Аз още първия епизод казах, че Круела- Аслъ е злобарка. Има огромна завист в нея. Може би го има и това, че е най-голяма дъщеря и си мисли, че всичко трябва да е за нея. Това й е трети брак- абсолютно недопустимо, дори и за богато семейство, има син, който още не сме виждали, но скоро и това очаквам, може и да е любовен интерес на Демет /дъщерята на Хюсеин

За мен също е рано за бурна любов между Йомер и Елиф, но определено има привличане между тях. Очаквам да станат много добри приятели, които всичко си споделят, все пак имат много общи неща - и болката от загубата, търсене на истината , както и това че и двамата са остри камъка. Много са интересни типажите им.
Забравих вчера в излиянията си да спомена за бащата на Сибел. Има нещо гнило в цялата история с него и майка й. Той запокитен в една малка стаичка с единично легло, а майка й къде спи? Нали са съпрузи - това е неприемливо за тях, пък и не са скарани, поне доколкото ние знаем де...

За мен тъмният субект е не таткото, а майката на Сибел. Наивна селска женица го раздава, ама май не е така. От друга страна, обаче, Йомер като профайлър трябваше досега да ги е усетил сто пъти, ако не им е чиста работата. Ще ме разочарова, ако те се окажат най-зловещите образи, пък той нищо не е заподозрял. Няма да се върже с досегашния му "непогрешим" образ.
А за Метин, Нуше, още вчера го казах - нещо има в това момче, дето не е чак толкова зло. Виж с какво отвращение наблюдаваше извратеното хоби на чичо си. И как ревнува от лигавия си братовчед. А дали ще се влюбва в Елиф... виж, това вече кристалната топка не ми казва. А лигавият братовчед - това е актьорът, който предизвика такива вълнения преди началото на сериала, нали? Синът на сценаристката от КВФ? Или бъркам?