Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за коланите за бременни?
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за коланите за бременни?
-
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
-
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
-
Какво е мнението за колекцията Hauck Malibu 2013?
-
Какви са препоръките за кърмене и какви проблеми срещат майките?

Относно фейсбук - нямам думи!!! Аз уж внимавам къде какво пиша, но то "доброжелатели" винаги ще се намерят, така че не може да се отърве човек.
Иначе и аз като sweetpie постоянно пускам опцията "Преглед като..." за да проверя все пак кой какво вижда. Досега не съм имала проблеми, ама да не казвам голяма дума, че никога не е късно да се случи.
Прегръщам те и се надявам тези лоши неща да останат зад гърба ти, а прекрасните тепърва да предстоят. 

Благодаря, има я в списъка на поликлиниката. Май ни е рано още да говорим на тази тема, но може ли да ми разкажеш нещо за нея, доволна ли си? 
Пращам веднага слънцето на изток, ама се опасявам, че докато стигне, ще си му е време да залязва хахаха. Дано утре и при вас да е хубаво времето.