Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 626
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас

Айде вече ги спретнаха в колаж Laughing

# 541
  • Пловдив

Всички май имат големи очаквания за това какво ще се случи в Рим. Навсякъде това се отразява.

# 542

Ах, тези погледииии, ще се побъркаме... Grinning Joy

Grinning "Душата... за щастие има достоверен преводач - очите." Grinning

# 543

Ехооо, къде пак зачезнахте?  newsm78
Обличам си костюмчето и ще долитам до всяка една от ВАС. Grinning  Heart Eyes

Скрит текст:

# 544
Честита СРЯДА   , момичета

Момичета, какво ни чака.

И неговата ръка, и нейната... какво изящество... Да дават повече такива неща, а не...обувките...

... съгласна съм , ЛЮБОВ , но има един кадър от втори епизод , в който окото на камерата е насочено точно към обувките на Комисаря и според мен мен това е много сполучливо попадение

... ЕЛ... ,  - шепнат стъпките на ЙОМЕР - от  м е н  не можеш да избягаш ... , а след епизод въобще няма и да си помислиш да бягаш

Желая на всички хубав ден и  най-вече ... т ъ р п е н и е  -  до 20 часа тази вечер

# 545
  • Бургас

Fatmagül ღ Kerim - I Miss You -
Танушка тука сме   LaughingМного нежни крилца имаш за такава снага  Joy Joy Joy Hug

# 546
   Здравейте, момичета. smile3525
   Само се разписвам, щото като наближи Часът, леко изпадам в безтегловност и нито мисля, нито усещам. Цял ден слушам италианско и леко почвам да се побърквам. #Shocked
   Ето и на вас едно поздравче с един мой любим сладур. Като го видите, ще разберете защо го обичам. smile3503 Ако бях малко по-умна, щях да ви кача целия клип, ама съм изкарала само килийно училище. newsm12 Затова ви пускам само линк, ама вие сте умни и схватливи момичета.

Скрит текст:

# 547
  • София
Здравейте! wavey

С нетърпение и надежда чакам 3-тата серия...

Скрит текст:
За мое съжаление, мнението ми за двете излъчени серии на Парите се различава от възторжените мнения на много от вас. Все още не може да ме заинтригува и развълнува това, което гледах - нито фабулата, нито играта на голяма част от артистите, нито музиката. Дори и Енгин все още не може да ме развълнува и възторгне, както беше при КВФ и Облака. Разказваната история и играта на артистите да ме карат да гледам и гледам излъчените еризоди, да тръпна и да чакам с нетърпение излъчването на следващия. Надявам се, че ще се получи, успокоявам се, че все още сме видели само 2 серии... Но си спомням първите серии на КВФ - наелектризирано действие, невероятни емоции, великолепна, изумителна игра... На Енгин... На всички... За Булута няма да говоря...
А музиката на Тойгар... За сега не ми харесва, не прави впечатление, не се запомня.
Все пак с надежда чакам следващия епизод.

Тази вечер...

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 21:36 от Dilemi

# 548

Ааааааа, ХАЯСКОHug без тънки намеци  Joy на тема снага. Joy
Виж сега,  newsm78 че ме подсети, че още не съм обядвала... Laughing

Скрит текст:

# 549

Скрит текст:

Аз пък знаете ли какво си мисля?
Мисля си, че героя на Метин  е  като Мукадес - единственото, което търси е обич и закрила и е способен да направи всичко и да мине през всеки, за да ги получи. Странно, но така ги чувствам като типажи.  newsm78
Иначе определено Мелике е егоистка и подмолна женица.

# 550

Ciao bambine !

Добре сте се постарали  да е приятно и уютно в темичката !

Виждам, че вече сте започнали да се забавлявате в очакване да стане ... 20 часа  newsm53

Имаме си нови снимки благодарение на Тануша  Two Hearts; интересно четиво с новини и "Другите за  „Kara Para Aşk” от Bebo_sn  Two Hearts и Марияка  Two Hearts ; хубави мнения на Комет Two Hearts Хаяско  Two Hearts Марица Two Hearts Величка Two Hearts ; звучи музика представена от Барисеа Two Hearts и Хаяско Two Hearts;  Любовче  Two Hearts пък е обърнала внимание на дребните детайли

Дилеми  Two Hearts привет ! Чудех се защо не слизаш от балкончето да споделиш и ти нещо ... виждам, че днес си го направила. Доста трудно се превъзмогват  както "КВФ" и "Облака" така и Керим, и Булута ... но ето, че до тях застана Тек, сега и Йомер.  Енгин започва ново пътешествие с Йомер ... и всеки сам за себе си ще реши дали да тръгне с него  Hug

Скрит текст:
Предлагам кратка хранителна пауза / от мен сандвичи /  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 15:10 от Марта_49

# 551
Скрит текст:

Скрит текст:

Аз пък знаете ли какво си мисля?
Мисля си, че героя на Метин  е  като Мукадес - единственото, което търси е обич и закрила и е способен да направи всичко и да мине през всеки, за да ги получи. Странно, но така ги чувствам като типажи.  newsm78
Иначе определено Мелике е егоистка и подмолна женица.
БЕБОHug и аз, като гледам МЕТИН,  newsm78 уж е от лошите, а изпитвам някаква симпатия към него. Thinking

# 552
  • София
Доста трудно се превъзмогват  както "КВФ" и "Облака" така и Керим, и Булута ... но ето, че до тях застана Тек, сега и Йомер.  Енгин започва ново пътешествие с Йомер ... и всеки сам за себе си ще реши дали да тръгне с него  Hug

Права си, Мартичке! КВФ е първата, а Облака е лудата ми любов!
Доста чакахме и страдахме за Енгин, но с появата си той ме заплени и с Текин.  Дни наред мислех и страдах за него. Надявам се и Йомер и Елиф да ми станат близки, историята им да ми е интересна и да ме развълнува. Разчитам силно на Енгин...

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 15:54 от Dilemi

# 553

ВИЛЕ,  Hug БАРИСЕЯ,  Hug ДИЛЕМИ,  Hug МАРТИЧКА,  Hug здравейте!
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 17:56 от Tanusha_

# 554

Подготвила съм ви диванчето за довечера  Grinning

Да видим дали кадрите които гледахме в интервюто ще са в тази серия също ...  действието се развива достатъчно бързо и въобще няма да се учудя, ако видим и това ...

Скрит текст:
Момичета, ще зачезна за малко, че моите домашни не щат да ядат сандвичи  Joy Joy Joy искали манджичка   food002 

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 16:18 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт