Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за коланите за бременни?
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за коланите за бременни?
-
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
-
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
-
Какво е мнението за колекцията Hauck Malibu 2013?
-
Какви са препоръките за кърмене и какви проблеми срещат майките?
Освен това в рзличните лаборатории ползват различни методи за анализ а урината. При Avencis са ползвали течен реактив, което е по-добре, защото на някои места работят с тест ленти, а те са доста неточни.
много благодаря за отговора - значи просто от ЖК-то не са искали да ми дадат болничен. Не намирам друго основание за това. А пише ли някъде в някоя наредба на какво и колко болнични имам право (освен тези за 45, 42 и след раждането дни). Тогава мога ли да пусна жарла да медицинската комисия за отказан болничен? Мога ли да се боря срещу тях?
нищо ти няма. Ако искаш си вземи от тази заместителната сол /Солина/, дето е 1/3 натиева сол. То по принцип е най-хубаво ако не си се хранила 12 часа преди да дадеш урина.
после се сетих тази, с която бях в болницата
Чантата е Desiugal взех си я от един оутлет на марката за 30 евро. ( в Мадрид) Тук на Витошка в един магазин зареждат техни аксесоари - чанти и потфейли. От тази марка имам и един тренч- разкошен