Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 706
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,едва сега успях да вляза при вас.
Скрит текст:
Днес без малко да ме хванат в леглото неочаквани гости,та досега. Знаете ли водя някакъв разговор,приятна ми е компанията,а акълчето ми все при вас и Енгин.Ужасявам се от моята обсебеност.
Вие днес сте много емоционални и нетърпеливи.И аз съм така.
Тануш,как можа да сложиш моята "любимка",не прави така ,психиката ми е лабилна.Добре,че компенсираш със спойлера.

От мен Текин.

# 556
Честита СРЯДА   , момичета

Момичета, какво ни чака.

И неговата ръка, и нейната... какво изящество... Да дават повече такива неща, а не...обувките...

... съгласна съм , ЛЮБОВ , но има един кадър от втори епизод , в който окото на камерата е насочено точно към обувките на Комисаря и според мен мен това е много сполучливо попадение

... ЕЛ... ,  - шепнат стъпките на ЙОМЕР - от  м е н  не можеш да избягаш ... , а след епизод въобще няма и да си помислиш да бягаш

Желая на всички хубав ден и  най-вече ... т ъ р п е н и е  -  до 20 часа тази вечер
newsm51
В самолета ли? Че това са най-хубавите крака, обути в обувки! И ако не беше това изобилие от чехли и кондури в целия филм, спокойно щях да кажа за този кадър: шедьовър. А сега той се загуби и свеждам цялата му значимост до... прекрасните крака на Енгин. Ха-ха-ха!

# 557
   Султанатът е към края си, момичета! Малко остана! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Хайде още малко италианско. Последно, обещавам! Hug
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 16:41 от barisea

# 558

Сериалът изисква цялото ни внимание,защото все още ни затрупват с голям по обем информация,с цел да ни запознаят с героите.Мисля,че постепенно ще укротят топката и по-спокойно ще следим действието.Досега съм изгледала сериите само по веднъж,вторачена в Йомер и Елиф и ми трябва време за детайлите.

За вас малко пролетно ухание:

# 559

Гласувах. За резултата не съм се съмнявала.

Скрит текст:
Като казваш Милка да замирише на пролет -нека.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 16:50 от komet

# 560
  • Пловдив

Онагледяване....

Анкетата: "Кой ТВ сериал ще гледате днес - 26 март 2014 г.?"

http://www.televizyondizisi.com/index.php/bugun-hangi-diziyi-izl … a-2014/190293/00/

# 561

МИЛЕ,  Hug   Embarassed вече се поправих... Heart Eyes

ЛЮБОВ,  Hug !
Гласувах и нямам никакви съмнения за резултата.  Grinning Heart Eyes
Медалисти сме отвсякъде... Grinning Joy

Скрит текст:

# 562

МИЛЕ,  Hug   Embarassed вече се поправих... Heart Eyes

ЛЮБОВ,  Hug !
Гласувах и нямам никакви съмнения за резултата.  Grinning Heart Eyes
Медалисти сме отвсякъде... Grinning Joy

Скрит текст:
Тануша, използвам гифчето, което си постнала, защото онагледява нещо, което исках да кажа отдавна, ама все нямах подходяща илюстрация -  newsm51
   Едно голямо АФЕРИН на Туба за тази сцена! smile3501 newsm10 Страхотно изобрази емоциите с лицето си - изненада, страх, мъничко облекчение...
   Признавам, в началото бях леко резервирана относно актьорските й възможности, притеснявах се да не се повтори неприятната ситуация от предишни сериали - Енгин да играе соло. newsm12 Но тя е наистина достоен партньор на актьор с такива извънземни способности да предава емоции! Образът й е на интроверт, на жена, която умее да крие чувствата си. И точно с този лицеизраз се справя разкошно. Не мога да се стърпя, ще го повторя - най сетне, най-сетне!!!!!! партньорка на място за Енгин в дизи! newsm44

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 17:02 от barisea

# 563

БАРИСЕЯ,  newsm51!

# 564

Тануш,не мога да спра да се смея при вида на тези дундести медалисти. Обявявам те за цар на скритите изненади.

# 565
  • Пловдив

Спря да вали.....

# 566

Ето ви и още гифчета!  Heart Eyes Heart Eyes
Някой, ако иска да си "открадне" за аватарче или подписче.  Grinning Grinning
Аз скоро ще си сменям подписчето  Embarassed,
но ги чакам да се запрегръщат, че тогава... Grinning Joy

Скрит текст:

# 567

Не съм приключила още...  Heart Eyes Grinning Joy
Скрит текст:

# 568

Скрит текст:
Да си призная - Милка ме зарази с нейните пролетни аромати  и реших преди
сериала да се  "намиришем".Аз съм фен на флората, а Танюша на фауната.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 17:40 от komet

# 569
Здравейте сладурки.Най-после и аз в компанията.Ще се настаня удобно на Мартиното диванче,защото остават само два часа и половина до серията в Рим.Настроението е на max и всички тръпнем в очакване.Благодаря на Марианка и Бебо за превода на "Другите за "Kara para ask"".Момичета подарявам ви една очарователна усмивка за още настроение.      Heart Eyes Hug 

Общи условия

Активация на акаунт