Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 677
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Тази вечер няма да има повторение. Теменужка Христова, аз или някой друг - обещаваме, щом качат серията в тюбето, ще сложим линк. Ама веднагически.
....................
Комет, ама и аз какво си помислих. Че то такива думи като "в личен план" ми прозвучаха много лично....

# 586
# 587

Здравей Нушка  Two Hearts кой каквото може ще слага бъди спокойна и си работи ! Да знаеш, че ще ти спори работата, защото мислено ще ти помагаме ...

Добре, че Бебо ще е с нас тази вечер и ще разказва - после след превода само ще си добавим  някои детайли / толкова е пълен превода и онлайн /

# 588
  • Pleven, Bulgaria
Извинявам се за досадата,ама да наваксам,че ми наближава часът за излизане...
Мисля,че ще започнат да се харесват като личности,да се уважават и да се разбират,също така да се доверяват един на друг.За любов,ще почакаме,важното е,че знаем,че ще я има.
Ама момичета,както изглежда,Метин ще ни става любимец,взехме много да се двоумим за него smile3533
Добре,добре,спирам да дърдоря и се качвам на балкона Praynig

# 589
Привет. Simple Smile

Успях да ви настигна. Simple Smile) Вече съм в крачка с вас и крачещите по улиците на Рим. Simple Smile
В личен план... смятам, че просто говорят на общ език пред и зад камерата. И това си личи и в общите им сцени. Simple Smile Не знам дали ще говорим за синергия накрая, но засега аз съм повече от доволна от двойката като такава. За Енгин не съм се и съмнявала - неговият Булут успя да гледа с обожание до край дори недостъпната Нарин, но Туба, макар и дискретно, се справя чудесно и това ме прави щастлива. Хубаво е да си личи, че между партньорите има съответстваща връзка...
Гласувах и аз. От 335 гласували, 254-а ще гледат КРА.

# 590
Скрит текст:

Тази вечер няма да има повторение. Теменужка Христова, аз или някой друг - обещаваме, щом качат серията в тюбето, ще сложим линк. Ама веднагически.
....................
Комет, ама и аз какво си помислих. Че то такива думи като "в личен план" ми прозвучаха много лично....[/b]

Ами то си е лично. Може, когато играят, т.е. в образ са    да има химия, а през другото време

да не могат да се понасят. Затова  в този  план на мисли считам, че  казва и като личности, че се

приемат добре. Ние дори не знаем дали са се познавали лично преди КРА.

# 591
  • Pleven, Bulgaria
Уау,Марианка,това Теменужка Христова е мнооого дълго за писане.Нуше,Нушка,както ти харесва ми казвай,ти и всички,които искат да се обърнат към мен.Ама съм карък,да знаете.Понеже не мога да гледам серията,няма да я повтарят newsm48.Разчитам да я качат бързо в Тубето.
Марта,ще работя аз ама как да си откъсна мисълта от тук,а?
И на Бебо,благодаря,после ще има сесия Гледай-чети-чети-гледай #Crazy

# 592
Ето още нещо хубаво.      

# 593
Уау,Марианка,това Теменужка Христова е мнооого дълго за писане.Нуше,Нушка,както ти харесва ми казвай,ти и всички,които искат да се обърнат към мен.Ама съм карък,да знаете.Понеже не мога да гледам серията,няма да я повтарят newsm48.Разчитам да я качат бързо в Тубето.
Марта,ще работя аз ама как да си откъсна мисълта от тук,а?
И на Бебо,благодаря,после ще има сесия Гледай-чети-чети-гледай #Crazy
  Нуше и аз съм така:първо гледам серията,после чета превода на Бебо и после отново гледам серията.    love001 

# 594
Гледаме, четем, гледаме, и пак гледаме - с превод. А после ще гледамеееееее... Simple Smile))) Че ако стане дълъг сериала, пък нашият реши след него да си почине година-две... Simple Smile))

Ами дано започнат по-често и за игрални филми да го ползват, че да не пресъхваме като след КВФ. Simple Smile))

Скрит текст:

Я как хубавичко и кратичко го е казала госпожата...

# 595
# 596
Страхотен колаж.      

# 597
  • Пловдив

Туитър, фейсове, форуми, вече са в очакване на 3 епизод. Всички ще пътуваме до Рим. А между другото в Турция вече е разрешен отново туитър. Спечелили са делото за достъп до социалната мрежа. 5-6 дни имаха проблем.... Нещата са наред за комуникации. Та, страхотно настроение навсякъде по нет пространството.

# 598
Забравих да благодаря за новите снимки.Страхотни са.Ще хвърчат искри,само да не стане някой пожар,че тогава...      
newsm51
Ками, здравей!
Eй така искам да изглеждат и двамата във филма – това е то ШИК!
Какво им пречи да й изправят косата на Туба и да я гримират така, а да не говорим за нашичкия – сякаш не можеха да му сложат една фланелка като тази! А те – „Плелай мама къделя”…
Явно това е някакъв вид „политическа коректност”, която, уви, си остава неразбираема за мен…

Любов,  Hug Hug Hug Hug Hug
   Най-сетне някой да ме подкрепи в моя самотен кръстоносен поход срещу Капалъ Чаршъ! И аз т'ва все питам, питам, пък отговор не иде - кога ще му махнат балетното трико и пуловерите на вафлички? Досега получих само два отговора - 1) било модно и 2) нямало значение как го обличат. НЕ СЪМ СЪГЛАСНА! #2gunfire #2gunfire Много други работи са модни - справка Космо (благодаря ти за нагледната илюстрация  bouquet). И има значение как го обличат! Ако така бяха насмотвали Керим, щяхме да го забележим кой знае кога... То бива, бива спонсори, ама... тези спонсори други плетки нямат ли? Тези бръснари на трезва глава не бръснат ли? Каква е тази дупка в брадата, дето му я бяха издокарали в предишната серия? Доколкото разбрах, АТВ имали форум, в който може да се пише свободно. Ако е вярно, чакам още две серии от учтивост (да ги закръглим на пет) и пиша! Naughty Може да пусна и подписка. Надявам се да я подпишете. Rolling Eyes

# 599
Забравих да благодаря за новите снимки.Страхотни са.Ще хвърчат искри,само да не стане някой пожар,че тогава...      
newsm51
Ками, здравей!
Eй така искам да изглеждат и двамата във филма – това е то ШИК!
Какво им пречи да й изправят косата на Туба и да я гримират така, а да не говорим за нашичкия – сякаш не можеха да му сложат една фланелка като тази! А те – „Плелай мама къделя”…
Явно това е някакъв вид „политическа коректност”, която, уви, си остава неразбираема за мен…

Любов,  Hug Hug Hug Hug Hug
   Най-сетне някой да ме подкрепи в моя самотен кръстоносен поход срещу Капалъ Чаршъ! И аз т'ва все питам, питам, пък отговор не иде - кога ще му махнат балетното трико и пуловерите на вафлички? Досега получих само два отговора - 1) било модно и 2) нямало значение как го обличат. НЕ СЪМ СЪГЛАСНА! #2gunfire #2gunfire Много други работи са модни - справка Космо (благодаря ти за нагледната илюстрация  bouquet). И има значение как го обличат! Ако така бяха насмотвали Керим, щяхме да го забележим кой знае кога... То бива, бива спонсори, ама... тези спонсори други плетки нямат ли? Тези бръснари на трезва глава не бръснат ли? Каква е тази дупка в брадата, дето му я бяха издокарали в предишната серия? Доколкото разбрах, АТВ имали форум, в който може да се пише свободно. Ако е вярно, чакам още две серии от учтивост (да ги закръглим на пет) и пиша! Naughty Може да пусна и подписка. Надявам се да я подпишете. Rolling Eyes

Ох, много мрънках срещу стайлинга...Чак на себе си омръзнах и сега от време на време измъцвам по нещо - колкото да не е без хич  като ме напъне... Ама за подписката ще съм на линия...Засега на Туба изобщо не й личи, че е дизайнерка, живяла в Рим, а Йомер го смотаха като най-обикновен селски пущарак...Ох, да оставят на мен как ще го облека... Ама на, не ме чуват...

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 19:49 от loveofmine

Общи условия

Активация на акаунт