризма. И понеже като малък е мечтал да стане лекар, от всички компании, които притежава, той прекарва най-много време в собствената си болница. Чрез своята фондация подпомага и образованието на нуждаещи се деца."

"ХЮСЕИН ДЕМИР
/Бурак Тамдоаан/

Хюсейн е комисар в отдел „Убийства” на Истанбулското полицейско управление. Мотивът му да стане полицай също идва от убийството на баща му. Женен с две деца, домошар, който едва свързва двата края."

"БАХАР ЧЪНАР
/Тувана Тюркай/

Бахар се е запознала и сприятелила с Елиф в университета, където е учила със стипендия. Тъй като винаги е завиждала на живота на богатите, Бахар , благодарение на Елиф, започва и тя да вкусва от този живот. Сем. Денизер и Елиф я издържат по време на цялото и обучение и кариера.   Но дълбоко в себе си тя им завижда за охолния живот, какъвто знае, че никога няма да има и смята, че това е била ощетена."

"МЕТИН ДЮНДАР
/Сайгън Сойсал/

Отраснал като сирак, Метин познава живота на улицата. Той е упорит и достатъчно амбициозен да направи всичко, което реши. Сърцето му е достатъчно закоравяло, за да не се спре пред това, че така експлоатира живота на другите."

"НИЛЮФЕР ДЕНИЗЕР
/ Бестемсу Йоздемир/

Като най-малката дъщеря, Нилюфер е отгледана с любов и е била глезена. Отношенията й с по-голямата й сестра са доста хладни, а сестра й Елиф е най-близката и довереница в семейството. Нилюфер, весела и пълна с живот, е студентка и е популярна както в обществото, така и в университета. Обича да ползва само маркови продукти и иска да създаде своя марка."

ЛЕВЕНТ ИНАНЧ
/Емре Къзъбърмак/

Макар да е аналитичен и амбициозен мениджър, Левент е жерства на упоритостта и ината си и накрая остава безработен. Неговата най-голяма опора в живота е приятелката му Бахар и той е готов на всичко,  за да си осигури добър живот с нея.

АХМЕТ ДЕНИЗЕР
/Айтач Арман/

Той е изпълнителен директор на Денизер Холдинг, който е създал от нулата. Човек, който обича семейството си и е обичан бизнесмен. Средната му дъщеря Елиф е негова любимка. "

"АСЛЪ ДЕНИЗЕР АКЧАЛЪ
/Хазал Тюрасен/

Аслъ е първородната дъщеря на двойката Зеррин и Ахмет Денизер. Разглезена като малка, животът и е изпълнен с неконтролируеми епизоди поради психическата й неуравновесеност. По време на кризи се е омъжвала три пъти и от първия си брак има син на име Джан. Като проблемно дете в семейството Аслъ е в безмилостна надпревара с Елиф."

ТАНЕР АКЧАЛЪ
/Серкан Куру/
„Трети съпруг на Аслъ. Като зет в семейството заема важен пост в компанията. Живее си живота и не иска да се разделя с него. Танер търпи скандалите, които Аслъ вдига в резултат на психическото си състояние.”"

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 14:37 от mariana51

# 437
  • Pleven, Bulgaria
Благодаря,Танушка,за днешните и вчерашните теменужки,нищо че не успях да ги помириша вчера Laughing Харесва ми приносителят,нищо че все още си въздишам по първата любов-Керим.Барисеа,права си,може пък да не излезе толкова лош Метин,да му дожалее например,да се влюби или пък да вземе да рита срещу чичо,не знам...Филмът е още в началото,тепърва има да гледаме.На мен ми се стори малко подозрително,та рекох да споделя...Хубав следобедна всички

# 438

А, ето ви ги и лошите - чичо ТАЙЯР и МЕТИН.  Shocked

# 439
  • Пловдив

Вила Денизер в "Мръсни пари и любов" и пейзаж от Истанбул.

# 440
Здравейте, момичета. Hug

Нова анкета.

http://www.mgdtv.com/anket-hangisini-daha-etkileyici-buldunuz

# 441
  Мариянка, благодаря ти! newsm51 Това наистина съм го пропуснала! Аз съм от двойкаджиите и преписвачите, дето четат през страница през две, ама виж сега как се изложих! amiiii Е, попълних си вече белите полета и се чувствам подготвена за утрешната серия. smile3529

# 442

Привет момичета Енгинки !  Two Hearts

Вече съм  абсолютно убедена , че всички сме "вътре" в сериала. Е, ролите ни са малко по различни ... но такъв е животът  Grinning както се казва ...  Извинете ме за това, но ми е "чок"весело ...

Всички  сме помощнички на комисаря, но той що все на мен звъни, кога има нещо важно ... да се зачуди човек  
Скрит текст:

Сега по обсъжданията на серията.

Марица  Two Hearts при  толкова заряд  в сцените между Елиф и Йомер / при положение, че още нищо не е "започнало" / си представям какво ни очаква ... Познавайки възможностите на Енгин и Туба, всички техни фенове искаха много отдавна да ги "съберат" на снимачната площадка като двойка. Просто вече предвкусвам удоволствието което ще изпитам като ги гледам.

Бебо  Two Hearts понеже "лекичко" преобладават коментарите като при тенис - сет "Йомер-Елиф; Елиф-Йомер" всичко което се пише за останалите е добре дошло  да подреди пъзела на обсъжданата серия.

Любов  Two Hearts благодаря за "Piazza di Spagna" !  txtloves

Паула  Two Hearts честит аватар ! Бъди спокойна всичко що написа вчерашния ден - се прочете !

Комет  Two Hearts  дъждът явно  погостува при всички - изми и почисти навсякъде, и остави един чист, свеж пролетен  аромат ...

Барисеа  Two Hearts ти хубаво  се "разсейваш" като пишеш, ама не всеки я умее тази работа - "разсейвайки" се да прочете всичко ... забелязвам, че  магията на Енгин става все по-силна и завладява нови и нови хоризонти. Ама аз нали съм "бърза" / понякога / ...  прочетох ...newsm10

Мариянка  Two Hearts всичко "ново-новеничко" що излезе в медиите ... и вече е при нас !

А, щях да питам ? Какво стана с анкетата ? Комет нали ти следеше всичко  Дай резултата !

Нушка  Two Hearts и Танушка Two Hearts правилно действате - само в цвят лилав за настроение ! Присъединявам се и аз ! Честито и от мен на празнуващите !

Милка  Two Hearts имам нещо за колекцията ти !

Предполагам колко нови отговора ще има докато си пусна поста, но какво да направя -  smile3523 бавно !

# 443
 Марта,
Скрит текст:

Мартичка, анкета е бижу, но не ми излиза линка от старата тема. Уж го прехвърлих, а не се отпечата.. Тема 257 стр 4. Помагай .

[/b]

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 16:43 от komet

# 444
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=PxAYgLlo7pQ

Да си припомним. В спойлера нещо извън темата:

# 445

На тате детето - расло, расло, та много порасло. Joy "Одрало" е ръста на баща си.  Joy
Докато се конущисваха много се забавлявах с тях. Joy

МАРТИЧКАHug привет  Two Hearts,
прихванах от теб и на мен ми стана нещо "чок"весело! 
Дали да не взема да се скрия... Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 446

Комет, ще опитам !

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm

Мариянка - връщам "в мандарини" както се казваше в един любим мой български филм "Топло"
в случая - с едни малки сладури.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 16:34 от Марта_49

# 447
  • Пловдив

Анкетата която подаде Фантазия: "Вашият избор? Кой сериал ще е по-успешен?"

http://www.mgdtv.com/hangi-dizi-film-daha-basarili.html

Как се гласува. Слизаш с мишката под статията, кликваш върху тази снимка - НАТИСКАШ ВЪРХУ ИМЕТО НА СЕРИАЛА и излиза резултата.

# 448

КаraParaAsk SET...

..................................................................

Сега, като видях тази снимка, че се сетих как БАХАР гледаше ЙОМЕР, когато го видя и изскочи от офиса си.
Със сигурност когато ЕЛИФ и ЙОМЕР станат близки, тя ще се намеси и ще иска да ги раздели.  Thinking

# 449

Мартичка,  благодаря!

Марианка,

Скрит текст:
От къде го намери това в спойлера. Направо забравих да дишам, като чух
монахинята. И децата са интересни, но тя е върха.Благодаря за удоволствието.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 16:33 от komet

Общи условия

Активация на акаунт