Бурята~~La Tempestad~~Тема 11

• 33 913
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Ох Наваретко хич и не помислих за теб съжелявам,не мисли така за мама  Mr. Green ,ама ти вярно така леко приличаш на тази жена  hahaha но аз все пак предупредих,че няма да ви хареса  Mr. Green

ама вие двамата с Тони като се пенсионирате един щастлив ден..ще ви изпратим в Гуадалахара,там да си карате старините  hahaha hahaha на някоя хубава пейка  hahaha

# 76
Еми защо като се пенсионираме  Shocked то тогава ще е мъчение..ти искаш като безопасни игли да ни изпратиш...недей така сега  hahaha

вижте имало и песничка за гуадалахара  hahaha .... малко по друг тип музика от обичайното,харесва ли ви  Mr. Green

# 77
Наваретко,това са мариачи  hahaha аз доколкото съм запозната поне... много е различно все едно да питаш тях дали харесват нашата народна музика  hahaha ... не сме  свикнали ние на такива ритми  Mr. Green

# 78
аа с нашия фолклор нищо не се сравнява...но пък  Наваретко какво против мариачите, Mr. Green големи са сладури ... аа песента я знам  hahaha тя е култова просто,на това парче посрещаха Химена след като спечели Мис Вселена  Grinning

# 79
аа не се и съмнявам,че на това са я посрещали,ами не знам уважавам чуждия фолклор,но наистина звучи странно  Mr. Green

иначе ми прави впечатление  Mr. Green този град и стара и нова част ли има  Mr. Green ...сякаш за различни векове става въпрос  Thinking Mr. Green

# 80
Скрит текст:
моите момчета пристигнаха Mr. Green
FC Barcelona ‏@FCBarcelona 22m

The team has arrived in Madrid and are now on their way to the team hote

Наваретко ми това е очарованието на града  Mr. Green освен тапатиите  Grinning

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 14:04 от La_TempestadFAN

# 81
Привет левиретки,наварети и темпестадки!

Дано  Девата на морето им помогне да  се изяснят и вземат правилните за живота си решения!!!  Praynig Praynig Praynig

Понеже латино публиката не ги оценява...: Sad

Малко от архивите:

Navarrete’s work has already received a lot of criticism, yet Levy is a staunch supporter of her progress. “Because she is new, everyone wants to tell her what to do,” Levy said.
“It’s like come on people, let her live. I always pull her to the side and tell her:‘You know what Ximena, forget about what anyone says, not even the director or anyone else, forget about everyone, forget the entire world. In this moment nothing that they could have said to you exists. Let’s get to work just you and me.’” omm

Thinking

http://www.mun2.tv/shows/protagonistas/protagonistas-friends-benefits

Е:не че те обвинявам в нещо просто искам да знам какво точно става между нас
У:аз не се чувствам обвинен
Е:искам просто да знам,че тази целувка значи нещо,не че е нещо случило се ей така
У:Това зависи от теб
Е:Една жена винаги иска да знае това,никоя не обича да се чувства използвана,аз не целувам така всеки,за мен това е нещо специално и ако за теб е просто целувка трябва да знам
У:Ами аз почувствах,че трябва да те целуна и просто го направих
Е:да,ясно

Приятен почивен ден!

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 14:23 от iss0o

# 82
Juan Estefan ‏@Juaneestefan  13h
Pachanga and lots of salsa dancing and @BotranRum @EmilioEstefanJr @LiliEstefan

Cuban power at it again @EmilioEstefanJr @WillyLevy29 and a great time at my sister 's bday

# 83
Оставете я латино публиката тя сбъркана ... или пък може би прекалено завистлива не знам  Mr. Green

С такъв партньор и крепител като Левия грешка няма..много е галантен и внимателен към партньорките... и Химена постоянно защитаваше от нападки  Peace ...не мога да си кривя душата  Mr. Green

а този диалог на Леви и госпожата какво трябва да значи леко пренебрежение ли  newsm78  Mr. Green Thinking ...аз поне така го бях видяла тогава ...на фона на по горните слова нежни  Mr. Green

# 84
те че са сбъркани,сбъркани са..хайде сега да не копирам всичко,това избрах,че то май ми беше повлияло най-фатално като се замисля  Mr. Green hahaha

що за сбъркан и завистлив трябва да си за да кажеш,че това не ти е повлияло... Shocked ... ми то е лъжа,,колко от въпросните дами и господа избрали си уникалната двойка на годината ..не са припадали по капитан Фабре и особено пък тази двойка в тези сцени  Thinking да не ходя в мексико аз да ги анкетирам...че ме ядосаха от сутринта ... то да кажеш няма химия...сцените  им не са хубави ...

# 85
Няма да ви мине скоро май  Mr. Green и сте прави  Peace голяма гавра ...и то пак добре да ги беше минала някоя от симпатичните двойки,да речем добре.... пък то,направо срам и позор...естествено не за уилям и химена ...а за теленовелния им бранш  hahaha

а да това изказване на Левия където я защитаваше и искаше да и улесни работата ....много джентълменско,евала  Peace

# 86
Кате,дай някой линк в Туитър за тези награди....   да си кажем мнението...! Thinking

И ако може да помогнеш да е на испански... Praynig Praynig Praynig

# 87
Плюйте си спокойно има за какво ...това е абсолютен резил,но това е публиката не бранша само  Grinning знам че сте се поядосали,разбираемо,но това е публиката,те и братята и сестрите от Телевиса са изненадани...че в последния момент Колунга е бил задминат от орангутана  hahaha ...а да не ви казвам нашата двойка къде е,че тогава съвсем ще ме утрепете  Mr. Green

# 88
Плюйте си спокойно има за какво ...това е абсолютен резил,но това е публиката не бранша само  Grinning знам че сте се поядосали,разбираемо,но това е публиката,те и братята и сестрите от Телевиса са изненадани...че в последния момент Колунга е бил задминат от орангутана  hahaha ...а да не ви казвам нашата двойка къде е,че тогава съвсем ще ме утрепете  Mr. Green

Кате,сподели... Praynigто не може повече да се ядосаме!Няма да плюем Телевиса  точно за това...Ще иронизираме вкусовете на латинотата в техния хаштаг за двойки/само че как беше точно.. newsm78/.... Wink

# 89
Кате,дай някой линк в Туитър за тези награди....   да си кажем мнението...! Thinking

И ако може да помогнеш да е на испански... Praynig Praynig Praynig
https://twitter.com/premiostvnovela eй тук може да сипвате..ами каквото кажете аз до към 5 ще съм тук ще преведа  Wink

не убивайте вестоносеца,моля  Praynig аз съм бедна душа без вина   Simple Smile
Скрит текст:
на предпоследно място сме,само тази двойка задминаваме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт